armstrong 2214 ارسال شده در 25 تیر، 2011 در مورد این جمله ای که با رنگ مشخص کردم ... اتفاقا همین برای من عجیبه که چرا دو تا دوست از روی شوخی و تفریح و در شرایط عادی به هم تیکه های رکیک میندازن؟ من تایید نکردم مهدی جان گفتم تفاوت داره. من ادمای بسیار با تربیت و با شخصیتی میبینم که موقع دعوا و در بدترین شرایط توی جمع حتی یه کلمه هم فحش نمیدن اما تو جمعای صمیمی و دوستانه فحشای تقریبا رکیکی میدن. حالا باز این خودش مشکل داره. 4
p mehdi q 6226 سازنده ارسال شده در 25 تیر، 2011 من تایید نکردم مهدی جان گفتم تفاوت داره.من ادمای بسیار با تربیت و با شخصیتی میبینم که موقع دعوا و در بدترین شرایط توی جمع حتی یه کلمه هم فحش نمیدن اما تو جمعای صمیمی و دوستانه فحشای تقریبا رکیکی میدن. حالا باز این خودش مشکل داره. عزیزم منم نگفتم تایید کردی که .... در مورد جمله حرف زدم 1
DCBA 8191 ارسال شده در 25 تیر، 2011 هر چی به نظرتون میرسه بگید دیگه ..... ببخشید من یه سوال برام پیش اومده! این قسمت یعنی چی؟ یعنی هرچی فش بلدیمو بیایم اینجا بگیم؟ فارسی یا ترکی یا انگلیسی؟ من این سه زبونو بلدم! 2
p mehdi q 6226 سازنده ارسال شده در 25 تیر، 2011 ببخشید من یه سوال برام پیش اومده!این قسمت یعنی چی؟ یعنی هرچی فش بلدیمو بیایم اینجا بگیم؟ فارسی یا ترکی یا انگلیسی؟ من این سه زبونو بلدم! دنبال بهونه ای ؟!! من منظورم اندر باب کراهات و نکوهش های این امر پلیده:JC_thinking: 1
DCBA 8191 ارسال شده در 25 تیر، 2011 دنبال بهونه ای ؟!! من منظورم اندر باب کراهات و نکوهش های این امر پلیده:JC_thinking: ای بابا بهونه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: من سوال پرسیدم... جواب دادی! منم گرفتم مطلبو... 1
armstrong 2214 ارسال شده در 25 تیر، 2011 عزیزم منم نگفتم تایید کردی که .... در مورد جمله حرف زدم عزیزمی.:icon_pf (44): حالا شمارتو بفرس برام دوتا فش بدم جیگرت حال بیاد 2
p mehdi q 6226 سازنده ارسال شده در 25 تیر، 2011 ای بابابهونه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: من سوال پرسیدم... جواب دادی! منم گرفتم مطلبو... جدی، جدی پرسیدی؟ ببخشید خب:JC_thinking: عزیزمی.:icon_pf (44):حالا شمارتو بفرس برام دوتا فش بدم جیگرت حال بیاد خدا رو شکر تو کوچه خیابون از این یخ در بهشتا زیاد موجوده ... جیگرمون خیلی حال اومده می دونم شوخی بود ممنون 1
armstrong 2214 ارسال شده در 25 تیر، 2011 جدی، جدی پرسیدی؟ببخشید خب:JC_thinking: خدا رو شکر تو کوچه خیابون از این یخ در بهشتا زیاد موجوده ... جیگرمون خیلی حال اومده می دونم شوخی بود ممنون اصلانم شوخی نبود. اسپم نکن اینجا. عزیزی.:icon_pf (44): 1
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 25 تیر، 2011 در ضمن یه چیز دیگه راجع به این موضوع بگم و اون هم شوخی با مادر هست که جدیدا مد شده. استفاده کنندگان از این سبک ادعا میکنن صمیمیت بینشون انقدر زیاده که این شوخی بهشون بر نمیخوره و این حرفها. ولی من به یه چیزی معتقدم و اون پرده احترامه که تو هر نوع رابطه ای از دوستی و کارگر و کار فرما گرفته تا فامیلی و زناشویی باید حفظ بشه. وگرنه اون رابطه دچار تزلزل میشه. 8
p mehdi q 6226 سازنده ارسال شده در 25 تیر، 2011 در ضمن یه چیز دیگه راجع به این موضوع بگم و اون هم شوخی با مادر هست که جدیدا مد شده. استفاده کنندگان از این سبک ادعا میکنن صمیمیت بینشون انقدر زیاده که این شوخی بهشون بر نمیخوره و این حرفها. ولی من به یه چیزی معتقدم و اون پرده احترامه که تو هر نوع رابطه ای از دوستی و کارگر و کار فرما گرفته تا فامیلی و زناشویی باید حفظ بشه. وگرنه اون رابطه دچار تزلزل میشه. آفرین رو نکته خیلی مهمی دست گذاشتی. ابن نوع صمیمیت یکی از عجیب ترین نوع صمیمیت هاست:w74: 3
Avenger 19334 ارسال شده در 25 تیر، 2011 ببخشید من یه سوال برام پیش اومده!این قسمت یعنی چی؟ یعنی هرچی فش بلدیمو بیایم اینجا بگیم؟ فارسی یا ترکی یا انگلیسی؟ من این سه زبونو بلدم! اگه به بلد بودن نوشتن باشه من انقدر بلدم که کل فضای سایتو با هاش پر کنم 5
شقایق31 40377 ارسال شده در 25 تیر، 2011 اگه به بلد بودن نوشتن باشه من انقدر بلدم که کل فضای سایتو با هاش پر کنم تو چقدر بی ادبی:w00: 7
VINA 31339 ارسال شده در 25 تیر، 2011 یه حرفایی از نطر من فحش نیست اما لفظ خوبی هم نیست که من بکار میبرمبه نظر خودمم عفت کلام ندارم اما یه حرفایی رو تکرار نمیکنم 6
p mehdi q 6226 سازنده ارسال شده در 25 تیر، 2011 یه حرفایی از نطر من فحش نیست اما لفظ خوبی هم نیست که من بکار میبرمبه نظر خودمم عفت کلام ندارم اما یه حرفایی رو تکرار نمیکنم نه بفرمایید تکرار کنید 2
VINA 31339 ارسال شده در 25 تیر، 2011 در ضمن یه چیز دیگه راجع به این موضوع بگم و اون هم شوخی با مادر هست که جدیدا مد شده. استفاده کنندگان از این سبک ادعا میکنن صمیمیت بینشون انقدر زیاده که این شوخی بهشون بر نمیخوره و این حرفها. ولی من به یه چیزی معتقدم و اون پرده احترامه که تو هر نوع رابطه ای از دوستی و کارگر و کار فرما گرفته تا فامیلی و زناشویی باید حفظ بشه. وگرنه اون رابطه دچار تزلزل میشه. اینو موافقم میان به عمه ادم حرف میزنن منم بدم میاد اما مادرو ندیده بودم:icon_pf (34):خونشو میریزم اونوقت دیگه(منطقو دیدین) 5
VINA 31339 ارسال شده در 25 تیر، 2011 نه بفرمایید تکرار کنید نه نمیشه بعد تو دهنم میافته:icon_pf (34): 3
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 25 تیر، 2011 منم کلا همه نوع فحشی رو بلدم از بدترین تا بهترینش ولی نمیگم هیچ وقت یعنی شخصیتم اجازه نمیده که هر حرفی رو بزنم ولی اگر کسی فقط اوله کلمشو هم بگه من تا آخرشو میفهمم و بهشون برخورد میکنم........... کلا این طرز حرف زدن نشانه ی بی شخصیتی فرد و تا حدودی خانوادهش هست که وقتی هم خود شخص نخواد هیچ وقت درست نمیشه متأسفانه:icon_pf (34): به نظر من کسانی که چیزی حالیشون نیست و فقط ادعا هستند بی تربیت تر هستند معمولا 9
El Roman 31720 ارسال شده در 25 تیر، 2011 فحش به معنای فحش ؛ فکر کنم کمتر نسبت به میانگین جامعه بگم ولی وقتی اعصاب خرد میشه دیگه تنها راه آروم کردن خود آدمه دیگه ؛ گفته میشه:shame: 4
NEGARi 9387 ارسال شده در 25 تیر، 2011 منظور از فحش منگل و خنگ و بزغاله و.. اینهاست یا فحشهای خیلی زشت؟ 2
NEGARi 9387 ارسال شده در 25 تیر، 2011 من اگه تو جم صمیمی باشم مشکلی ندارم که دوستام از روی شوخی چیزی بگن اما اگه منظور فحشهایی که از عصبانیت میدن من خودم تو دلم یا پشت سر طرف با دوستم مثلا فحش میدم یواشکی ولی اینکه وایسم تو صورت طرفم بهش فحش بدم نه کسی هم بهم فحش بده من جوابشو با فحش نمیدم یه جور دیگه جواب میدم از فحش براش بدتر باشه 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری