رفتن به مطلب

حرف رکیک

p mehdi q

ارسال های توصیه شده

در مورد این جمله ای که با رنگ مشخص کردم ...

اتفاقا همین برای من عجیبه که چرا دو تا دوست از روی شوخی و تفریح و در شرایط عادی به هم تیکه های رکیک میندازن؟

من تایید نکردم مهدی جان گفتم تفاوت داره.

من ادمای بسیار با تربیت و با شخصیتی میبینم که موقع دعوا و در بدترین شرایط توی جمع حتی یه کلمه هم فحش نمیدن اما تو جمعای صمیمی و دوستانه فحشای تقریبا رکیکی میدن.

حالا باز این خودش مشکل داره.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 48
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من تایید نکردم مهدی جان گفتم تفاوت داره.

من ادمای بسیار با تربیت و با شخصیتی میبینم که موقع دعوا و در بدترین شرایط توی جمع حتی یه کلمه هم فحش نمیدن اما تو جمعای صمیمی و دوستانه فحشای تقریبا رکیکی میدن.

حالا باز این خودش مشکل داره.

عزیزم منم نگفتم تایید کردی که .... در مورد جمله حرف زدم:icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه

هر چی به نظرتون میرسه بگید دیگه .....

ببخشید من یه سوال برام پیش اومده!

این قسمت یعنی چی؟ یعنی هرچی فش بلدیمو بیایم اینجا بگیم؟ :w58:

فارسی یا ترکی یا انگلیسی؟ من این سه زبونو بلدم! :w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه

دنبال بهونه ای ؟!!:ws38:

من منظورم اندر باب کراهات و نکوهش های این امر پلیده:JC_thinking:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دنبال بهونه ای ؟!!:ws38:

من منظورم اندر باب کراهات و نکوهش های این امر پلیده:JC_thinking:

ای بابا

بهونه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop:

من سوال پرسیدم... جواب دادی!

منم گرفتم مطلبو...

• Like 1
لینک به دیدگاه
ای بابا

بهونه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop:

من سوال پرسیدم... جواب دادی!

منم گرفتم مطلبو...

جدی، جدی پرسیدی؟

ببخشید خب:JC_thinking:

عزیزمی.:icon_pf (44):

حالا شمارتو بفرس برام دوتا فش بدم جیگرت حال بیاد:ws3:

خدا رو شکر تو کوچه خیابون از این یخ در بهشتا زیاد موجوده ... جیگرمون خیلی حال اومده

می دونم شوخی بود ممنون:icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه
جدی، جدی پرسیدی؟

ببخشید خب:JC_thinking:

خدا رو شکر تو کوچه خیابون از این یخ در بهشتا زیاد موجوده ... جیگرمون خیلی حال اومده

می دونم شوخی بود ممنون:icon_redface:

اصلانم شوخی نبود.:ws17:

اسپم نکن اینجا.:ws3:

عزیزی.:icon_pf (44):

• Like 1
لینک به دیدگاه

در ضمن یه چیز دیگه راجع به این موضوع بگم و اون هم شوخی با مادر هست که جدیدا مد شده.

استفاده کنندگان از این سبک ادعا میکنن صمیمیت بینشون انقدر زیاده که این شوخی بهشون بر نمیخوره و این حرفها. ولی من به یه چیزی معتقدم و اون پرده احترامه که تو هر نوع رابطه ای از دوستی و کارگر و کار فرما گرفته تا فامیلی و زناشویی باید حفظ بشه. وگرنه اون رابطه دچار تزلزل میشه.

• Like 8
لینک به دیدگاه
در ضمن یه چیز دیگه راجع به این موضوع بگم و اون هم شوخی با مادر هست که جدیدا مد شده.

استفاده کنندگان از این سبک ادعا میکنن صمیمیت بینشون انقدر زیاده که این شوخی بهشون بر نمیخوره و این حرفها. ولی من به یه چیزی معتقدم و اون پرده احترامه که تو هر نوع رابطه ای از دوستی و کارگر و کار فرما گرفته تا فامیلی و زناشویی باید حفظ بشه. وگرنه اون رابطه دچار تزلزل میشه.

آفرین رو نکته خیلی مهمی دست گذاشتی.

ابن نوع صمیمیت یکی از عجیب ترین نوع صمیمیت هاست:w74:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اگه به بلد بودن نوشتن باشه من انقدر بلدم که کل فضای سایتو با هاش پر کنم

• Like 5
لینک به دیدگاه

یه حرفایی از نطر من فحش نیست اما لفظ خوبی هم نیست که من بکار میبرم:banel_smiley_4:به نظر خودمم عفت کلام ندارم:banel_smiley_4:

اما یه حرفایی رو تکرار نمیکنم:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
یه حرفایی از نطر من فحش نیست اما لفظ خوبی هم نیست که من بکار میبرم:banel_smiley_4:به نظر خودمم عفت کلام ندارم:banel_smiley_4:

اما یه حرفایی رو تکرار نمیکنم:ws3:

نه بفرمایید تکرار کنید :icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اینو موافقم

میان به عمه ادم حرف میزنن منم بدم میاد اما مادرو ندیده بودم:icon_pf (34):خونشو میریزم اونوقت دیگه:ws44:(منطقو دیدین:ws3:)

• Like 5
لینک به دیدگاه

منم کلا همه نوع فحشی رو بلدم از بدترین تا بهترینش ولی نمیگم هیچ وقت یعنی شخصیتم اجازه نمیده که هر حرفی رو بزنم

ولی اگر کسی فقط اوله کلمشو هم بگه من تا آخرشو میفهمم و بهشون برخورد میکنم...........

کلا این طرز حرف زدن نشانه ی بی شخصیتی فرد و تا حدودی خانوادهش هست که وقتی هم خود شخص نخواد هیچ وقت درست نمیشه متأسفانه:icon_pf (34):

به نظر من کسانی که چیزی حالیشون نیست و فقط ادعا هستند بی تربیت تر هستند معمولا:ws46:

• Like 9
لینک به دیدگاه

فحش به معنای فحش ؛‌ فکر کنم کمتر نسبت به میانگین جامعه بگم ولی وقتی اعصاب خرد میشه دیگه تنها راه آروم کردن خود آدمه دیگه ؛ گفته میشه:shame:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من اگه تو جم صمیمی‌ باشم مشکلی‌ ندارم که دوستام از روی شوخی‌ چیزی بگن اما اگه منظور فحش‌هایی‌ که از عصبانیت میدن من خودم تو دلم یا پشت سر طرف با دوستم مثلا فحش میدم یواشکی:ws3: ولی‌ اینکه وایسم تو صورت طرفم بهش فحش بدم نه کسی‌ هم بهم فحش بده من جوابشو با فحش نمیدم یه جور دیگه جواب میدم از فحش براش بدتر باشه

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...