M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ سكوت ميكردم ديگه گفتن و شنيدن آخرين حرف واسم فايده نداره 4 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ تو چرا دورتر از خواب و سرابی ...؟ 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خدایا به بزرگیت منو ببخش بنده خوبی برات نبودم 6 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ سفارش مارو بکن آتیشش رو من کمتر اثر کنه! 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ خدایا چرا کاری کردی اینهمه ملت بیوفتن به جون هم؟ آخه درسته 1 خدا داشته باشیم 500 تا دین؟ خدایا چرا اینهمه آدم رو جوون مرگ کردی؟ گناه ندارن؟ تو اوج زندگی ناکامشون کردی؟ خدایا گناه اون بچه هایی که میگن به خاطر گناهای پدر و مادراشون مریض دنیا میان یا مریض میشن و میمیرن چیه؟ مگه هرکسی مسئول کارهای خودش نیست؟ 8 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ ميگم رحمي كه من ضعيفم و توانا 6 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ میگم چی بگم وقتی اون همه حرف زدمو جوابمو ندادی... 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ میگم خدایا کاش یه ذره برای منم خدایی میکردی... البته میدونم تو همیشه بامنو همراهم بودی و میدونم خیلی خیلی واسم خدایی کردی اونم عاشقونه، ولی پس چرا من ندیدم ؟..........!!! پس یه ذره ازون درک دیدن خداییتو به منم کاش میدادی!!! 6 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ خدا من زود ميخواستم نه دير 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ همون امضام.... بار الها مرا بپذير 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ خستم خداااااااااااااااااااااا خیلی خسته 7 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ بهش میگم از دستت عصبانیم... این همه میگفتی دوستت دارم دوستت دارم این بود؟ جواب این همه فقر و جنایت رو تو دنیا چی میدی؟ بگوووووووووووووووو... 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ چرا زوركي زنده موندم؟؟؟ يعني لياقتم اين بود؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ به خدا میگفتم : از تو سپاسگذارم که فرصت زندگی تو این دنیا رو بهم دادی . 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده