NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ همه پیغام خصوصیام پاک شده.:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ پیغام ها ی بازدیدکنندگان همه پاک شدن؟؟؟:w58: عهههههه!! من فک کردم مشکل منه نگو مشکله همست؟!! اولین باره که همچین اتفاقی میوفته. ظاهرا زحمت کلین آپ پروفارو کشیدن. 7 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ نمیتونید ببینید نیست. پاک شدن که نیستن.:icon_pf (34): پروفایلتون شده مثل روز اول. 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ چرا پیغام های بازدید کننده ی همه پاک شده. 5 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ متاسفانه بدلیل مشکلات بوجود آمده در دیتابیس انجمن و زیاد شدن حجم دیتابیس که باعث زیاد شدن مشکلات سرور و دیتابیس ارورهای متوالی بود همه پیغامهای خصوصی و بازدید کننده که فضایی به اندازه کل پستهای انجمن رو اشغال کرده بودند پاک شدند. در همینجا لازم میدونم از تمامی دوستان بابت اینکه نتوانستیم اطلاع رسانی کنیم معذرت بخواهیم. 27 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ خودمون میتونستیم پروفایل کلین آپ کنیماااااااااااااا. اصلا راضی به زحمت شما نبودیم. 9 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ مرسی سلام من که 45 روز نبودم و کلی ذوق و شوق داشتم بیام پیام هامو بخونم چی؟ 11 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ مرسی سلام من که 45 روز نبودم و کلی ذوق و شوق داشتم بیام پیام هامو بخونم چی؟ هیچی دیگه.:there: 8 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ خودمون میتونستیم پروفایل کلین آپ کنیماااااااااااااا. اصلا راضی به زحمت شما نبودیم. ولی به جون خودم من نمیتونستم. هربار که پر میشد چندتاشو خالی میکردم دلم نمیومد همه رو پاک کنم. دچار سست عنصری میشدم. اصن یه وضی 11 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ تا 1 پیغام خصوصی میمومد مینوشت z. pv عزیز پیغام خصوصی شما پر شده است لطفا به خالی کردن پوشه خد اقدام نمای ید منم 2 تا دونه پاک میکردم باز 2 دقیقه دیگه مینوشت 10 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ من از اون روز اولی که اومده بودم می خواستم پیغامای اضافی رو پاک کنم حسش نمیومد دیگه الان یه دفعه ای همش پاک شد خیالم راحت شد میگم کاش دم عیدی پاک میکردین حس خونه تکونی به ادم دست میداد 12 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ خیلی خوب شد پاک شدند مخصوصا این پیغام های بازدیدکنندگان آخه نمیشد حذف نهاییشون کرد دست گلتون درد نکنه :lol: 10 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ مرسی سلام من که 45 روز نبودم و کلی ذوق و شوق داشتم بیام پیام هامو بخونم چی؟ من دیده بودم پروفت رو.هیچ کس هیچ پیامی بهت نداده بود 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ من از اون روز اولی که اومده بودم می خواستم پیغامای اضافی رو پاک کنم حسش نمیومد دیگه الان یه دفعه ای همش پاک شد خیالم راحت شد میگم کاش دم عیدی پاک میکردین حس خونه تکونی به ادم دست میداد دم عیدی هم پاک میکنیم. خاطرت جمع اصلا جوری برنامه نویسی میکنیم که 10 روزی یک بار پاک بشه یا اینکه پیغامهایی که 10 روز عمر دارند به درک واصل بشن 8 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ ولی کاش میشد قبلش می گفتید که چنین مشکلی پیش اومده خودمون خالی میکردیم خیلی بهتر میشد 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ ولی کاش میشد قبلش می گفتید که چنین مشکلی پیش اومده خودمون خالی میکردیم خیلی بهتر میشد عزیزم قرار بود یه اطلاع رسانی جمعی انجام بدیم مجبور شدیم،خیلی اتفاقی رخ داد، واقعا شرمنده........ 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ چراااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من پيامامو ميخوام! 4 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ عزیزم قرار بود یه اطلاع رسانی جمعی انجام بدیم مجبور شدیم،خیلی اتفاقی رخ داد، واقعا شرمنده........ این چه حرفیه؟!! دشمنت شرمنده دوستم 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ متاسفانه بدلیل مشکلات بوجود آمده در دیتابیس انجمن و زیاد شدن حجم دیتابیس که باعث زیاد شدن مشکلات سرور و دیتابیس ارورهای متوالی بود همه پیغامهای خصوصی و بازدید کننده که فضایی به اندازه کل پستهای انجمن رو اشغال کرده بودند پاک شدند. در همینجا لازم میدونم از تمامی دوستان بابت اینکه نتوانستیم اطلاع رسانی کنیم معذرت بخواهیم. جالبه .. یعنی اتفاقی همه ی پیغامهای بازدید کننده و خصوصیا پاک شده؟ یا اینکه بر حسب ضرورت مجبور شدین پاکشون کنید؟ 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده