H O P E 34655 ارسال شده در 4 تیر، 2011 سلام به همه ی دوستان گل نواندیش :rose: ممنون از همه دوستانی که در مسابقه شرکت کردن... نکته : 1- عکس ها بدون نام عکاس نمایش داده میشن پس در رای دادن به این کاری نداشته باشید که عکس برای کیه ، به بهترین و زیباترین عکس رای بدهید. :camera2: 2-تبلیغات ممنوعه و در صورت روئیت، شرکت کننده از مسابقه حذف میشه و اخطار هم میگیره ! 3- نظرسنجی به صورت انتخاب چندگانه هست دوستان لطف کنن حداکثر به 5 عکس رای بدن. 4- نظرسنجی به مدت 3 روز (تا پایان روز پنج شنبه 18 فروردین ماه) فعال است. جوایز نفرات برتر : نفر اول 200 امتیاز + ( نمایش مدال بهترین عکاس در جعبه مدال های کاربر ) نفر دوم 150 امتیاز نفر سوم 100 امتیاز نفر چهارم 75 امتیاز نفر پنجم 50 امتیاز عکس شماره 1 : شمال - فرح آباد ------------------------------------ عکس شماره 2 : کوه سبلان ------------------------------------ عکس شماره 3 : ؟؟؟ ------------------------------------ عکس شماره 4 : جاده گلپایگان-خوانسار ------------------------------------ عکس شماره 5 : آرامگاه فردوسی ------------------------------------ عکس شماره 6 : ؟؟؟ ------------------------------------ عکس شماره 7 : جاده اصفهان - شیراز ------------------------------------ عکس شماره 8 : مازنداران-حوالی محمود آباد-بیشه کُلا ------------------------------------ بقیه عکس ها در پست بعدی.... 48
H O P E 34655 سازنده ارسال شده در 4 تیر، 2011 عکس شماره 9 : شهرك خانه دريا بين محمودآباد و فريدون كنار ------------------------------------ عکس شماره 10 : ساحل خلیج نیلگون فارس - بوشهر ------------------------------------ عکس شماره 11 : رشت - کوههای تالش (فومنات) ------------------------------------ عکس شماره 12 : 120 کیلومتری چابهار - سیستان و بلوچستان ------------------------------------ عکس شماره 13 : نمک ابرود،هتل هایت ------------------------------------ عکس شماره 14 : بالای کوه های زاگرس(عکس از داخل هواپیما گرفته شده) ------------------------------------ عکس شماره 15 : بندر دیلم ------------------------------------ عکس شماره 16 : جاده اهواز ------------------------------------ عکس شماره 17 : دریای محمودآباد 48
spow 44203 ارسال شده در 4 تیر، 2011 واقعا عکسایی که دوستان گرفتن عالی بود حس خوبی میده به ادم دیدنشون ما هم رای دادیم! 5
sweetest 4756 ارسال شده در 4 تیر، 2011 خیلی عکس های جالبی هستند خوبیش اینه که تقریبا از همه جای ایران عکس هست هر چند خیلی سخته ولی منم رایمو دادم 4
partow 25305 ارسال شده در 4 تیر، 2011 یکم صبر کنید..چند نفر تازه الان دارن عکس میفرستن... تعداد زیاد شه ، جایزه ها هم بیشتر میشه؟ :shad: 4
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 4 تیر، 2011 به نظرم تعداد عکسا زیاده و انتخاب سختکاش دو گروه میکردینش آره تعداد زیاد شد...خب حداکثر به 5 عکس رای بدین...به 5 نفر جایزه میدیم من دوباره برم پست هستی رو ویرایش کنم :icon_pf (34): 3
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 4 تیر، 2011 سختیش به اینه که نمیشه عکسا رو کنار هم دید، هی باید بالا پایین کرد. ولی در کل دستتون درد نکنه، هم برگزار کننده ها و هم شرکت کننده ها. 4
am in 25041 ارسال شده در 4 تیر، 2011 آره تعداد زیاد شد...خب حداکثر به 5 عکس رای بدین...به 5 نفر جایزه میدیم من دوباره برم پست هستی رو ویرایش کنم :icon_pf (34): پست دخی منو ادیت کنی میگم حافظ چه کرد و سمرقند و بخارا چه شدااااااااااااا 3
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 4 تیر، 2011 منم رأی دادم واقعا عکسای با موبایل اونم از طلوع یا غروب واقعا سخته دستتون طلا 6
hodaa 5489 ارسال شده در 4 تیر، 2011 من به 3-7-8-14-15 رای دادم اما اگه میتونستم هر 5تا رای رو به 15 میدادم....خیلی خوبه عکسش 7
ارسالهای توصیه شده