sh_reza 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ Viellen Dank Sie haben Recht Ich freue mich darauf, wenn Sie mich und meine Freunden korrigieren würden. Gerne Ausserdem wir können uns doch duzen oder ? معنیش برای دوستان مبتدی : با کمال میل در ضمن ما میتونیم همدیگه رو "تو" خطاب کنیم غیر از اینه --------------- فقط لطفا معنی doch در جمله بالا رو نپرسید ،چون در اینجا معنی "بله" رو نمیده بلکه واسه تاکید در جملات بکار میره ، مثل کلمات " اخه " و "بابا" در زبون پارسی خودمون. مثلا : اخه این چه وضعیه. مثلا : بابا پس چطور شد وضع کارو بارت. و......... /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Freunden هم فقط واسه مفعول با واسطه ( یا Dativ ) مورد اسفاده قرار میگیره و در بقیه حالتها فقط Freunde هست //////////////////////////////////// این هم یه اقرار کوچیک : ایران که بودم اغلب با مفعول بی واسطه و با واسطه واسم فاعلی و مفعولی و معلوم و مجهول ...... مشکل داشتم !!!!و تازه بعد از یادگیری المانی تونستم کم و بیش متوجه معانی فارسی اش هم بشوم. 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ Ausserdem wir können uns doch duzen oder sehr gerne 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ آقا ما نیز می خواهیم شروع نماییم . سطحی به نام صفر دارین ؟ من فعلا فقط می خوام بدونم خوندنش چجوریه ؟ واسه مقاله ها و ... در حد مبتدی . پیشنهاد شما چیه ؟ کسی سریال اکسترا رو که به زبان آلمانی داره ؟ فکر کنم 4 قسمت . 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ آقا ما نیز می خواهیم شروع نماییم . سطحی به نام صفر دارین ؟ من فعلا فقط می خوام بدونم خوندنش چجوریه ؟ واسه مقاله ها و ... در حد مبتدی . پیشنهاد شما چیه ؟ کسی سریال اکسترا رو که به زبان آلمانی داره ؟ فکر کنم 4 قسمت . بیا باهم شروع کنیم من فقط سلام و احوالپرسی بلدم با تا ده بشمارم همین ولی از دکتر پیمان که پرسیدم گفت (البته من گفتم کارای روزمره مثلا برم خرید و اینا) کتاب آلمانی در سفر خوبه برای شروع و آشنایی من خودمم یه سری فایل صوتی دارم که لغات و جملات ساده رو تلفظ میکنه (اول انگلیش و بعدم داچ) بعد امتحانا آپ میکنم میزارمشون 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ خوبه من پایه ام . فقط یادگیریش منافاتی با انگلیسی که نداره ها . می شه به موازات هم پیش بردشون . حالا هدف روان شدن تو انگلیسیه . المانی فقط در حد لغت کافی برام . 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ آخرین تاریخ فعالیت این تاپیک : 18-06-2011 به جون خودم همینجوری پشتکار نشون بدیم تا آخر مهر موسسه آموزش زبان رو زدیم همگی پَ کجایین شماها؟ من نت نداشتم آیا شما هم نداشتید؟ 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ به جون خودم همینجوری پشتکار نشون بدیم تا آخر مهر موسسه آموزش زبان رو زدیم همگی :biggrin: چرا می زنی خوب خوبه من پایه ام . فقط یادگیریش منافاتی با انگلیسی که نداره ها . می شه به موازات هم پیش بردشون . حالا هدف روان شدن تو انگلیسیه . المانی فقط در حد لغت کافی برام . هیچ کی جواب نداد . اخه . 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ :biggrin: چرا می زنی خوب هیچ کی جواب نداد . اخه . من در حد جواب دادن نیستم باید پیمان بیاد بگه . ولی من خودمم الان هم انگلیش هم آلمانی رو با هم دارم میخونم دیگه . در ضمن یه پیشنهاد ترم 1 رو حتما اگه کلاس بریم خیلی بهتر هست بعدش خودمون با منابعی که پیمان عزیز دادن میتونیم پیش بریم :rose: 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ اها اینم ادرس پیجی تو فیس بوک که آموزش المانی شروع کرده .شاید مفید باشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ خب یه همتی بکنین شما ! هیچکاری نمی کنین، آدم انگیزه پیدا نمی کنه خداییش چند نفر رفتن سراغ کتاب های لغات ؟ یا اون دفترچه لغات رو درست کردن ؟ حتی یه نفر هم علاقه نشون بده و پیگیر باشه، من با کمال میل هستم تا می تونید سوال کنید حتی سوالات ساده حتی شده یه تلفظ رو بپرسید آموزشی هم در کار باشه از همین سوالات هست که در میاد در غیر اینصورت من یه تعداد آموزش تهیه کنم، ولی ممکنه در حال حاضر اصلا به کارتون نیاد چون الان دارید یه مطلب دیگه رو یاد می گیرید. باید سوال کنید که من بدونم چی نیاز دارید. چون منم تجربه آموزش زبان رو ندارم و باید بدونم که چی مورد نیازتون هست. اما روش کار رو، روشی رو که خودم انجام دادم و دارم انجام می دم، تو بخش های مختلف نوشتم. ضمن اینکه لزومی هم نداره تا دوستان مشتری دائم اینجا باشن بلکه حتی کسانی که می خوان تفریحی یاد بگیرن، خیلی صمیمانه ولکام مسلمه که کلاس رفتن خیلی بهتره تا اینکه صرفا با تکیه به اینترنت و یا کتاب خوندن تو خونه بخواید یاد بگیرید ولی حتی همون کلاس هم تا زمانی که خودتون نخواید و براش وقت نذارید، بهتون کمکی نمی کنه از محیط هایی مثل اینجا هم برای تمرین بیشتر استفاده کنید بازم تکرار می کنم که حتی یه نفر هم استارت بزنه، فقط با همون کلمه ها و بعد هم با تکست نوشتن، منم با کمال میل پیگیر می شم. 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ من دفتر درست کردم :45645: اره دقیقا پیمان راست میگه . با پرسش و پاسخ خیلی همه چیز بهتر پیش میره:rose: آموزش هایی که پیمان واسه دانلود گذاشته عالییییییییییی هست بچه ها اونا رو دانلود کنید خیلی خوبه 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ من دفتر درست کردم :45645:اره دقیقا پیمان راست میگه . با پرسش و پاسخ خیلی همه چیز بهتر پیش میره:rose: آموزش هایی که پیمان واسه دانلود گذاشته عالییییییییییی هست بچه ها اونا رو دانلود کنید خیلی خوبه منم درست کردم.....ولی درسا سنگین شدنو نتونستم زیاد جلو برم.... :45645: ممد شرمنده... ولی قصد دارم دوباره پیگیری کنم...:45645: لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ ich wieB nicht لطفا غلط هام و بگین. من 4 روز امه هنوز البته خدا پدر مادر گوگل ترنس لیت رو بیامرزه . ازش کمک گرفتم. 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ ich wieB nicht لطفا غلط هام و بگین. من 4 روز امه هنوز البته خدا پدر مادر گوگل ترنس لیت رو بیامرزه . ازش کمک گرفتم. weiter bitte... خب ادامه ش... 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ ich ein mann در همین حد بلتم هنوز ایچ این من . من یک مرد هستم . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده