EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ 170 دوس دارم 192 باشم مگه شما دختر نیستی!!!!!!!! ببخشیدا.... اما عزیزم اون جوری میشی نردبان سر خود 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ یکی از دوستام قدش 185 هست یعنی هر دفه میرفت بیرون متلک بارون می شد 7 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ الان فوتسال افرین دختر ورزشکارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ مگه شما دختر نیستی!!!!!!!! ببخشیدا.... اما عزیزم اون جوری میشی نردبان سر خود دخترم ولی میخوام روی داداشمو کم کنم 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ یکی از دوستام قدش 185 هست یعنی هر دفه میرفت بیرون متلک بارون می شد آخه خیلی ها فاقد آیتم شعور شدن حد معمول قد برای دخترا توی کشورمون 160-165 ؛ به همین خاطر یکی رو که می بینن یه کم بالا تر از حد معموله ........ :icon_pf (34):البته در مورد پسرا هم همینه اما دخترا دیگه نمی ذارن قسر در برن من به شخصه آرزوی کفش پاشنه بلند مونده روی دلم حالا اون دوستت ببین چی می کشه چرا همه قد بلند شدن يه دفعه همه قد بلند نشدن بلکه همه قد بلندا توی این تاپیک جمع شدن ! دخترم ولی میخوام روی داداشمو کم کنم برادر من هم با این که از خودم کوچیک تره اما حدودا 195 هست ولی واقعا کلی لذت می برم وقتی باهاش توی خیابون راه می رم :aghosh: از الان کلی به زنش حسودیم می شه 9 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ آخه خیلی ها فاقد آیتم شعور شدن حد معمول قد برای دخترا توی کشورمون 160-165 ؛ به همین خاطر یکی رو که می بینن یه کم بالا تر از حد معموله ........ :icon_pf (34):البته در مورد پسرا هم همینه اما دخترا دیگه نمی ذارن قسر در برن من به شخصه آرزوی کفش پاشنه بلند مونده روی دلم حالا اون دوستت ببین چی می کشه اوهوم.و همین رفتارا رو دقیقا با اونی که قدش بلند نیست هم دارن نه بابا دوست من از رو نمیره همش پاشنه بلند می پوشید عوضش تا دلت بخواد من کفش پاشنه بلند دارم ولی زیاد نمی پوشم کلا قد و چهره که دست خودمون نیست که بخوایم از کسی ایراد بگیریم اخلاق که دست خودمونه درستش کنیم بسه 10 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ خودت چی فکر میکنی؟؟؟؟؟ من که ندید نمیتونم نظری بدم؟ 5 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ من که ندید نمیتونم نظری بدم؟ خب دخترم دیگه:banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ خانواده من تقریبا همه قد بلند هستن و این جز افتخاراتمون محسوب میشه ورزشکارای خوبی هستیم خودم 173 هستم و خیلی راضیم ارعععععع خیلی خوش قد و بالایی 4 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ خیلی تجدید خاطره شد با بالا اومدن این تاپیک برام ... اون موقع که این تاپیک رو زدم . واقعا تو یه فاز دیگه ای بودم .. اما الان خب بزرگ تر شدم و اومدم تو جامعه و مردم رو میبینم .. واقعا قد و چهره بیشتر برای سنین جوانی حساسه! چند روز پیش برای انجام کارهای بیمه ایه شرکتمون رفته بودم اداره بیمه ... یه کارخونه داری اومده بود کارگراشو بیمه کنه ... تقریبا داشت 60 نفر رو بیمه میکرد... دقیقا تا چونه ی من بود قدش! یه بار دیگه برید استارت این تاپیک رو بخونید تا بفهمین قد من چنده و قد اون فرد چند میشه! با یه ساختمون سازی ارتباط دارم برای کارهای فروش .. خیلی پولداره! ماشینش هم بنزه C200 هست!!! سواد نداره ! قیافه افتضاح! قدش نهایتا 156! ولی آخر مدیریت و هوشه! در کنار این ها مدیر عامل شرکت خودمون هم که جدا باهوش و سیاستمداره! قدش 185 ی میشه! ولی باور میکنید همه ی این آدمها حتی اگر ازشون بپرسین قدتون چنده .. میگن: نمیدوم 170 - 80 ای هستم!!! امیدوارم با هر قد و قیافه ای که هستین .. آدمهای موفق و مفیدی باشین 12 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ ورزشکارای خوبی هستیم خودم 173 هستم و خیلی راضیم 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ من قدم 169 .به نظر خودم بد نیست. همیشه کفش اسپرت میپوشم . ولی تازگیا دارم تمرین میکنم باکفش پاشنه 5 سانتی تمرین میکنم.خیلی برام سخته.. 6 لینک به دیدگاه
novel guy 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ قد من 183 هستش که به نظر خودم خیلی خوبه.جنسیتم پسره وخیلی مهمه برام که خوشتیپ و خوش هیکل و خوش چهره باشم! 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ خانواده من تقریبا همه قد بلند هستن و این جز افتخاراتمون محسوب میشه ورزشکارای خوبی هستیم خودم 173 هستم و خیلی راضیم همین که کهربا گفت.. منم 173 174 اینا... 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ چرا دخترا همه یا 173 هستن یا 163 4 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ چرا دخترا همه یا 173 هستن یا 163 نه کی میگه من166هستم دیدی با عددایی که گفتی فرق دارن؟!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ منم 160 حال میکنم برا خووودم... اصلا بلندی و کوتاهی برام ملاک نیست 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده