Mehdi.Aref 26783 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 سلام به همه بروبچ نو اندیش.. منم هستم علیرضا - دانشجو الکترونیک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوش اومدی علیرضا جان اینجا به یه موتور انگیزه احتیاج داره که دوباره فعال بشه 2
Mehdi.Aref 26783 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 ممنون مدیر جان.. اقا من موتور از شنبه شروع کنیم..؟ خیلی خوبه البته فکر کنم بعضی دوستان تا بعد کنکور نتونن همراهی کنن 3
am in 25041 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2011 کنکور برو شنبه بیا راستی شما خودت به عنوان مدیر پروژه باش چون گفتی تجربش رو هم داری بعد کارها رو تقسیم بندی کن به من بگو چه تخصصی مورد نیازته بگو من بیارمشون سر کار 2
woody 59 ارسال شده در 16 تیر، 2011 سلام به همگی همه فعالاااااااااااااااااااااااااااااااااا! بچه ها نظرتون درباره ی ربات نوریاب چیه!؟ اگه موافق هستین از همین حالا شروع کنیم.. 3
setiya 12665 ارسال شده در 16 تیر، 2011 سلام به همگی همه فعالاااااااااااااااااااااااااااااااااا! بچه ها نظرتون درباره ی ربات نوریاب چیه!؟ اگه موافق هستین از همین حالا شروع کنیم.. سلاااام:4chsmu1: ميشه اول از ربات منچ باز من شروع كنيم؟:gnugghender: ربات منچ باز با پردازش تصوير منچ :girl_blush2: فعلا از همون اولش كه تعداد دايره هاي منچ رو ميشمره مشكل دارم:banel_smiley_52::w821: 3
woody 59 ارسال شده در 16 تیر، 2011 سلاااام:4chsmu1:ميشه اول از ربات منچ باز من شروع كنيم؟:gnugghender: ربات منچ باز با پردازش تصوير منچ :girl_blush2: فعلا از همون اولش كه تعداد دايره هاي منچ رو ميشمره مشكل دارم:banel_smiley_52::w821: منچ باز هیجان نداره! بیا یه ربات تخته باز بسازیم:4chsmu1: 2
Mehdi.Aref 26783 مالک ارسال شده در 18 تیر، 2011 پیشنهاد خوبی دادی بهتره از یه جای به نسبت ساده تر شروع کنیم تا برسیم به منچ و تخته:ws2: 2
maryam-d 17 ارسال شده در 28 تیر، 2011 سلام دوستان من برق میخونم هنوز تعیین گرایش نکردم. الان توی دانشگاه دارم یه دوره برای رباتیک میبینم.با c++ هم تا حدودی آشنا هستم خوشحالم بتونم کمکی کنم. 5
Mehdi.Aref 26783 مالک ارسال شده در 30 تیر، 2011 سلام دوستانمن برق میخونم هنوز تعیین گرایش نکردم. الان توی دانشگاه دارم یه دوره برای رباتیک میبینم.با c++ هم تا حدودی آشنا هستم خوشحالم بتونم کمکی کنم. خوش اومدی خوشال میشیم در اینده از اطلاعاتتون استفاده کنیم 3
woody 59 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 استارتو بزنين ديگه چشممممممممممممم ... مدیر جان اجازه استارت هست؟! 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 تو این زمینه فعالیت نکردم! ولی فک میکنم بتونم تو قسمت برنامه نویسی کارکنم! 2
setiya 12665 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 تو این زمینه فعالیت نکردم!ولی فک میکنم بتونم تو قسمت برنامه نویسی کارکنم! آفلين خواهر شووور نمونه ما رو كمكت حساب مبكنيم عليرضا استارتو بزن 2
ارسال های توصیه شده