Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ این تاپیک که در مورد صحبت کردن بود...چرا شد نوشتن؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ این تاپیک که در مورد صحبت کردن بود...چرا شد نوشتن؟ راست میگه منم از دیشب این سوال اومد تو ذهنم اولش داشتین دعوا میکردین که رایتینگ با اسپیکینگ فرق داره و رایتینگ نمیخوایمو اینا حالا رفتیم سراغ همون رایتینگ :ws6: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ راست میگه منم از دیشب این سوال اومد تو ذهنماولش داشتین دعوا میکردین که رایتینگ با اسپیکینگ فرق داره و رایتینگ نمیخوایمو اینا حالا رفتیم سراغ همون رایتینگ :ws6: دخیخا". میلاد بیا شروع کنیم. های میلاد... آی ام ا بوک...وات ابات یو؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ دخیخا".میلاد بیا شروع کنیم. های میلاد... آی ام ا بوک...وات ابات یو؟ مال حال ایز گود باباو...همون کار که امین گفت بکنید...برید یه مسنجری.... 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ خوب چطوری میخوایم صحبت کنیم ؟ با چی ؟ 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ دوستان به خودتون مسلط باشید هدف همونیه که بوده ولی اولش گفتیم رایتینگ رو راه بندازیم تا هم مشکلات گرامری در نوشتنمون حل بشه و هم گروه یکم منسجمتر بشه تا بعد بریم سراغ اسپیکینگ آی ام ا بوک آی ام ا بوک توو نایس تو میت یو توو 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ باباو...همون کار که امین گفت بکنید...برید یه مسنجری.... مسنجر ها همیشه خرابند خوب... ما هم یک ساعت بیشتر نداریم که... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ مال حال ایز گود باباو...همون کار که امین گفت بکنید...برید یه مسنجری.... خوب چطوری میخوایم صحبت کنیم ؟ با چی ؟ میلاد جالتو نپرسیدم که...سوتی دادی :w74: تو مسنجر کنفرانس بذارید...این از همه بهتره از حرف زدنتون هم خجالت نکشید...بالاخره باید از یه جا شروع کرد. من تلفظام اینقدر افتضاح بود وقتی اومدم اینجا....کم کم درست شد. 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ مسنجر ها همیشه خرابند خوب... ما هم یک ساعت بیشتر نداریم که... مسنجر بیلوکس امینو لینکشو گذاشت..خوبه اون 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ دوستان به خودتون مسلط باشیدهدف همونیه که بوده ولی اولش گفتیم رایتینگ رو راه بندازیم تا هم مشکلات گرامری در نوشتنمون حل بشه و هم گروه یکم منسجمتر بشه تا بعد بریم سراغ اسپیکینگ خوب اونجا حرف میزدین بعضی جمله ها غلط گفته میشد از نظر گرامر...ولی کسی اصلاحش نمیکرد که اون یکی یاد بگیره:ws6: 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ مسنجر بیلوکس امینو لینکشو گذاشت..خوبه اون امشب میزارم برای دانلود... ببینم چطوریه... بعدا اگر خواستید میتونیم بیاییم حرف بزنیم با هم... منم ساکت میشنم یه گوشه گوش میکنم... لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ hello hello che khabar is here?? لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ 11:6 دقیقه هست ها... 6 دقیقه دیر کردید... چرا نمیایید توی کلاس... 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ 11:6 دقیقه هست ها... 6 دقیقه دیر کردید... چرا نمیایید توی کلاس... استااااااااااااااد! اين شاگردات خيلي بي نظمن...بزنشون 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ استااااااااااااااد!اين شاگردات خيلي بي نظمن...بزنشون من معتقد به نظام آموزشی جدید هستم... تنبیه بدنی ممنوع... البته به غیر از میلاد... 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ من معتقد به نظام آموزشی جدید هستم... تنبیه بدنی ممنوع... البته به غیر از میلاد... هااااا؟ آها! خوفه...ميلادو بزن بقيشونم من ميزنم...تو معتقد باش! 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ خوب اونجا حرف میزدین بعضی جمله ها غلط گفته میشد از نظر گرامر...ولی کسی اصلاحش نمیکرد که اون یکی یاد بگیره:ws6: از یه جایی به بعد وافن اشتباهات رو میگفت دیگه استااااااااااااااد!اين شاگردات خيلي بي نظمن...بزنشون من و پرتو و استاد بودیم 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ از یه جایی به بعد وافن اشتباهات رو میگفت دیگه من و پرتو و استاد بودیم كوجا بودين؟؟؟ :JC_thinking: الان 35دخيخه از شروع كلاستون گذشته...شماها خيجالت نيميشكين؟؟:viannen_38: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ خب قراره کی انگلیسی صحبت کنه.؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده