خاله 3004 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هر زمان می بینی باغ آفت زده ی شعر کسی بی برگ است، حمد و توحید بخوان ..... اتفاقی که قرار است بیافتد مرگ است ! 11 لینک به دیدگاه
Sanaz. 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ هر قدر هم که دور باشی شب، ماه که میتابد کنار پنجره بیا و خوب نگاه کن! دلام خوش است جایی را میبینم که تو هم نگاه میکنی... 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ اگر می شد صدا را دید چه گلهایی! چه گلهایی! که از باغ صدای تو به هر آواز می شد چید. اگر می شد صدا را دید... شفیعی کدکنی 9 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ من برای هیچ موجودی آرزوی بیماری نکرده بودم جز ... فیل اَم ولی آرزویم برآورده نشد آلزایمر نگرفت و باز هم یاد هندوستان می کند...! 10 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ قلابت را بدون طعمه بینداز اینجا پر است از ماهیانی که از زندگی سیر شده اند ...! 10 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ می دانم که می ایی! با یک هدیه از سمت خدایاورم می شوی دلم از معجزه هایت میلرزد! میتوانی ناممکن را برایم ممکن کنی! خدا نزدیک است. 7 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ خوابم نمی برد کنار توام و باز هم دلم برایت تنگ می شود ! این بار من می گویم ... . . . " مرا ببوس " ... 8 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ با تو هستم ای قلم! با تو ای همراه و ای همزاد من ... سرنوشت هر دومان حیران بازی های زشت سرنوشت شعرهایم را نوشتی دستخوش! اشک هایم را کجا خواهی نوشت؟ 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ همه ی ما فقط حسرت بی پایان یک اتفاق ساده ایم که جهان را، بی جهت، یک جور عجیبی جدی گرفته ایم… سید علی صالحی 4 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ ما بدهکاریم به یکدیگر ... و به تمام دوستت دارمهای ناگفتهای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان بدهیم منطقی هستیم حالا ما ماندهایم و این همه بدهی و این همه دوست داشتنهای فروخورده و یک جفت قلب و احساس زخمی و یک جفت غرور سالم اما مخرب ... 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ روی تیزترین لبه اش راه می رویم و آرزو می کنیم، گل های صورتی باغچه همیشه تعدادشان مضرب صحیحی از او باشد… شجاع باش… اگه با مخ فرود بیای، شانس زنده موندت کمتر می شه 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ نمی شکنم تنها گاهی مچاله می شوم....! 10 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ سرم را از ته تراشیدم شاید! خاطرات دستانت از یاد گیسوانم برود...! 8 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ روی سنگفرش تمام خیابانها که بنگری رد پای مرا خواهی یافت ... قدم هایی که تا توان دارند خواهند رفت ! . . . تا جایی که توان دارند ... 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ لبخند مي زنم بي دليل عشق مي ورزم بي تناسب زندگي مي كنم بي خيال مدتي است. عباس كيارستمي 7 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ دوستت دارم ... این تعارف نیست ! . . . زندگی من است ... 7 لینک به دیدگاه
رهگذر جهنم 196 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ از آغوشت که بر می گردم هر صبح جهانگرد می شوم ! 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ دلم يک اتفاق می خواهد! يک تلفن نا آشنا با بی ميلی تمام جواب دهم و صدای تو... 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من ... دل من دانــــد و مــن دانـــــــم و دل دانـــــد .... و من ... ! 4 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ مرا به نام کوچکم مخوان دلم را نیز چون ایمانم می لرزانی! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده