رفتن به مطلب

دوست داريد صاحب چه تعداد فرزند باشيد؟

mohsen 88

شما دوست داريد چه تعداد فرزند داشته باشيد؟  

117 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. شما دوست داريد چه تعداد فرزند داشته باشيد؟

• 21
    • 46
    • 18
    • 14
    • 18

ارسال های توصیه شده

راهکار ارائه ندادن!؟زنده به گورشان کنیم!حلق اویزشان کنیم کلا مثل ببخشید الاغ از قبیله طردشان کنیم!ایشون خیلی بینشش قوی بوده!زن فقط برای تولید اومده!هر کدومش هم نقض فنی داشت باید مستقیم بره زباله دان ساخته اسلام!انقدر شان انسان و انسانیت پایینه!؟بخصوص زن در دیدگاه اسلام به اصطلاح کامل!

این روایت فقط داره میگه زن خوب و کامل از نظر جسمی چه شرایطی داره . درمورد زنی که احتمال داره عقیم باشه حرفی نزده.

میدونید چقدر از خانواده ها امروزه به خاطر مشکل بچه دار نشدن یکی از طرفین گرفتارن و زندگیشون مشکل پیدا کرده . به هر حال بچه دار شدن هم فطری انسانه و هر کسی دوست داره بچه داشته باشه.

در ضمن برای خود ائمه هم پیش اومده که زنشون بچه دار نشه.

به عنوان مثال برخی از زنان پیامبر . یا زن امام جواد و .... اما هیچکدوم این رفتاری رو که شما پیشنهاد دادید انجام ندادند و بلکه زنانشان را با عزت واحترام نگه داشتند.

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 253
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مشکل نژادی؟ نه خیر. هیچ ربطی نداره.

من پزشک نیستم ولی خانوم نازایی رو دیدم که مادرش 7 تا بچه داره. یا خانومی که 6 تا بچه داره ولی مادرش یکه زا بود. هیچ ربطی نداره.

قصد شماها از ازدواج فقط زیاد کردن آدمهاست؟ به زن فقط به چشم اسباب تولید مثل نگاه میکنین؟ آفرین!

اینهایی که میگید استثناء است و اسلام اصلاح نژادی رو منظورش نیست بلکه به لحاظ فطری وروانی هر انسانی دوست داره بچه داشته باشه البته اینهم استثناء داره مثل آمار کاربران همین جا .

اینکه اسلام به زن به چشم دستگاه تولید نسل نگاه میکنه تصور و برداشت شماست که غلطه و نمونه هایی که برای پیامبر و ائمه در تاریخ ذکر شده برخلاف این تصوره . وروایتهایی که به محبت و مسائل روانی بین زن و شوهر می پردازه رو مطالعه نکردین .

لینک به دیدگاه
میانگین میشه 12.6 بچه برای هرکدوم ‍‍! کم نیست ، ولی فکر نمیکنم این مختص امامان بوده باشه اون زمان فکر کنم رسمش همین بوده

همین الان هم بعضی ها بچه زیاد دوست دارن زنی رو میشناسم 17 تا بچه داره

یا زنی که 6 تا بچه داره میگه کمه

البته در این زمان که بحث کنترل جمعیت مطرحه این نمونه ها استثنا ست

لینک به دیدگاه
اینهایی که میگید استثناء است و اسلام اصلاح نژادی رو منظورش نیست بلکه به لحاظ فطری وروانی هر انسانی دوست داره بچه داشته باشه البته اینهم استثناء داره مثل آمار کاربران همین جا .

اینکه اسلام به زن به چشم دستگاه تولید نسل نگاه میکنه تصور و برداشت شماست که غلطه و نمونه هایی که برای پیامبر و ائمه در تاریخ ذکر شده برخلاف این تصوره . وروایتهایی که به محبت و مسائل روانی بین زن و شوهر می پردازه رو مطالعه نکردین .

هیچکس نمیتونه بگه از روی خانواده یه نفر میتونه قضاوت کنه.

مگه قصد از ازدواج فقط بچه دار شدنه که اگر بچه نیومد زندگی به هم بریزه؟ اگر کسی خیلی بچه میخواد و خودش نمیتونه بچه دار بشه، این همه بچه بی سررست تو دنیا هست. بره بیاره بزرگ کنه.

از این احادیث و قوانین خانواده در اسلام برداشت دیگه ای نمیشه کرد جز اینکه زن یه کالای قابل معامله و دستگاه تولید مثل و وسیله ارضای نیازهای جنسی مرد هست وبس . عده ای فقط میخوان هر چیزی رو ماست مالی کنن و ماله بکشن.

• Like 4
لینک به دیدگاه
من هرگز به خودم اجازه نمیدم یک پسر رو از حس زیبای خواهر داشتن محروم کنم یا برعکس ، هیچ چیزی تو دنیا بهتر از خواهر داشتن نیست ، پسرایی که خواهر دارن میدونن من چی میگم ،

اینو خیلی قشنگ گفتی ،:w16:

خواهر واقعا دوست داشتنیه،

• Like 2
لینک به دیدگاه
وافن بیا 3 تاش کن ... جان من

ببین منم 3 تا بچه میخوام ... میشه تربیتشون کرد

تو فامیل ما نمونه های بسیار بسیار عظـــیم تری هم دیده شده که خوب تربیت شدن

مثلا 11 تا :ws3:

ما خودمون 6 تا بچه هستیم...

خیلی سخته... نمیخوام... یعنی واقعا نمیتونم...

ولی عاشق بچه هستم... حتما یه نی نی باید داشته باشم...

• Like 1
لینک به دیدگاه
ما خودمون 6 تا بچه هستیم...

خیلی سخته... نمیخوام... یعنی واقعا نمیتونم...

ولی عاشق بچه هستم... حتما یه نی نی باید داشته باشم...

خب ما هم 5 تاییم

سختیشم زیاد بود ... چون هم پدرم و هم مادرم فول تایم کار میکردن....

بعدشم مشکلات بیشتر شد..........

ولی خب ... نمیتونم زیر 3 تا تصور کنم ....

یکی حال گیریه

2 تا هم یا همش با هم دعوا میکنن یا با هم خیلی مچ میشن کاری به کار دنیا ندارن و اجتماعی نمیشن

3 تا هم هیجانش بیشتره و هم اجتماعی تر بار میان :ws3:

بیشترش هم توصیه نمیشود

• Like 7
لینک به دیدگاه
اینا الان جو گیرن نمیدونن

فکر کن شبا میای بخوابی بچه صداش در بیاد:ws44:خیلی بدم میاد:ws44:

خوب مینا جون منم همینو میگم دیگه

بچه رو فقط بازی کردنشو میبینن یه شب تب بچه آدم و پیر میکنه

• Like 3
لینک به دیدگاه

چرا خیلیا میگن یکی تنهاس؟

خو یاد میدیم بچه هامون با بچه عمو خاله دایی عمه رابطش دوستانه داشته باشه مثل خواهر برادر باشن

• Like 4
لینک به دیدگاه
از یه زن؟:ws52:چجوری زایمان کرد:banel_smiley_52:

آره یه زن ... فکر کنم به سختی !!!

البته آمار های بیشتری هم دارم .... ولی نه تویه فامیل خودمون

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب مینا جون منم همینو میگم دیگه

بچه رو فقط بازی کردنشو میبینن یه شب تب بچه آدم و پیر میکنه

یه فامیلی داشتیم می گفت بچه دار که میشی کار شبانه روزت میشه بچه رو ببری دکتر هی سفت کنی یا شل کنی:ws47:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب ما هم 5 تاییم

سختیشم زیاد بود ... چون هم پدرم و هم مادرم فول تایم کار میکردن....

بعدشم مشکلات بیشتر شد..........

ولی خب ... نمیتونم زیر 3 تا تصور کنم ....

یکی حال گیریه

2 تا هم یا همش با هم دعوا میکنن یا با هم خیلی مچ میشن کاری به کار دنیا ندارن و اجتماعی نمیشن

3 تا هم هیجانش بیشتره و هم اجتماعی تر بار میان :ws3:

بیشترش هم توصیه نمیشود

:ws28: ایول

منم میگم بیشتر بهتر

حالا این بیشتر = سه تا

لینک به دیدگاه

منم 2تا بچه داشتن رو میپسندم....اما همونطوری که گفتین شرایط مالی و توانایی فراهم کردن شرایط رفاهی براشون خیلی مهمه....اگه توانایی نداشته باشم به یکی بسنده میکنم:girl_in_dreams:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...