ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ اگه این زندگی باشه من از مردن حراسم نیست یه حسی دارم این روزا شاید مردم حواسم نیست اگه این زندگی باشه اگه این سهمم از دنیاس من از مردن حراسم نیست یه حسی دارم این روزا که گاهی با خودم میگم شاید مردم حواسم نیست بعد تو من از همه دنیا بریدم باورم کن من به بدجایی رسیدم لحظه لحظه زندگیمون با عذابه باورم کن حال من خیلی خرابه اگه این زندگی باشه من از مردن حراسم نیست یه حسی دارم این روزا شاید مردم حواسم نیست اگه این زندگی باشه اگه این سهمم از دنیاس من از مردن حراسم نیست یه حسی دارم این روزا که گاهی با خودم میگم شاید مردم حواسم نیست 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۲ دلم فـال می خواهــد … قهــوه … تــاروت … نمی دانــم ؟! هر چه باشـــد ، هر چه نقـــش تــو را در این روزهـــــای بــیرنـــگ … پــــر رنـــگ کنــــد !!! 8 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ روی دست شب مانده ام منی که تو، روی دستم مانده ای شانه های شب می شکند آخر! 8 لینک به دیدگاه
s.z.e 811 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ صدای تو از جنس آرامش نذار حس آرامشم گم بشه صدام کن تا قفل دلم باز بشه صدام کن بزار عشق آغاز شه 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۲ خَستــــه ام….! . . امــــا تَحمـُـــل مـی کُنــم… خُــــدایـــا روزِگـــارت با من و احساسم بـَــد تـــا کـــرد…!... 8 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۲ چه خوب شدتصمیم کبری را از کتابها حذف کردند ! بچه های امروز باید می فهمیدند کتاب داستان زندگی تنها زیر آن درخت تنها زیر باران ورق میخورد! 7 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ من به همه روزهاي هفته نياز دارم... به همه ساعت ها... باتمام جزيياتش... تابگويم چقدر در نبودنت دلتنگم... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ شادی همیشه سهم خودت غم غنیمت است شادی ، اگر زیاد اگر کم غنیمت است معشوق شعرهای کهن گرچه بی وفاست گاه خبر بگیرد از آدم غنیمت است ای خنده ات شکوفه ی زیتون رودبار خرمای چشمان تو در بم غنیمت است چشمان تو غنائم جنگی ست بی گمان با من کمی بجنگ که این هم غنیمت است شیرین قصه را به کلاغان نمی دهند یک... یک چای تلخ با تو عزیزم، غنیمت است 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ دلتنگی شوخی سرش نمی شود دلتنگی موریانه است و من هنوز آدم نشده ام من هنوز چوبی ام! مهدیه لطیفی 6 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ اگر خون هم گریه کنی عمق همدردی دیگران با تو یک کلمه است : " آخـــــــی " 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ مرا کجا صدقه کرده ای که مدام بلای بی تو بودن به سرم می آید ! 7 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ حالم را پرسیدند گفتم : رو به راهم ! نمیدادند رو به راهی هستم، که تو رفته ای ! 6 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۲ دیـگـــر نه اشـکـــهایــم را خــواهـی دیــد نه التـــمـاس هـــایم را و نه احســـاســاتِ ایــن دلِ لـعـنـتـی را… به جـــایِ آن احســـاسی که کُـــشـتـی درخـتـی از غــــرور کـاشـتم… 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ از روزی که نامتــــ ملکه ی ذهنمـــــــــــــ شد، احساســــــــ می کنمــ جمجمه امـــ با شـــــــکوه ترینـــ امپراتوری دنیــــــــاستـــ… 8 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۲ از سالها تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشتند 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ دلم تنگ ست برای دلیر تنگستان... برای آنکه پایِ باورش بایستد تا جان... . . . من این میان خوابم یا خواب زده چه سود؟! در خیال، بر باورِ پیادگان می زنم فریاد... . . . تنِ شاعران کلاسیک رو در قبر لرزوندم با قافیه و وزنِ نافُرم! این دوبیتی...خُرده مگیر دوست... 8 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۲ گشته ام غنچه زاری که بصحرای سکوت غیر مشتی لجن و خار،خریدارم نیست... مرغ گمگشته دیاری که دم مرگ،دریغ! جز طپشهای تب و،شیون شب،یارم نیست... 8 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۲ یاد تو هیچ گاه از بین نمیرود بلکه از سطری به سطری دیگر منتقل میشود… و اینست قانون پایستگی چشمانت! 8 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ برآے خودم مردے شده ام . . . ایـטּ روزهـآ درسکــوت سـرسخـت . . . بے صدآ گـریـه میـکنـم . . . ولے !!! دنیــآ مـوآظبـم بـآش . . . قـلبـم هـنــوز دختـــرانه میــزند 6 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ پایانی برای قصه ها نیست،نه بره ها گرگ میشوند ،نه گرگ ها سیر ... خسته ام از جنس قلابی آدمها... دار میزنم خاطرات کسی را که مرا دور زند... حالم خوب است اما گذشته ام درد میکند... 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده