Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ عهههه....چرا اذیت میکنی؟من فقط میام میگم های.... بیاید بیلوکس....اونجا میشه راحت کنفرانس انداخت...:smiley (18): من اونجا اسمم همینه....amin202 شما هم با همین اسما بیاید اونجا ثبت نام کنید... الان لینک دانلودشو میدم بهتون... وای شه لوس خو تو نیا بوگو موش موشک بیاد اون بیتر از تو میحرفه،حداقل دوتا جیغ میزنه بیلوکس کجاست؟؟چیه؟تو جیب جا میشه؟! 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ من که خیلی وقت هست انگلیسی صحبت نکردم و خیلی هم ضعیف شده.ولی تو فروم ها هیچ مشکلی ندارم. فروم باحال میشناسی.یک امار بده من سه تا فروم میرم... یکی فروم فلسفه هست... که خیلی آدماش خفن تشریف دارند و من اصلا هیچی سرم نمیشه اونجا و فقط میشینم میخونم و سوال میپرسم... بعد تازه بیشتر مواقع هم به یه جایی که میرسم کلا دیگه اینقدر جواباشون پیچیده میشه که آدم سر در نمیاره... مثلا ریفرنس میدند به هزار کتاب که ما اصلا اسمش رو هم نشنیدیم و اونها همه قبلا خوندن... احساس بی سواتی کردم...:shame: یکی دیگه هم RDF هست که مال خود ریچارد داکینز هست و خودش هم توی بحث ها میاد شرکت میکنه و بنده قند توی دلم آب میشه... اونم خیلی خوبه و بحث هاش از دین گرفته تا علم و فلسفه هست... ولی به سنگینیه فروم فلسفه نیست... یکی دیگه هم تاریخ ثانویه هست که همیشه میرم و از اینکه یه عده چقدر وقت اضافه دارند لذت میبرم... و البته اینکه چقدر قدرت تخیل دارند... ویفری من با این کاملا موافقم میدونی که .تازه آموزش ها ی خیلی مفیدی هم پیمان زیز تو تالار زبان گذاشته. بیا اینو راش بندازیم :ws28::ws28: منم خیلی دوست دارم... ولی هیچ منبعی برای یاد دادن ندارم... میخوام از اوله اول یاد بگیرم... میتونیم از همون آموزش هایی که گفتی پیمان گذاشته شروع کنیم... منم پایه بیدم... تو یه تاپیک بزن منم میام... هم زمان با انگلیسی پیش میریم... کی آلمانی یاد بده؟من که بلت نیستم ولی خیلی دوست میدارم یاد بگیرم من شنیدم که اگر دو زبان رو همزمان یاد بگیریم تاثیرش بیتره پس آلمانی هم اومد تو برنامه! شبی دو ساعت شد کنفرانس خوب سمنی گفت پیمان اونجا منابع گذاشته... از همونا استفاده میکنیم بعد میایم سواتمون رو به رخ همدیگه میکشیم... اوهوم... درسته... منم شندیم اگر بخوای بعد از سن 25 سال زبان یاد بگیری نمیتونی تلفظ ها رو درست بفهمی چون یه بخشی از مغز که کارش اینه از کار میوفته... آره... المانی هم باشه... الان فکر کنم شدیم 3 نفر تازه... سمنی و شما و من... 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ آدرس بده بررسی بشه چی چی؟بیلوکس یه نرم افزاری مثل یاهو مسنجر منتهی ازون بهتر... اینم لینک دانلود آخرین ورژنش: http://www.megashare.com/3171122 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ خوب سمنی گفت پیمان اونجا منابع گذاشته... از همونا استفاده میکنیم بعد میایم سواتمون رو به رخ همدیگه میکشیم... اوهوم... درسته... منم شندیم اگر بخوای بعد از سن 25 سال زبان یاد بگیری نمیتونی تلفظ ها رو درست بفهمی چون یه بخشی از مغز که کارش اینه از کار میوفته... آره... المانی هم باشه... الان فکر کنم شدیم 3 نفر تازه... سمنی و شما و من... هستن کسانی که بخوان یاد بگیرن زیاد میشیم بله منابعش رو گذاشته ولی خوب من دقیقا نمیدونم میشه یه نفر که میخواد از صفر شروع کنه هم از اونا استفاده کنه؟ بالاخره یا باید بعضی از توضیحاتش انگلیسی باشه یا فارسی که بشه یه چیزایی فهیمد،هوم؟ حالا از خود پیمان میپرسم ببینم چی میگه 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ ببین داداشی دم در نایستادی که تعارف میزنی خودتم خوب میدونی بلدی خیلی خوب هم بلدیباشه المانی هم میاد تو کار ولی المانی باید از اون پایه پایه شروع بشه حروف لطف دارید سارا بانو... منم حتما میام... منم میگم باید از پایه شروع بشه... من خودم هم هیچیش رو درست حسابی بلد نیستم... انگلیسی رو خوب توی مدرسه اولش رو بهمون یاد دادند... اینو نه... 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ هستن کسانی که بخوان یاد بگیرنزیاد میشیم بله منابعش رو گذاشته ولی خوب من دقیقا نمیدونم میشه یه نفر که میخواد از صفر شروع کنه هم از اونا استفاده کنه؟ بالاخره یا باید بعضی از توضیحاتش انگلیسی باشه یا فارسی که بشه یه چیزایی فهیمد،هوم؟ حالا از خود پیمان میپرسم ببینم چی میگه الان سارا هم اضافه شد... خوبه... از پیمان بپرس... منم میرم تورنت و اینجور جاها یه سری میزنم ببینم چیزی پیدا میکنم که معروف باشه و بزارم اینجا برای دانلود... ببینم میتونم نرف افزار یا کتاب خوب پیدا کنم یا نه... 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ الان سارا هم اضافه شد... خوبه... از پیمان بپرس... منم میرم تورنت و اینجور جاها یه سری میزنم ببینم چیزی پیدا میکنم که معروف باشه و بزارم اینجا برای دانلود... ببینم میتونم نرف افزار یا کتاب خوب پیدا کنم یا نه... چرا منو حذف کردید؟ منم گفتم پایم....تو اصلاً میدونی Ishbilidish یعنی چی؟:w00: لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ بحث المانی اگه جدی هست میتونیم هم بگیم خود مستر پیمان عزیز بیان استارتشو بزنن هم میتونیم خودمون شروع کنیم . الان من مجموعه های آلمانی چرا که نه رو دارم دانلود میکنم با اونا شرو کنیم . من خودم با مستر پیمان کلی صحبت کردم اینو پیشنهاد کرده بود . الان همه agree هستن آیا؟ 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ درس اول: من:Ich تو: Sie ما: Wir خر:Esel گاو:Kuh احمق:dumm لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ بحث المانی اگه جدی هست میتونیم هم بگیم خود مستر پیمان عزیز بیان استارتشو بزنن هم میتونیم خودمون شروع کنیم .الان من مجموعه های آلمانی چرا که نه رو دارم دانلود میکنم با اونا شرو کنیم . من خودم با مستر پیمان کلی صحبت کردم اینو پیشنهاد کرده بود . الان همه agree هستن آیا؟ پیمان کیه؟ ممده خودمونو میگی؟ مدیر ثابق تالار متالوژی؟ آره...یعنی vi.......sempokhle.. لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ چرا منو حذف کردید؟منم گفتم پایم....تو اصلاً میدونی Ishbilidish یعنی چی؟:w00: ببخشید... من اصلا یادم نبود... خوب تا حالا 5 نفر گفتند دوست دارند آلمانی هم یاد بگیرند... پس کم نیستیم... من جدا امروز میگردم اگر چیزی پیدا کنم امشب دانلودش میکنم و فردا تاپیک میزنم براش... خدا پدر اونی که تورنت رو اختراع کرد بیامورزه... نه... ishbilidish چیه خوب ؟ یه جورایی مثل ich liebe dich بود ها... همونه ؟ 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ اااااااااااااااااااااااااااااااااااا چی شد پس همه رفتن رو المانی:pichak29: انگلیسی چی پس؟ اول انگلیسی 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ خوبه...خوبه....داری به جاهای حساسش میرسی...فحشای ناموسیشونو بگو... خودم را کنترل کردم.وگرنه به اون جاهای حساس هم نزدیک بود برسم لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ بحث المانی اگه جدی هست میتونیم هم بگیم خود مستر پیمان عزیز بیان استارتشو بزنن هم میتونیم خودمون شروع کنیم .الان من مجموعه های آلمانی چرا که نه رو دارم دانلود میکنم با اونا شرو کنیم . من خودم با مستر پیمان کلی صحبت کردم اینو پیشنهاد کرده بود . الان همه agree هستن آیا؟ من agree میباشم... خوب به مستر پیمان بگو بیاد دیگه... خوبه... از هر کسی که بلده کمک بگیریم بهتره... اون مجموعه رو هم بزاری عالی میشه... خدا پدر اینترنت مفتکی رو بیامورزه... 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ الان سارا هم اضافه شد... خوبه... از پیمان بپرس... منم میرم تورنت و اینجور جاها یه سری میزنم ببینم چیزی پیدا میکنم که معروف باشه و بزارم اینجا برای دانلود... ببینم میتونم نرف افزار یا کتاب خوب پیدا کنم یا نه... اوکی چرا منو حذف کردید؟منم گفتم پایم....تو اصلاً میدونی Ishbilidish یعنی چی؟:w00: باید بحرفیاااااااااا بحث المانی اگه جدی هست میتونیم هم بگیم خود مستر پیمان عزیز بیان استارتشو بزنن هم میتونیم خودمون شروع کنیم .الان من مجموعه های آلمانی چرا که نه رو دارم دانلود میکنم با اونا شرو کنیم . من خودم با مستر پیمان کلی صحبت کردم اینو پیشنهاد کرده بود . الان همه agree هستن آیا؟ بله بله من هم موافقم اااااااااااااااااااااااااااااااااااا چی شد پس همه رفتن رو المانی:pichak29:انگلیسی چی پس؟ اول انگلیسی قرار شد موازی کاری بشه دیگه 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ اااااااااااااااااااااااااااااااااااا چی شد پس همه رفتن رو المانی:pichak29:انگلیسی چی پس؟ اول انگلیسی نه... اون که اوله... ولی خوب آخه ما همه تا یه حدی انگلیسی بلدیم... اون رو میتونیم راحت شروع کنیم و ادامه بدیم تازه حالم میده... خودت اول آستین بالا بزن شروع کن... ما همه میاییم... 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ پیمان کیه؟ممده خودمونو میگی؟ مدیر ثابق تالار متالوژی؟ آره...یعنی vi.......sempokhle.. بله مدیر سابق متالوژی ببخشید... من اصلا یادم نبود... خوب تا حالا 5 نفر گفتند دوست دارند آلمانی هم یاد بگیرند... پس کم نیستیم... من جدا امروز میگردم اگر چیزی پیدا کنم امشب دانلودش میکنم و فردا تاپیک میزنم براش... خدا پدر اونی که تورنت رو اختراع کرد بیامورزه... نه... ishbilidish چیه خوب ؟ یه جورایی مثل ich liebe dich بود ها... همونه ؟ لج منو در نیارررررررررر ویفرررررررررر برید تالار زبان قسمت المانی اول بنده خدا پیمان کلی مطالب خوب گذاشته خوبه...خوبه....داری به جاهای حساسش میرسی...فحشای ناموسیشونو بگو... لا اله الا ا... 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ زبان آموزان گرامیییی برای اینکه قاطی نشه بحث المانی اینجا: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=496364#post496364 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ بله مدیر سابق متالوژی لج منو در نیارررررررررر ویفرررررررررر برید تالار زبان قسمت المانی اول بنده خدا پیمان کلی مطالب خوب گذاشته سمنی منو نزن... قول میدم تا آخر عمرم هیچی دانلود نکنم... الان رفتم دیدم... خیلی عالیه... خوبه همین ها دیگه... بعدا دانلود میکنم اینا رو... میگم که... فقط شبها دانلود میکنم... :shame: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ مامااااااااااااااااان:w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده