Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ فروردین، ۱۳۹۰ AminNePo گفته است: پست دخی منو ادیت کنی میگم حافظ چه کرد و سمرقند و بخارا چه شدااااااااااااا :ws28: دخی تو دوسی منم هست 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ فروردین، ۱۳۹۰ Afsaneh.M گفته است: :ws28: دخی تو دوسی منم هست :smiley (18): خودت خواستی الان میگم در زمان و زمانه ای حافظی بود در شیرازی بس تاریخی ول میگشت و با بروبکس فوتبال میزد و آبگوشتی تیلیت میکرد یک روز دخملی را دید ... بقیشم در پست بعد لو میدم 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ فروردین، ۱۳۹۰ AminNePo گفته است: :smiley (18): خودت خواستیالان میگم در زمان و زمانه ای حافظی بود در شیرازی بس تاریخی ول میگشت و با بروبکس فوتبال میزد و آبگوشتی تیلیت میکرد یک روز دخملی را دید ... بقیشم در پست بعد لو میدم نقل قول قانون شماره 2) هرگونه پستی که خارج از موضوع تاپیک بوده یا شامل احوال پرسی یا شکلک باشد اسپم محسوب شده و حذف میشود و در صورت تکرار کاربر خاطی اخطار خواهد گرفت. :whistle: :ws3: 3 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ فروردین، ۱۳۹۰ چه عکسای خوب جالبی بودن انتخاب 5تا سخت بود همه خوب بودن:w139: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ فروردین، ۱۳۹۰ Afsaneh.M گفته است: :whistle: :ws3: تهدیگ میکنی منو؟؟؟؟؟ هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ادامشششششش یک روز دخملی را دید رفت به دنبال دخمل بکس محل دخمل اینا فهمیدن و گرفتن زدن آش و لاشش کردن حافظم فردا شب رفت پیش ددی ژونش که حاکم سمرقند و بخارا بود قباله نامه ممالک محروسه رو از ددی کش رفت و اومد جلو در خونه دخمله همچنان نطق میکرد که یهو یادش اومد که سمرقند و بخارا داره جو گرفتش و گفت به پایش بخشم سمرقند و بخارا را:smiley (18): ادامه داشته بید 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ فروردین، ۱۳۹۰ بقیش چی شد امین نپو بگو خب....... 3 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ فروردین، ۱۳۹۰ همه عکسها قشنگن و انتخاب سخته من مجبور شدم ناسیونالیستی انتخاب کنم 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ فروردین، ۱۳۹۰ ما که چند وقته رای میدیم ولی رسم و رسوم رای گرفتن رو هیچ وقت ندیدیم به جا بیاره (ناهاری شامی...) 5 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ فروردین، ۱۳۹۰ دوستان بیاین رای بدین عکسا خیلی قشنگن ، بیاین رای بدین یه انتخابات درست و حسابی بشه 5 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ فروردین، ۱۳۹۰ amin ۲۰۲ گفته است: آقا من اعتراض دارم...چون تعداد ایندفعه 3 برابر معمول شده....باهاس تا نفر سوم مدال بدید... موافقم ولی این محمد خیلی خسیسه ... تازه مدال برنده سری قبل رو میگیره میده به برنده سری جدید....!! حالا دیگه بیاد به سه نفر مدال بده ! 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ فروردین، ۱۳۹۰ amin ۲۰۲ گفته است: به سجادو پیمان میگم از حلقومش میکشن بیرون....تازه...باهاس اعتراض کنیم ادمین مدال ممدو بگیره ازش...کجاش خوش اخلاقه؟! مهم موافقت شوما بود که جلب شد! بزن زنگو....یعنی ادیت کن پست اولو.... این شکلکو ندیده بودم.خیلی جالبه ...:ws28: باشه موافقم کجا بریم اعتراض کنیم ؟! ادیت کنم بعد محمد مدال نده ضایع میشم که اگر مدالها دست خودم بود که تا نفر سوم مدال میدادم به همه کسانی که شرکت کردن هم امتیاز ولی دست من نیست... 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ فروردین، ۱۳۹۰ amin ۲۰۲ گفته است: بذار بگم خودش بیاد اینجا....مخالفت کنه،هممون میریزیم سرش! Mohammad.A گفته است: مدال فقط نفر اول خب مخالفت کرد...بریزیم سرش :icon_pf (95): :167: :w00: :brodkavelarg: :ubhuekdv133q83a7yy7 :banel_smiley_90: :3384s: :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ فروردین، ۱۳۹۰ 14 خیلی ناز بود من به 6 . 8 . 11 و 12 و 14 رای دادم اما 1 و 9 هم دوس داشتم 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ فروردین، ۱۳۹۰ sefid barfi گفته است: بقیش چی شد امین نپو بگو خب....... بله بله کوژا بودیم آها به پایش بخشم سمرقند و بخارا را بله بله مهریه ولایات سمرقند و بخارا؟ ددی دخمله با لهجه شیرازی معروففففففففف بگفتا بلههههههههههه حالا حافظ کوچوله ما را افتاد سمت ددی گرام تا مخ ایشونو بزنه و در یک عملیات انتحاری برای خوش آمد ددی عزیز یک خالی بندی توپپپ انجام داد و بگفت اگر آن ترک شیرازی، بزند مخ مارا ... و یک تحریف تاریخی روی بداد:ws3: ادامه دارد:ws43: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده