Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به همه بروبچ نو اندیش.. منم هستم علیرضا - دانشجو الکترونیک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوش اومدی علیرضا جان اینجا به یه موتور انگیزه احتیاج داره که دوباره فعال بشه 2 لینک به دیدگاه
woody 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ ممنون مدیر جان.. اقا من موتور از شنبه شروع کنیم..؟ 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ ممنون مدیر جان.. اقا من موتور از شنبه شروع کنیم..؟ خیلی خوبه البته فکر کنم بعضی دوستان تا بعد کنکور نتونن همراهی کنن 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ کنکور برو شنبه بیا راستی شما خودت به عنوان مدیر پروژه باش چون گفتی تجربش رو هم داری بعد کارها رو تقسیم بندی کن به من بگو چه تخصصی مورد نیازته بگو من بیارمشون سر کار 2 لینک به دیدگاه
woody 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ خبری نیست از بچه های ربات سااااااااااااااااز! 2 لینک به دیدگاه
woody 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ سلام به همگی همه فعالاااااااااااااااااااااااااااااااااا! بچه ها نظرتون درباره ی ربات نوریاب چیه!؟ اگه موافق هستین از همین حالا شروع کنیم.. 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ سلام به همگی همه فعالاااااااااااااااااااااااااااااااااا! بچه ها نظرتون درباره ی ربات نوریاب چیه!؟ اگه موافق هستین از همین حالا شروع کنیم.. سلاااام:4chsmu1: ميشه اول از ربات منچ باز من شروع كنيم؟:gnugghender: ربات منچ باز با پردازش تصوير منچ :girl_blush2: فعلا از همون اولش كه تعداد دايره هاي منچ رو ميشمره مشكل دارم:banel_smiley_52::w821: 3 لینک به دیدگاه
woody 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ سلاااام:4chsmu1:ميشه اول از ربات منچ باز من شروع كنيم؟:gnugghender: ربات منچ باز با پردازش تصوير منچ :girl_blush2: فعلا از همون اولش كه تعداد دايره هاي منچ رو ميشمره مشكل دارم:banel_smiley_52::w821: منچ باز هیجان نداره! بیا یه ربات تخته باز بسازیم:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ پیشنهاد خوبی دادی بهتره از یه جای به نسبت ساده تر شروع کنیم تا برسیم به منچ و تخته:ws2: 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ حيف ربات من كه بدرد جامعه بشريت ميخوره پس چي بسازيم؟ 3 لینک به دیدگاه
maryam-d 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دوستان من برق میخونم هنوز تعیین گرایش نکردم. الان توی دانشگاه دارم یه دوره برای رباتیک میبینم.با c++ هم تا حدودی آشنا هستم خوشحالم بتونم کمکی کنم. 5 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دوستانمن برق میخونم هنوز تعیین گرایش نکردم. الان توی دانشگاه دارم یه دوره برای رباتیک میبینم.با c++ هم تا حدودی آشنا هستم خوشحالم بتونم کمکی کنم. خوش اومدی خوشال میشیم در اینده از اطلاعاتتون استفاده کنیم 3 لینک به دیدگاه
woody 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ استارتو بزنين ديگه چشممممممممممممم ... مدیر جان اجازه استارت هست؟! 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو این زمینه فعالیت نکردم! ولی فک میکنم بتونم تو قسمت برنامه نویسی کارکنم! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :jawdrop: چه خبره :jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو این زمینه فعالیت نکردم!ولی فک میکنم بتونم تو قسمت برنامه نویسی کارکنم! آفلين خواهر شووور نمونه ما رو كمكت حساب مبكنيم عليرضا استارتو بزن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده