am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ تعدادی از بچه ها اصلا نمیتونن وارد سایت بشن صفحه بلنکم نیست cannot find the server میزنه آره از دیروز تا حالا حدود 20 نفر ازم پرسیدن چرا نمیتونن بیان تو مال نصفشون حل شده نصف دیگه هنوز گیرن!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ از دوستان عزیز معذرت میخوام واسه بعضی از دوستان یه مدت طول میکشه ولی به مرور کامل برطرف میشه این مشکل. 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ internal error رو به خاطر سیستم امنیتی سرور میده. مشابه سرور اولیه که داشتیم، این سرور هم سیستم امنیتی حساسی رو داره و به خیلی از کلمات حساسه. به خاطر همین با این ارور مواجه میشین.تو سرور اولی هم خیلی از دوستان میگفتن برخی از مطالبی که میخوان بذارن یا ویرایش کنن با این ارور مواجه میشن. در مورد مشکل ورود بعضی از دوستان به سایت هم که پیمان عزیز توضیح دادن. ایشالا این مشکل زودتر رفع بشه و کسی واسه ورود مشکل نداشته باشه دیگه. خب راحل حلش چیه؟ داداش محمد جون من فقط یه ساعت می تونم به سایت دسترسی داشته باشم بعدش وسطاش بدون هیچ علتی ارتباطم قطع میشه و نمی تونم وارد سایت بشم یه سری راهکارم که خودم بلد بودمو اجرا کردم ولی بازم نمیشه :banel_smiley_4: اگه اینجوری پیش بره دیگه کم کم.... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ دوستانی که با adsl میان این مشکل رو دارن. من در حال پیگیری هستم. اکثراً گفتن که به خاطر تغییر dns های دامین، یکی دو روز طول میکشه تا درست بشه. البته یکی از دوستان هم گفت وقتی صفحه چند بار توسط یه آی پی رفرش بشه، فایروال بعضی سرورها این رو حمله d das احساس میکنه و مدتی اون آی پی رو مسدود میکنه. راستش فعلاً دارم پیگیری میکنم که مشکل اصلی چیه و راه حلش چیه. 2 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ دوستانی که با adsl میان این مشکل رو دارن.من در حال پیگیری هستم. اکثراً گفتن که به خاطر تغییر dns های دامین، یکی دو روز طول میکشه تا درست بشه. البته یکی از دوستان هم گفت وقتی صفحه چند بار توسط یه آی پی رفرش بشه، فایروال بعضی سرورها این رو حمله d das احساس میکنه و مدتی اون آی پی رو مسدود میکنه. راستش فعلاً دارم پیگیری میکنم که مشکل اصلی چیه و راه حلش چیه. خوب چی کار کنیم ... وقتی صفحه باز نمیشه مجبوریم رفرش کنیم دیگه مرسی لطف میکنید ... :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۹ ميخواستم توي امضام عكس بذارم اما نميشه ... يعني عكس آپلود شد ذخيره هم كردم اما توي امضا نبود ... 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۹ بلاخره مدیر فنی تونست بعد از چند روز وارد انجمن بشه :persiana__hahaha: انجمنی که با مدیرفنیش لج کنه یه کتک حسابی میخواد :167: 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۹ ميخواستم توي امضام عكس بذارم اما نميشه ... يعني عكس آپلود شد ذخيره هم كردم اما توي امضا نبود ... مرضیه جان دوباره تلاش کن اگر باز مشکل داشت بگو. چون در تعاریف گروه کاربری شما مشکلی از نظر گذاشتن عکس وجود نداره. 1 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۹ تعدادی از بچه ها اصلا نمیتونن وارد سایت بشن صفحه بلنکم نیست cannot find the server میزنه uhum ... منم با vpn ميام ... مرضیه جان دوباره تلاش کن اگر باز مشکل داشت بگو.چون در تعاریف گروه کاربری شما مشکلی از نظر گذاشتن عکس وجود نداره. تست كردم نشد عزيزم لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۹ uhum ... منم با vpn ميام ... تست كردم نشد عزيزم راس میگه افشین هم کاربر ویژه موسیقی میگفت نمیتونه عکس بزاره تو امضاش --------- یکی دیگه هم همین الان اعلام کرد نمیتونه O-N کاربر ویژه نمیدونم کجا تالار مهندسی پزشکی فکر کنم 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ سلام من هر کاری می کنم نمی تونم عکس بزارم تو تو امضا م..... چیکار کنم لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ ظاهرا این قسمت مشکل پیدا کرده چون من هم میخواستم عکس امضامو عوض کنم ولی نشد... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ ظاهراً این مشکل گذاشتن عکس تو امضا یه جورایی حاد شده من بررسی کردم و تست کردم مشکلی نداشت. حالا دوستان عکسی که میخوان بذارن تو امضاشون نمیشه رو اینجا بذارن تا بازم بررسی کنم. چون تنظیمات هم مشکلی نداشت. 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ چرا دیگه بازدید کنندگان 24 ساعته گذشته تو صفه اول سایت مشخص نیست؟! :JC_thinking: ورش داشتین؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ ظاهراً این مشکل گذاشتن عکس تو امضا یه جورایی حاد شده من بررسی کردم و تست کردم مشکلی نداشت. حالا دوستان عکسی که میخوان بذارن تو امضاشون نمیشه رو اینجا بذارن تا بازم بررسی کنم. چون تنظیمات هم مشکلی نداشت. :w00: چرا تو ویرایش امضا این گزینه رو ورداشتی؟ این -----> رو میگم اندازش تغییر نکنه حجمش هم 6 کیلو بیشتر نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ' alt='ok6m9i1cbbjrzkbdkd5c.jpg'> 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ خوب طبق بررسی هایی که کردیم و صحبتی که با مدیرفنی سایت فرناز بود، برای کم کردن فشار روی سرور لازم دیدیم یه سری تغییرات کوچیک ت انجمن اعمال بشه. یکی از تغییرات برداشته شدن آمار کاربران آنلاین 24 ساعت گذشته و کاربران ثبت نام شده بود. امضای کاربران به گذاشتن امضا از طریق آپلود با حجم مشخص محدود شد و گذاشتن عکس تو امضا برای کاربران ویژه و متخصص میسر هستش. باز هم احتمال داره یه سری تغییرات تو این زمینه و همچنین موارد دیگه انجام بشه. هنوز این تغییرات قطعی نیست 2 لینک به دیدگاه
الي 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ مطمئنین با اسم ستايش ثبت نام کردین؟چون سرچ کردم، کاربری با این اسم نبود. بله مطمئنم خودمم سرچ ميكنم نيست ميتونيد به قسمت داستان بريد وداستانامو ببينيد وصفحه روبازكنيد 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ بله مطمئنم خودمم سرچ ميكنم نيست ميتونيد به قسمت داستان بريد وداستانامو ببينيد وصفحه روبازكنيد راس میگه.من ستایشو دورادور میشناسم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ آها حتماً ستایش ثبت نامی با ي بوده و ما با ی سرچ میکنیم. حالا میخوای با همون اسم ستایش بیای؟ میخوای ي رو به ی تغییر بدم؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ بله مطمئنم خودمم سرچ ميكنم نيست ميتونيد به قسمت داستان بريد وداستانامو ببينيد وصفحه روبازكنيد راس میگه.من ستایشو دورادور میشناسم آها حتماً ستایش ثبت نامی با ي بوده و ما با ی سرچ میکنیم. حالا میخوای با همون اسم ستایش بیای؟ میخوای ي رو به ی تغییر بدم؟ شمارش هم رُنده 14333 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده