*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ چه آسان زاویه باز دستانت زاویه بسته ذهنم شد! غریبه... 26 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ بسیار ساکت و آرام قدم برمی داری در تاریکی شب ... من نه برای صدا بلکه به خاطر رایحه ای که تو در آنجا بوده ای بر می خیزم ...! 16 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ دست خودمان نیست که روی حرفمان نمی مانیم... ما بر زمینی ایســتاده ایم که هــر روز خودش را دور میــــزند... 13 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ آرزوی قشنگیست داشتن رد پای تو کنار رد پای من هنوز اما نه برف آمده و نه تو...! 14 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ ویرانم می کند هر لحظه، ده ریشتر است وسوسه بوسیدن لبهای تو. امین پور محمدی 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ آتش باشی برای تو هیزم میشوم دریا بروی پارو تو همیشه درست پنداشته ای دل من شبیه تکه سنگی است که می خواهم تو با همه خستگیهایت یک لحظه به من تکیه کنی شمس لنگرودی 9 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ فرهاد میدانست صد سال نمیتواند کوه را بکند فقط میخواست یک عُمر اسمش را با "شیرین" بیاورند... 11 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ گفتند: بايد با بد و خوبش بسازی گاهی دلت را هم به اجباری ببازی ما که به هر ساز تو رقصيديم،دنيـا! پس کی به آخر می رسد اين خاله بازی؟! 11 لینک به دیدگاه
خاله 3004 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ دیگر چمدانم را بسته ام از من ملیت نخواهید برای تک تک خانه ها و پنجره ها دست تکان داده ام مرا به میهمانیتان دعوت نکنید همه می دانند خدا ابتدا رفتن را آفرید بعد پای رفتن را ! 9 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ دوست داشتن دلیل نمیخواهد ولی نمیدانم چرا خیلیها و حتی خیلیهای دیگر میگویند این روزها دوست داشتن دلیل میخواهد و پشت یک سلام و لبخندی ساده دنبال یک سلام و لبخندی پیچیده و دنبال گودالی از تعفن میگردند 12 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ هر چه از من دور می شوی سایه ات بزرگ می شود می افتد روی زندگی ام سیاه می شود روزگارم... 9 لینک به دیدگاه
Sanaz. 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ از پشت این پرده خیابان جور دیگری است درها پنجره ها درخت ها دیوارها و حتی قمری تنبل شهری... همه می دانند من سال هاست چشم به راه کسی سرم به کار کلمات خودم گرم است... 10 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ کلاف زندگی ام که گم شد در جایی نامعلوم کسی پیدایش کرد و به جایی دور برد نمی دانم چگونه می بافدش که مرا این جا بی سرنوشت می نامند... 9 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ بوی سیب که پیچید در میان ما تو مرا گم کردی و من تمام دنیا را ! 12 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ شعرم نمی آید! اما، کلامی نو؛ چه،با شکوه می شود، لب هایم ، از کشمکش سُرب و رنگ... و ... ...با شکوه تر، هم آغوشی لب های تو در من!! لب های بی سُرب...بی رنگ!! اکنون، بی هیچ دلواپسی، مرا ببوس آرام، ... اما عمیق!! شاید، عشق، همین است... سارا آرامش 7 لینک به دیدگاه
Sanaz. 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو در منی مثل عکس ماه در برکه در منی و دور از دسترس من سهم من از تو فقط همین شعرهای عاشقانه است و دیگر هیچ. ثروتمندی فقیرم مثل بانکداری بی پول من فقط آینه ی تو هستم. 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خاطرات کودکیم را ورق می زنم و یک به یک، عکس ها را با نگاهـم می نوشم عکس های دوران کودکی ام طعـم خوبی دارند ... 7 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مثل شهاب سنگی از من می گذری ! روشن می شوم به لبخندی ... و لحظه ای بعد دوباره تاریکی ...! 8 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آهای همیشگی ترینم تمام فعلهای ماضیم را ببر چه در گذر باشی چه نباشی برای من استمراری خواهی بود ....من هر لحظه تو را صرف میکنم.. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده