pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ سیلام من یه مشکل دارم دو روزه وقتی انجمن میام اندازه فروم خیلی بزگه برام یک و نیم برابر حالت عادی همه چیز رو خیلی بزرگ نشون میده چرا این طوره شده من می ترسم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ سیلام من یه مشکل دارم دو روزه وقتی انجمن میام اندازه فروم خیلی بزگه برام یک و نیم برابر حالت عادی همه چیز رو خیلی بزرگ نشون میده چرا این طوره شده من می ترسم گوشه پائین زومشو تنظیم کن ممکنه کارت گرافیکت یا تنظیمات مانیتورت ریخته شده باشه بهم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ کدوم پایین نه بابا فقط اینجا این طوریه بقیه جا ها مشکلی ندارم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ الان وقتی صفحه لود میشه انجمن رو از دیروز من این طوری میبینم 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ الان وقتی صفحه لود میشه انجمن رو از دیروز من این طوری میبینم وقتی انجمن بازه علامت موسو روی صفحه انجمن بذار بعد کلید کنترل کیبردتو نگه دار همزمان اون چرخ روی موس بچرخون. اینجوری اندازه انجمن تغییر میکنه میتونی اونجوری که میخوای تنظیمش کنی 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ وقتی انجمن بازه علامت موسو روی صفحه انجمن بذار بعد کلید کنترل کیبردتو نگه دار همزمان اون چرخ روی موس بچرخون. اینجوری اندازه انجمن تغییر میکنه میتونی اونجوری که میخوای تنظیمش کنی اگه با موزیلا میاین، علاوه بر اینکار، میتونین با دستور زیر، برگردین به حالت اولیه Ctrl + 0 به همین راحتی :دی 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ سلام من دو روزه یه دعوت نامه دارم، نه جایی هست برای رد کردنش، نه قبول کردنش چه کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ سلاممن دو روزه یه دعوت نامه دارم، نه جایی هست برای رد کردنش، نه قبول کردنش چه کنم؟ سلام دعوتنامه از یک گروه هست؟ وارد صفحه خود گروه بشین پایین صفحه قبول کردن و رد کردن دعوتنامه بیان شده اگه نبود وارد عضویت در گروه بشین و اونجا دعوتنامه خودتون رو قبول یا رد بکنین 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ الان وقتی صفحه لود میشه انجمن رو از دیروز من این طوری میبینم فونتتون بزرگه مشخصه Ctrl & - رو فشار بدهید تا کوچیک بشه (تا وقتی نرمال بشه کلید های ترکیبی کنترل و - رو فشار بدید) لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ سلامدعوتنامه از یک گروه هست؟ وارد صفحه خود گروه بشین پایین صفحه قبول کردن و رد کردن دعوتنامه بیان شده اگه نبود وارد عضویت در گروه بشین و اونجا دعوتنامه خودتون رو قبول یا رد بکنین فایده نداره در رابطه با گروهه، ولی خوب، عضو میشم، لغو میزنم، ولی کماکان این دعوت نامه وجود داره :دی 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ فایده ندارهدر رابطه با گروهه، ولی خوب، عضو میشم، لغو میزنم، ولی کماکان این دعوت نامه وجود داره :دی بهت علاقه داره این گروه!! 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ فایده ندارهدر رابطه با گروهه، ولی خوب، عضو میشم، لغو میزنم، ولی کماکان این دعوت نامه وجود داره :دی همون که سارا گفت 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ موفق شدم :ws2: به سلامتی مشکل کجا بود؟ 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ به سلامتیمشکل کجا بود؟ مشکل از خود سایت بود اون گزینهها اول نبود، بعد که بود، کار نکرد، بعد که کار کرد، مشکل منم درست شد فلن :wubpink: 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ من مدتیه (2 روز) متوجه شدم نمی تونم تو پروف ملت عکس بذارم! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ چه اروری میده موقع عکس گذاشتن؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ انجمن ما ادمینش نمیتونه بیاد اینترنت!!!:jawdrop: لطفا" رسیدگی کنید!!! لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ چه اروری میده موقع عکس گذاشتن؟ ارور نمی ده!! میگه چند لحظه صبر کنید! 15 مین صبر می کنم باز هم میگه صبر کنید! اعصابم خط خطی میشه اون وقت دیگه بی خیال میشم! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ نه از آیکن میشه و نه ازطریق کپی پیست؟ اگه اینطوریه اون پیغام 15 دقیقه صبر کنید رو باید بکنیم 15 دقیقه سرکار بمانید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده