wamba 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نظر هم میشه گفت؟ امشب شدیدا دلم هوای اسپم زدن داره (نپرس چرا) برای آقایون بنظرم 180به بالا میشه خوب واسه خانوما هم 170 به بالا خوبه این خوب ها که گفتم یعنی ایده آل البته نظرات متفاوته اما در مقوله ی قد نظر شخصیم همین بود ضمنا من خودم در همین رنج قدی که گفتم هستم!! 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قد یکی از مهم تزین فاکتورهای مورد پسند قرار گرفتن پسرا! توسط دختراست! من 1,78 قدمه,و از این بابت راضیم! ضمنا آقای مهدی,شما چرا انقدر باادبی!(زیاد از حد) :w16: من قدم 165 و اصلا ناراحت نيستمتازه اشم كفش پاشنه دار مي پوشم نه واسه اينكه قدم بلند بشه واسه اينكه دوس دارم كفش پاشته دار بپوشم چون معتقدم كه اين كفش صرفا واسه قد كوتاه ها نيست چرا من فکر میکردم تو پسری:icon_pf (34): نه بابا ... زیاد از حدم نیست. شاید خیلی خوب جلوه کرده .به هر ترتیب شما لطف داری. :jawdrop: قد چه اهمیتی داره !؟؟ تا وقتی ذهنه که همه کارا رو میکنه ، بی اهمیت ترین چیز قده ! اونو که ازش استفاده نمیکنیم باز از قد فخر فروشی میکنیم 6 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من163 هستم از قدم راضيم البته اگر يه كم بلندتر بودم بهتر بود اما از نظر خودم الان جزو نرمالها هستم كفشم هم هميشه اسپرته 8 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب قد بلند هم برای خودش معایبی داره ! مثلا من از وقتی مدرسه می رفتم تا همین الان که دانشجو ام همیشه جام ته کلاس بود :icon_pf (34): معمولا کفش پاشنه بلند نمی تونم بپوشم به خصوص که از حد معمول لاغرترم و همین باعث که هر کس من رو می بینه بگه : اااااااااااااااا .... چقدر بلنده!!! :w00:(البته خودم هم کفش پاشنه بلند دوست ندارم ) برای خرید لباس به خصوص شلوار همیشه مشکل دارم هر جا که می رم مرکز توجه و توی دید هستم و همین باعث می شه کلی بهم گیر بدن و این خیلی ناراحتم می کنه (از نگهبانی دانشگاه گرفته تا گشت پارک ) البته من خودم هیچ مشکلی با این موضوع ندارم و اتفاقا از قد بلندم هم راضی هستم . 8 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من قدم 168/167 تو فامیلی مادریم تو دخترا قدم از همه بلندتره اما تو فامیل پدریم دختر داریم که از من کوچیکتره اما قدش بلندتره. 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب قد بلند هم برای خودش معایبی داره !مثلا من از وقتی مدرسه می رفتم تا همین الان که دانشجو ام همیشه جام ته کلاس بود :icon_pf (34): معمولا کفش پاشنه بلند نمی تونم بپوشم به خصوص که از حد معمول لاغرترم و همین باعث که هر کس من رو می بینه بگه : اااااااااااااااا .... چقدر بلنده!!! :w00:(البته خودم هم کفش پاشنه بلند دوست ندارم ) برای خرید لباس به خصوص شلوار همیشه مشکل دارم هر جا که می رم مرکز توجه و توی دید هستم و همین باعث می شه کلی بهم گیر بدن و این خیلی ناراحتم می کنه (از نگهبانی دانشگاه گرفته تا گشت پارک ) البته من خودم هیچ مشکلی با این موضوع ندارم و اتفاقا از قد بلندم هم راضی هستم . مگه چند سانتی 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم176هستم راضی هستم دختری یا پسر؟ اگه دختری که خیلی خوبه امروز تو مترو یه خانومه کنارم بود خیلی قدش بلند بود خیلی خوشم اومد 4 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خيلي جالب بود قد بلند نعمته نه به اندازه شعور بلند .... اينكه خرافاتي برخورد كنيم درست نيست مثلا بگيم قد بلندا زياد بارشون نيست وقد كوتا ها تيز ترند حتي يه جا شنيدم قد بلندا تو زندگيشون هميشه يه گيري هست خودم از بلندي قد مفيدش بيشتر تو واليبال كه خيلي دوست دارم كاربرد داره ولي مسخره ترينش اينه كه هر چي ظرف و ظروف كه نيازه ميگن از بالاي فلان جا بيارش پايين و بد بختي هر چي بار سنگينه تو بايد بلندش كني چون بقيه ريزه ميزه ترن و اگه حوصله يه كارو نداشته باشي ميگن تو با اين چنار بودنت عرضه يه كار كوچيك و نداشتي 4 لینک به دیدگاه
İŞİL 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دختری یا پسر؟ اگه دختری که خیلی خوبه امروز تو مترو یه خانومه کنارم بود خیلی قدش بلند بود خیلی خوشم اومد :dancegirl2::dancegirl2:سلام:dancegirl2::dancegirl2: دخترم:w72: 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مگه چند سانتی 176 .... منم176هستم راضی هستم پس شما هم باید مشکلات من رو داشته باشی . 4 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ من قدم 169 یا همون 170 الان قد بلندی من دارم؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ من قدم 169 یا همون 170الان قد بلندی من دارم؟؟؟؟؟؟ آیا شما دختر هستید؟ 2 لینک به دیدگاه
~ Reza ~ 418 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ قد بلند بودن هم عالمی داره....... همیشه تو مدرسه قد بلندا میفتادن نیمکت اخر پیش لات های کلاس. وقتی سوار اتوبوس میشی حواست نیست بلند که میشی سرت میخوره به میله ضایع میشی دستاتو میذاری تو جیبت سرتو میندازی پایین میری پیاده روی یهو میبینی با سر رفتی تو شاخه های درخت هه یاد رضا عطاران تو فیلم ورود اقایان ممنوع افتادم به اون خانوم مدیر میگفت قدش بلنده خون به مغزش نمیرسه 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ منم قدم 160 ازش راضیم.....برا من یکی که خوبه 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ خانواده من تقریبا همه قد بلند هستن و این جز افتخاراتمون محسوب میشه ورزشکارای خوبی هستیم خودم 173 هستم و خیلی راضیم 8 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ آیا شما دختر هستید؟ خودت چی فکر میکنی؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ خانواده من تقریبا همه قد بلند هستن و این جز افتخاراتمون محسوب میشه ورزشکارای خوبی هستیم خودم 173 هستم و خیلی راضیم چه ورزشی میکنی؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده