Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ مداد رنگي هايم كجاست تصوير تو واضح تر از هر زماني در فكر من است حس داشتن را دارم 4 لینک به دیدگاه
PinkGirl 1453 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ سرانجام آن کس به خاک میافتد که زودتر میگوید دوستت دارم 5 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ امروز باز آن حس مرموز آشنا به سراغم آمد نفرین بر من که نتوانستم بفروشم یادت را به نسیم خاطره باز مست گشته ام مست نگاهی که همیشه در نگاهم ، نگاه تورا به یادم می آورد 4 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ تغییر کردم انگار موجی از انرژی امشب با من برخورد کرد بی دلیل خوشحالم تغییر کردم آن هم بی دلیل احساس میکنم تمام جهان در اینده من است خوشحالم امیدوارم امیدوارتر از هر لحظه دیگر در زندگیم این موجی نو بر دریای قلبم است تا جزر فردا سال ها فاصله است امشب و شب های دیگر دریای قلبم همچنان در مد خواهد ماند 1 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ برای روز مبادا میگویم ردپای بوسه ات رامحکم کن هوا برفیست ... 3 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ برای یک بار در خیابان چشمهایت راببند و احساس کن عشق را حرف های گنجشکها و گریه بچه گربه ها را یک بار انسان باش و در خواب چشم هایت را باز کن 1 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ آلبوم خاطرات کودکیم را ورق می زنم و یک به یک ، عکسها را با نگاهم می نوشم . عکسهای دوران کودکیم طعم خوبی دارند ! 2 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ برفی سنگین نشست... درختی زیبا شد درختی شکست شهاب مقربین 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ من تمنا كردم كه تو با من باشي تو بمن گفتي - هرگز، هرگز پاسخي سخت و درشت و مرا اين غصه اين هرگز كشت. 3 لینک به دیدگاه
خاله 3004 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ اگر تو نبودی من کاملاً بیکار بودم هیچ کاری در این دنیا ندارم جز دوست داشتن تو 6 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ اگر تو نبودی من کاملاً بیکار بودم هیچ کاری در این دنیا ندارم جز دوست داشتن تو رسول یونان!! خیلی قشنگ بود مرسی:pichak: 4 لینک به دیدگاه
PinkGirl 1453 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ همین که تو را خوب ببیند دنیایی را دیده است 5 لینک به دیدگاه
PinkGirl 1453 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ همه خوابیده اند فقط خدا بیدار است و من از من پایین تری وجود ندارد از او والاتری 4 لینک به دیدگاه
philsophia 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ سلام مهدیار هستم خوشحالم که شعرم رو تووبلاگتون گذاشتید.( مرگ با من کاری ندارد) به امید موفقیت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ نمی دانم من کدام امید را نا امید کرده ام و کدام خواهش را نشنیدم و به کدام دلتنگی خندیدم که اینچنین دلتنگم؟ 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ از بهار حظِّ تماشايی نچشيديم،که قفس باغ را پژمردهمیکند. از آفتاب و نفس چنان بريدهخواهمشد که لب از بوسهیِ ناسيراب.برهنه بگو برهنه به خاکام کنند سراپا برهنه بدان گونه که عشق را نمازمیبريم،ــ که بیشايبهیِ حجابی با خاک عاشقانه درآميختن میخواهم. " شاملو " 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ من تو او ما ..... حتی در بین ضمائر هم بعد از من و تو- او -بین ما شدن فاصله انداخته است... 3 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ زندگی چون قفسی است قفسی تنگ پر از تنهایی و چه خوب است لحظه ای غفلت آن زندانبان بعد از آن هم پرواز 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ هرگز از بي كسي خويش مرنج هرگز از دوريه اين راه مگو و از اين فاصله ها كه ميان من و توست و هر آنگاه كه دلت تنگ من است بهترين شعر مرا قاب كن وپشت نگاهت بگذار تا كه تنهاييت از ديدن من جا بخورد و بداند.... دل من با توست........ 5 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ میلغزم تا گوشه ی لبخند با اولین باران در بوسه ای غلت خواهم زد پادشاه کولیان خواهم بود کیکاووس یاکیده 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده