ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ اولش قلبم یه جوری شد... ولی دو سه خط که خوندم مغزم همچین از هنگی درومد شروع کرد به پردازش اگه پارسال یکی من و با این دروغ 13 سر کار نذاشته بود امسال با این تاپیک تو حسابی میفتادم تو دامش! 5 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ پس جمیعا خداحافظ........ من هم دیگه هیچ مطلبی در این سایت نمینویسم. شرمنده اگر دوستان را در این مدت آزرده خاطر کردم. در پناه حق. ازت بعيده اسي جون....عجله ميكنيا:gol cheshmak: 4 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ اینا هستن که یه مشت زدن تو سرشون حالت منگی دارن ، دقیقا اول همین حالتو داشتم 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ بچه ها خدافظ ... من نمی تونم صبر کنم تا انجمن بسته بشه ... هر چند که دروغ بود ولی همین الان میرم 3 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ بچه ها خدافظ ... من نمی تونم صبر کنم تا انجمن بسته بشه ... هر چند که دروغ بود ولی همین الان میرم تا فردا صبح خدافظ:pichak29: 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ یادش بخیر.... چقدر زود گذشت! انگار همین دیروز بود سارا حالا آپش نمی کردی بچه ها رو بذاریم سر کار 1 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ انگار همین دیروز بود سارا حالا آپش نمی کردی بچه ها رو بذاریم سر کار آره خیلی زود گذشت!! پسه ها رو که میخونم افرادی رو می بینم که دیگه نیستن متاسفانه... فکر نکنم دیگه سرشون کلاه بره ولی دلم شدید از این شیطنت ها میخواد! 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ آره خیلی زود گذشت!!پسه ها رو که میخونم افرادی رو می بینم که دیگه نیستن متاسفانه... فکر نکنم دیگه سرشون کلاه بره ولی دلم شدید از این شیطنت ها میخواد! ای بابا ........ به قول یه بچه ها دروغ مال خارجیهاست که تمام سال راست میگن و 1 روزش رو دروغ میگن ما باید راست 13 بگیم پایه ی شیطنت هستم میگی چیکار کنیم؟ :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ ای بابا ........ به قول یه بچه ها دروغ مال خارجیهاست که تمام سال راست میگن و 1 روزش رو دروغ میگن ما باید راست 13 بگیم پایه ی شیطنت هستم میگی چیکار کنیم؟ :gnugghender: ها؟؟ نمی دونم مغزم همراهی نمی کنه! ولی اگه راهشو پیدا کردی به منم بگو.... یادمه دوم دبیرستان بود یکی از دخترای کلاسمون سر کلاس دینی خیلی تریپ ازدواج اینا میومد.... واسه دروغ 13 شوهرش دادم و هیچ کس رو هم از رازم آگاه نکردم! این دحتره مذهبی بود و میگفت باید زود مزدوج شیم تا مردان به گناه نیفتن! خلاصه ملت رفتن سر کار ولی هی میپرسیدن شوهرش کیه؟؟:icon_pf (34): خلاصه طوری شده بود که فرداش اومد دعوا میگفت اینجوری گفتین ملت فکر کردن واقعا اینجوری شده دیگه خواستگارام میپرن! شانس آوردم قیافه ی من مظلوم بود و دوستام پایه وگرنه الان سارا نبود! مامانش رو آورده بود مدرسه.... 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ ها؟؟نمی دونم مغزم همراهی نمی کنه! ولی اگه راهشو پیدا کردی به منم بگو.... یادمه دوم دبیرستان بود یکی از دخترای کلاسمون سر کلاس دینی خیلی تریپ ازدواج اینا میومد.... واسه دروغ 13 شوهرش دادم و هیچ کس رو هم از رازم آگاه نکردم! این دحتره مذهبی بود و میگفت باید زود مزدوج شیم تا مردان به گناه نیفتن! خلاصه ملت رفتن سر کار ولی هی میپرسیدن شوهرش کیه؟؟:icon_pf (34): خلاصه طوری شده بود که فرداش اومد دعوا میگفت اینجوری گفتین ملت فکر کردن واقعا اینجوری شده دیگه خواستگارام میپرن! شانس آوردم قیافه ی من مظلوم بود و دوستام پایه وگرنه الان سارا نبود! مامانش رو آورده بود مدرسه.... حرکت قشنگی بوده اما دیگه این روشا جواب نمیده باید یه فکر درست و حسابی کنیم 1 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ حرکت قشنگی بوده اما دیگه این روشا جواب نمیده باید یه فکر درست و حسابی کنیم میدونم این واسه دوران کودکی بود حرکت بافتی پایه ام!:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده