Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ به این میگند یک پست بسیار رسا و کارآمد... 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ اگر بار گران بودیم رفتیم. اگر یک اسپمر بودیم، هنوزم هستیم 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ همه اينا بخاطر اين اينجا هستن كه اين سايت رو با زحمتهاي خودشون به اينجا رسوندن و الان كه مي بينن ناديده گرفته شدن ناراحتن. من ناراحت نمیشم :persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ به همین مناسبت تجمع کوچکی در اعتراض به این حرکت نیمه فاشیستی در کف خیابان های نواندیشان برگزار میگردد! 8 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ از بس منو اذیت کردین دیگه مجبور شدم خدافظی کنم 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ من ناراحت نمیشم :persiana__hahaha: بهت گفته بودم كه ...از بس بي احساسي دختر... 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ و اما افسانه دروغ سیزده شایان یاد آوریست که دقیقا دروغ سیزده و ماهی آوریل که امروز در همه جای جهان متداول است از همین خروج قوم یهود ار مصر و دروغ و شوخی بزرگ موسی با فرعون آغاز شده است که موسی به فرعون به دروغ گفت که میخواهیم برویم به خارج شهر برای گذراندن سیزده و گرامیداشت شم النسیم و از آن روز تا به امروز دروغ سیزده و ماهی و شوخی آوریل در همه جای جهان پراکنده شده است 18 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ همتونو دوست دارم......سيزده به همه خوش بگذره 10 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ ببینید در زمانی که شما نشستید اینجا دارید با خودتون فکر میکنید وای بالام جان حالا چیکار کنیم من دارم با استفاده از روان شناسی خاموش یا پسیو یا هر کوفت دیگه ای که اسمش هست رفتار محسن رو کاوش میکنم تا ببینم داره خالی میبنده یا راست میگه... تا حالا هم به نتیجه ای نرسیدم... نتایج تحقیقات رو سال آینده خدمتتون تقدیم میکنم... 9 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ بهت گفته بودم كه ...از بس بي احساسي دختر... :2525s:خودتیییییییییی :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ چرا کسی این اخریا به ما از اینا نمیده:pichak29: 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ مرسی دروغ 13 :shad::shad::shad: 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ به قول صاحابش ایشششششششششش!!:viannen_38: همه شعار بدیم نصر من الله و فتح غریب ننگ بر این کاربر مدیر فریب!! 9 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ در کل مرسی خیلی دروغ سیزده شیکی بود با تشکر فراوان از mohsen88:flowerysmile: 7 لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ به قول صاحابش ایشششششششششش!!:viannen_38: همه شعار بدیم نصر من الله و فتح غریب ننگ بر این کاربر مدیر فریب!! ادامه شعار ها : ای کاربر ازاده...تجاوز هم ازاده ؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ ببینید در زمانی که شما نشستید اینجا دارید با خودتون فکر میکنید وای بالام جان حالا چیکار کنیم من دارم با استفاده از روان شناسی خاموش یا پسیو یا هر کوفت دیگه ای که اسمش هست رفتار محسن رو کاوش میکنم تا ببینم داره خالی میبنده یا راست میگه...تا حالا هم به نتیجه ای نرسیدم... نتایج تحقیقات رو سال آینده خدمتتون تقدیم میکنم... حالا زیاد کاوش و تحقیق نکن. 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ گفتيم اين آخر تعطيلات كمي با هم خوش باشيم و ببينيم تا چه ميزان به انجمن تعلق خاطر دارين؟ راستي وافن نتيجه كاوشهاي روانشناسيت چي شد؟ 7 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ ادامه شعار ها : ای کاربر ازاده...تجاوز هم ازاده ؟؟ :banel_smiley_52: من براي اعتراف آماده ام. 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ من ناراحت نمیشم :persiana__hahaha: سنگدل بی احساس... بهت گفته بودم كه ...از بس بي احساسي دختر... دقیقا... :icon_razz: همتونو دوست دارم......سيزده به همه خوش بگذره همینطوری میای خالی میبندی در میری... وایسا... چرا کسی این اخریا به ما از اینا نمیده:pichak29: به منم ندادن خوب... بیا خودمون به خودمون از اینا بدیم... مثل شاه که 300 تا از اینا ازش آویزون بود... 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ اگه کسی تا فردا دروغ باحالتری نگه یه 200 امتیاز به محسن بدیم البته بعدشم 500 امتیاز کم کنیم :167: 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده