elh@m_arch 1548 ارسال شده در 20 شهریور، 2013 به هر که میگویم "تو" به خودش میگیرد! چه ساده اند اینها... نمیدانند که هیچکس برای من "تو" نمیشود...!!! 5
sam arch 55879 ارسال شده در 10 مهر، 2013 رمز این حسم سه واژه یست... من ساده دلم! همه ی رندانِ شاه کلید به دست..این رمز را می دانند.. برای همین گاوصندوق دلم..همیشه خالی ست! 7
*Polaris* 19606 ارسال شده در 15 مهر، 2013 از تمام دلتنگی ها از اشک ها و شکایت ها که بگذریم باید اعتراف کنم مادرم که میخندد خوشبختم ! 6
*mishi* 11920 ارسال شده در 7 آبان، 2013 سگ گله به جرم خیانت سنگسار شد. چوپان به عزای گوسفندان ننشست. دشتهای سر سبز و ارام طلوع سپیده را به غروب گره زدند. -باران دلنشین پاییزی خاطرات دشت را به یغما برد!!! قلاده ی سگی را به یادگار گذاشت چوپانی که در آرزوی شکار جنگلی را به آتش کشید...! 3
sam arch 55879 ارسال شده در 4 آذر، 2013 احساسم رنگِ گُنگی گرفته که در هیچ جعبه ی مداد زنگی نیست... برچسب می زنم بر ان می نویسم..حسِ مرموز! 3
*mishi* 11920 ارسال شده در 15 آذر، 2013 اگر تو بخواهي مورچه اي را از خانه اش دور مي كنم و گرسنگي را به دنيا برمي گردانم دستم را تا آرنج در دهانم فرو مي برم و خودم را چون پيراهني پشت رو مي كنم 3
mani24 29665 ارسال شده در 21 آذر، 2013 حـــآل و روز زنــدگــی مَـــرا وَقتــــی نبـــآشـــی؛یکــ کَلمـــه تـــوصیفــ می کُنـــد: اَلفــــآتحـــه ... 1
sam arch 55879 ارسال شده در 3 دی، 2013 وقتی حس کردم لرزش صدایت دیگر آن طنین عاشقانه را ندارد... باید می فهمیدم که رمز این تغییر را باید درونم پیدا کنم... ایراد کار از من بود... 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 8 بهمن، 2013 آغوش پیراهنی نیست که لکه ی یک کدورت کوچک یا نخکشِ خنکای یک خاطره دلیلی برای تعویض آن باشد! آغوش چوبکی در دوی امدادی نیست که رفیقان و رقیبان دست به دستش کنند و آنگاه که به هدف خود رسیدند در گوشه ای رها... آغوش آرامگاهِ مقدس همیشه ایست تا در میان بازوان کسی که دوستش داری در میان بازوان کسی که دوستت دارد طعم خوش آرامش را احساس کنی ... مرا از هر راهی که به این روشنفکری تو می رساند دور کن که من از مفهوم تجربه ای که به معنای جا گذاشتن تکه تکه ی تو در آغوش دیگران است بیزارم! مرا به کریه ترین صفتی که می شناسی مرا به نام متحجرترین مرد تاریخ خطاب کن وقتی نهایتِ این تمدن تو هیچ فرقی با فاحشگی ندارد! مصطفی زاهدی 1
ایلین1366 5544 ارسال شده در 11 بهمن، 2013 قلبی داری به وسعت هفت دریا و بی نهایتی اسمان ها. باید منطقی باشم. حق داری اگردلت برایم... تنگ نمی شود!!!!! "میلاد تهرانی" 6
*mishi* 11920 ارسال شده در 12 اسفند، 2013 سوره ی طهارت تو هم نیاز به تفسیر دارد سهراب ! چشم ها را با چه باید شست ؟ با همان آب مقدسی که مغزهایمان را شست و شو دادند ؟ 5
sam arch 55879 ارسال شده در 30 اسفند، 2013 این روزها به دلیل ازدیاد رموز اطرافیان... همه ی احساسات مرموزند... حتی حسِ دوست داشتن... 4
mani24 29665 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2014 به دنیای من آمدی ! و تمام دنیای من ... ... سرشار از عشـــــــــــــــــــــق شد !.. 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2014 یک دم از خیال من نمیروی ای غزال من دگر چه پرسی ز حال من تا هستم من اسیر کوی توام در آرزوی توام 2
mani24 29665 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2014 فرهاد وار تیشه بر دست کوههای غرورم را یکی پس از دیگری شکسته ام برای عشق تو ... ببخش این روزها فرهادترم از تو .... عشق وقتی بیاید تفاوتی ندارد سارا کورو باشی یا دختر کبریت فروش عاشقم تو را بابا لنگ دراز من می شوی ؟ 1
mani24 29665 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2014 یک دم از خیال من نمیروی ای غزال مندگر چه پرسی ز حال من تا هستم من اسیر کوی توام در آرزوی توام امــــروز آنــــقدر آشفتــــه امــــ کــــه هر خاطــــره را به یکــــ ســــو پرتابــــ میکنمــــ ولـــــی میــــترسمــــ ترســــ از اینکــــه مبــــادا فـــــردا قشنگتــــرینـــــ خاطــــره ی زندگــــی امــــ را در اینــــ شلوغـــــی نیابمــــ ... 1
sam arch 55879 ارسال شده در 2 تیر، 2015 مرزِ..رموز این شب....حسِ ترس از طلوع است... با ماه عهد کردم...جایش را به آفتاب ندهد... 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 10 تیر، 2015 تو را پیدا نمی کنم نه در غباری که بر دفتر خاطراتم نشسته نه در قافیه های نداشته این اشعار لعنتی نه در بشقاب غذای نیم خورده ام نه در ترافیک عصرگاهی اتوبان نه تو را پیدا نمی کنم حقیقت تلخی است تو هم مانند من گم شده ای تو در دنیای من و... من در چشمان بلاتکلیف تو! نوید اشرفی 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 انگشتت را هرجای نقشه خواستی بگذار فرقی نمی کند........ تنهایی من عمیق ترین جای جهان است.......... و انگشتان تو هیچ وقت به عمق فاجعه پی نخواهند برد.......... 1
ارسال های توصیه شده