Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 14 بهمن، 2010 من نمیتونم پستامو ادیت کنم.... از شکلکهای فروم هم نمیتونم استفاده کنم.... تشکر هم کلی طول میکشه.... تمام جملاتم پشت سر هم نوشته میشه....از ***** شکن هم استفاده نمیکنم... با مرور گر دیگه هم تست کردی؟ یا جای دیگه تست کردی؟ 1
FrnzT 18194 ارسال شده در 14 بهمن، 2010 من نمیتونم پستامو ادیت کنم.... از شکلکهای فروم هم نمیتونم استفاده کنم.... تشکر هم کلی طول میکشه.... تمام جملاتم پشت سر هم نوشته میشه....از ***** شکن هم استفاده نمیکنم... مشکل از مرورگرت هست اگر از فایر فاکس استفاده میکنی باید یه بار از طریق Safe mode تنظیمات مرورگرت رو ریست کنی 2
from_hell 10964 ارسال شده در 14 بهمن، 2010 من نمیتونم پستامو ادیت کنم.... از شکلکهای فروم هم نمیتونم استفاده کنم.... تشکر هم کلی طول میکشه.... تمام جملاتم پشت سر هم نوشته میشه....از ***** شکن هم استفاده نمیکنم... (ستاده بد جلوه دادن فروم ) :banel_smiley_4: اون قلمزه که گفتی...خوتتی.... با مرور گر دیگه هم تست کردی؟ یا جای دیگه تست کردی؟ مرورگرمو عوض کردم درست شد....:icon_gol: مشکل از مرورگرت هستاگر از فایر فاکس استفاده میکنی باید یه بار از طریق Safe mode تنظیمات مرورگرت رو ریست کنی میسی از راهنماییتون....:icon_gol: 2
M_Archi 7762 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 امضای من 7 خط نمیشه (5خطه) ولی بازم اگه رنگ فونتو عوض کنم گیر میده و میگه تعداد خطوط زیاده یا اگه یه اینتر بزنم بینش با اینکه میشه 6 خط (قاعدتا دو خط دیگه جا داره) ولی بازم پیغام خطا میده و نمیتونم تغییر بدم. مشکل چیه؟ 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 امضای من 7 خط نمیشه (5خطه) ولی بازم اگه رنگ فونتو عوض کنم گیر میده و میگه تعداد خطوط زیاده یا اگه یه اینتر بزنم بینش با اینکه میشه 6 خط (قاعدتا دو خط دیگه جا داره) ولی بازم پیغام خطا میده و نمیتونم تغییر بدم.مشکل چیه؟ لطفاً یه بار دیگه تست کنید. مشکلی توی یکی از تیبل های دیتابیس به وجود اومده بود. 2
M_Archi 7762 ارسال شده در 17 بهمن، 2010 ممنون ولی متاسفانه بازم حل نشد میخوام اینجوری بشه ولی نمیشه آموختم که گاهی اوقات همه ی آن چیزی که انسان نیاز دارد، دستی برای گرفتن و قلبی برای درک شدن است... دل من دیر زمانیست که میپندارد: «دوستی» نیز گلی است ؛ مثل نیلوفر و ناز، ساقه ی ترد ظریفی دارد. بی گمان سنگدل است آنکه روا میدارد جان این ساقه ی نازک را - دانسته - بیازارد!
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 17 بهمن، 2010 خب من الان تعداد خط رو از 7تا کردم 8تا. یه تستی بکنید. حواستون باشه خط خالی بالا یا پایین امضاتون نباشه
M_Archi 7762 ارسال شده در 17 بهمن، 2010 نه خط خالی نبود اتفاقا چک کردم چشم اینم تست میکنم ولی میگم خب شما که دارید 8 تاش میکنید، یه سره رندش کنید، بکنید 10 بهتر نیست؟؟!
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 17 بهمن، 2010 اول اینو امتحان کنید میخوام اول مشکل رو پیدا کنم. بعدش احتمال زیاد 10تاش کنم. ولی خداییش امضای بلند، بعضی بچه ها رو به خصوص اونایی که با دیل آپ میان رو اذیت میکنه :icon_pf (34):
M_Archi 7762 ارسال شده در 17 بهمن، 2010 اول اینو امتحان کنید میخوام اول مشکل رو پیدا کنم. بعدش احتمال زیاد 10تاش کنم. ولی خداییش امضای بلند، بعضی بچه ها رو به خصوص اونایی که با دیل آپ میان رو اذیت میکنه :icon_pf (34): مرسی درست شد ولی متن که حجمی نداره بخواد مشکلی ایجاد کنه.عکس که نیست!! حالا بازم هر جور صلاح میدونید اصراری نیست 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 17 بهمن، 2010 درسته. ولی خب مثلاً 2،3 خط پست میشه، 10خط امضا. البته الان که 10خط مجاز شده.
M_Archi 7762 ارسال شده در 17 بهمن، 2010 درسته. ولی خب مثلاً 2،3 خط پست میشه، 10خط امضا. البته الان که 10خط مجاز شده. اگه مشکل اونه در صورتی که تنظیماتو تغییر ندید هم میشه 20 خط امضا رو تو یه عکس نوشت و قرار داد!! و خب قطعا حجم اون عکس بیشتر از 20 خط نوشته ی معمولی میشه! پس بازم این مساله چاره نیست به هر حال ممنون از رسیدگیتون
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 17 بهمن، 2010 اگه مشکل اونه در صورتی که تنظیماتو تغییر ندید هم میشه 20 خط امضا رو تو یه عکس نوشت و قرار داد!! و خب قطعا حجم اون عکس بیشتر از 20 خط نوشته ی معمولی میشه! پس بازم این مساله چاره نیست به هر حال ممنون از رسیدگیتون خب محدودیت عکسم گذاشتم دیگه
shinersun 40 ارسال شده در 18 بهمن، 2010 با سلام..... من میخوام عکس بک گراند پروفایلم رو عوض کنم....ولی نمیشه..... این علامت برای من نمیاد....نمیشتونم کاری کنم.....url عکس رو هم میزنم قبول نمیکنه...؟؟ چه کنم؟؟؟ 1
سمندون 19437 ارسال شده در 18 بهمن، 2010 سلام. سرعت سایت خیلی پایین هست .یعنی من اصلا من نمیتونم تاپیک بزنم .کلی طول میکشه تا صفحه ها باز بشن 1
A1000A 2214 ارسال شده در 18 بهمن، 2010 سلام. سرعت سایت خیلی پایین هست .یعنی من اصلا من نمیتونم تاپیک بزنم .کلی طول میکشه تا صفحه ها باز بشن
Ehsan 112346 ارسال شده در 18 بهمن، 2010 سلام.سرعت سایت خیلی پایین هست .یعنی من اصلا من نمیتونم تاپیک بزنم .کلی طول میکشه تا صفحه ها باز بشن از firefox استفاده کنین. 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 18 بهمن، 2010 اتفاقا از firefoxاستفاده میکنم پس اینترنتت مشکل داره،چون اینترنت ذغالی من با فایرفاکس خوب شد. 1
am in 25041 ارسال شده در 18 بهمن، 2010 سمن از کروم استفاده کن ببین خوب میشه این فایر فاکس بعد آپدیت آخرش مشکل پیدا کرده 1
ارسال های توصیه شده