M!Zare 48037 ارسال شده در 12 آبان، 2012 آخه شروکردم دیدم نمیتونم گذاشتمش کنار واقعا حس وحال ریاضی ندارم بدم میاد از ریاضی واسه بعضیا آره خوندنش ساده تره ولی برا من نه :vahidrk:حالا با اوم مشخصاتی کهفتم آیا میشه زیر 500 آورد؟ زیر 500 نهاگر به تنهایی سخته واستون با یکی از دوستاتون صحبت کنید و با هم بخونید 1
aminnodehi 2129 ارسال شده در 13 آبان، 2012 با خب هیچجور تومغزم نمیره وقت تلف کردنه جون تو منم دقیقا کنکور 91 اشتباه تو رو انجام دادم ..با این تفاوت که اون موقع کسی نبود که به من بگه کارم اشتباهه .البته من برعکس کارتو رو انجام دادم ..رو باکس ریاضی خیلی وقت گذاشتم ولی دینامیک ارتعاشات رو اصلا نخوندم . نتیجه : سوال های باکس ریاضی خیلی سخت بود نتونستم اون جوری که می خواستم بزنم ولی سوال های باکس ارتش آسون بود وچون نخونده بودم نزدم ... واینجاست که می گن همه درس ها رو باید بخونی!:vahidrk:... دوستانه بهت میگم بدون ریاضی عمرا بشه زیر 500 آورد.. مگر این که کنکور 92 هم شبیه 91 باشه! 2
MechJJ 11368 ارسال شده در 13 آبان، 2012 منم دقیقا کنکور 91 اشتباه تو رو انجام دادم ..با این تفاوت که اون موقع کسی نبود که به من بگه کارم اشتباهه .البته من برعکس کارتو رو انجام دادم ..رو باکس ریاضی خیلی وقت گذاشتم ولی دینامیک ارتعاشات رو اصلا نخوندم . نتیجه : سوال های باکس ریاضی خیلی سخت بود نتونستم اون جوری که می خواستم بزنم ولی سوال های باکس ارتش آسون بود وچون نخونده بودم نزدم ... واینجاست که می گن همه درس ها رو باید بخونی!:vahidrk:... دوستانه بهت میگم بدون ریاضی عمرا بشه زیر 500 آورد.. مگر این که کنکور 92 هم شبیه 91 باشه! راس میگه 2
aminnodehi 2129 ارسال شده در 13 آبان، 2012 یکی از رتبه های خوب کنکور 92 از دست رفتمن که انتخاب رشته کردم چه جوری می تونم کنکور 92 شرکت کنم .. از اون حرفا بودا... ..راستی اگه یکی کنکور شرکت کنه و روزانه (شهرستان)قبول شه سال بعد نمیتونه انتخاب رشته کنه ،چون روزانه قبول شده . اما اگه سال بعد کنکور شرکت کنه و بخواد فقط بره شبانه (منظورم شبانه دانشگاه های تهران) چی؟ میزارن همچین کاریو انجام بده یانه؟تطبیق واحد انجام میدن یانه ؟ 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 13 آبان، 2012 من که انتخاب رشته کردم چه جوری می تونم کنکور 92 شرکت کنم .. از اون حرفا بودا... ..راستی اگه یکی کنکور شرکت کنه و روزانه (شهرستان)قبول شه سال بعد نمیتونه انتخاب رشته کنه ،چون روزانه قبول شده . اما اگه سال بعد کنکور شرکت کنه و بخواد فقط بره شبانه (منظورم شبانه دانشگاه های تهران) چی؟ میزارن همچین کاریو انجام بده یانه؟تطبیق واحد انجام میدن یانه ؟ من که نمیدونستم...حالا اگه دوست دارید رتبتون هم بگید و اینکه حدس میزنید کجا قبول میشید نمیدونم...برای لیسانس میدونم اگر روزانه قبول شده باشه، یک سال نمیتونه شرکت کنه و سال بعد مجازه....روزانه و شبانش هم فرقی نداره ...واسه ارشد هم فکر کنم همین جور باشه 2
MechJJ 11368 ارسال شده در 13 آبان، 2012 ارشد فک کنم روزانه هرجا قبول شی ، دوسال از کنکور محرومت میکنن. 2
aminnodehi 2129 ارسال شده در 14 آبان، 2012 من که نمیدونستم...حالا اگه دوست دارید رتبتون هم بگید و اینکه حدس میزنید کجا قبول میشید نمیدونم...برای لیسانس میدونم اگر روزانه قبول شده باشه، یک سال نمیتونه شرکت کنه و سال بعد مجازه....روزانه و شبانش هم فرقی نداره ...واسه ارشد هم فکر کنم همین جور باشه قبلا گفته بودما یه کم فکرکن!!!!!:vahidrk: 1
aminnodehi 2129 ارسال شده در 14 آبان، 2012 1180طراحی 1550 تبدیل :icon_pf (34): اول او نجاهی که محاله رو زدم واسه دلخوشی بعد دانشگاه تبریز - دانشگاه شیراز - فردوسی مشهد -دانشگاه اصفهان -صنعتی بابل - دانشگاه گیلان پیش بینی خودم: طراحی صنعتی بابل نهایتا دانشگاه گیلان حیف شد واقعا!!!!!!! 2
aminnodehi 2129 ارسال شده در 14 آبان، 2012 بچه ها سابقه کار کسی نداره بهم قرض بده ؟ واسه کار هرجا که میری سابقه میخوان 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 14 آبان، 2012 1180طراحی 1550 تبدیل :icon_pf (34):اول او نجاهی که محاله رو زدم واسه دلخوشی بعد دانشگاه تبریز - دانشگاه شیراز - فردوسی مشهد -دانشگاه اصفهان -صنعتی بابل - دانشگاه گیلان پیش بینی خودم: طراحی صنعتی بابل نهایتا دانشگاه گیلان حیف شد واقعا!!!!!!! اشکال نداره...فرصت واسه جبران زیاده..ایشالا روی یه موضوع خوب کار میکنید و جبران میشه 1
MechJJ 11368 ارسال شده در 16 آبان، 2012 کی میاد نتایج مردم به خدا سعیدو حمید درده منو میفهمن 13 ام چه دردی بابا؟ 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 16 آبان، 2012 13 امچه دردی بابا؟ کی میاد نتایج مردم به خدا سعیدو حمید درده منو میفهمن وقتی که باید برای کنکور میخوندن سعید و حمید از انجمن بیرون نمیرفتن....یادش بخیر بهشون میگفتم....انجمن هم یکی از رفرنس های ارشده..از وقتی کنکور دادن...دیگه انجمن نمیان زینا هم که همش مارو دق میده....:vahidrk: قبول میشی دیگه:icon_razz: 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 16 آبان، 2012 حالانتایج قطعی کنکور کارشناسی ارشد 91 دقیقا کی میاد؟ 13 شهریور فکر کنم 4
سیندخت 18786 ارسال شده در 16 آبان، 2012 سازمان سنجش اعلام کرد جهت حالگیری زودتر داوطلبین نتایج رو بعد از عید فطر و هفته اول شهریور اعلام می کنه :persiana__hahaha: 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 16 آبان، 2012 سازمان سنجش اعلام کرد جهت حالگیری زودتر داوطلبین نتایج رو بعد از عید فطر و هفته اول شهریور اعلام می کنه :persiana__hahaha: دقیقا کدوم داوطلبین 3
ارسال های توصیه شده