VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ من اینطوری بدون هیچ شناخت دیگه ای نمیتونم رای بدماون پزشک هر گذشته ای که داشته الان به عنوان ناجی انسانهاست پس به درد میخوره. اون معتادم اصلا صرف اینکه معتاد هست نمیشه تردش کرد اونم شاید آینده خیلی درخشانی داشته باشه چون میگن موفق ترین آدما کسایی هستن که یه شکست بزرگ تو زندگیشون خوردن. پس اونم جون سالم به در میبره. در مورد دختره هم که خوب زیبایش اگه موجب فساد نباشه دلیل کشتن نمیشه. خودمم که قراره آدم خوبی بشم خودمم نمیکشم یه دلیلم که خودمو انتخاب نمیکنم چون میدونم به خاطر مرگ من حداقل چندین نفر دیگه به وضعیت خیلی بدی دچار میشن شاید بشن مرده متحرک آخه این نظرسنجی مطمئنی استاندارده یه کم اگه توضیح بیشتری داشته باشه منم شاید یه گزینه رو انتخاب کردم ایجوری نمیتونم بالاخره یه جوری باید جمعیت ادما کم بشه دیگهخوبه عزراییل نشدی هیچگی رو نمیبردی 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ 1:یک مرد معتاد و فقیر که همشهری شما هست و تو مدرسه رفیقتون بوده چون این افراد تنها مایه عذاب و سرشکستگی خانواده و اطرافیان هستن و خودشون هم از این نوع زندگیشون عذاب می کشن در ضمن نه تنها حضورشون مثمر ثمر نیست که باعث آسیب های دیگه ای هم به جامعه می شه 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ بالاخره یه جوری باید جمعیت ادما کم بشه دیگهخوبه عزراییل نشدی هیچگی رو نمیبردی تو چیطور میتونی این حرفو بزنی:ws44: اصن اگه قرار باشه یکی بمیره و قاتل اسلحه رو گذاشته باشه رو کله من:icon_pf (95): منم هویجوری نیگا موکنم به بقیه:w768: و هیشکیو نمیگم یا اون منو میکششه یا یکی جانفشانی میکنه:icon_pf (17): و میگه بیا منو بکش(امیدورام اون معتاده اگه قصد اصلاح خودشو نداشته باشه بگه):icon_pf (34): ایجوری هم خودکشی نکردم یا دیگرکشی نکردم:ws2: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ تو چیطور میتونی این حرفو بزنی:ws44:اصن اگه قرار باشه یکی بمیره و قاتل اسلحه رو گذاشته باشه رو کله من:icon_pf (95): منم هویجوری نیگا موکنم به بقیه:w768: و هیشکیو نمیگم یا اون منو میکششه یا یکی جانفشانی میکنه:icon_pf (17): و میگه بیا منو بکش(امیدورام اون معتاده اگه قصد اصلاح خودشو نداشته باشه بگه):icon_pf (34): ایجوری هم خودکشی نکردم یا دیگرکشی نکردم:ws2: خودکشی نیست که ، یه نوع حال دادن به خودمونهاینطوری خدا هم نمیگه خودکشی کردید میگن ایثار کردید و با سر میریم میون حوریها 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ خودکشی نیست که ، یه نوع حال دادن به خودمونهاینطوری خدا هم نمیگه خودکشی کردید میگن ایثار کردید و با سر میریم میون حوریها شما دختر ها را چه به حوری حوری فقط برای مردها هست و بس . 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ شما دختر ها را چه به حوری حوری فقط برای مردها هست و بس . نه نههههههههههههه ما هم داریم نه اون بالا دارن میان یه دسته حوریییییی همشون کاکل زری گوگولی مگولییییییییییییییییییی 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ نه نههههههههههههه ما هم داریم نه اون بالا دارن میان یه دسته حوریییییی همشون کاکل زری گوگولی مگولییییییییییییییییییی شما مثلا میخواهید با حوری ها چکار کنید؟؟ 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ نه نههههههههههههه ما هم داریم نه اون بالا دارن میان یه دسته حوریییییی همشون کاکل زری گوگولی مگولییییییییییییییییییی شما مثلا میخواهید با حوری ها چکار کنید؟؟ لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ بدون اجازه آپ اگر اگر اگر مجبور بشم فرد معتاد اصلانم حالیم نیست ممکنه یه روز ترک کنه وجود یه آم معتاد برای جامعه خیلی بدتر از موارد دیگه است:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ به نظرم تنها کسی که بین اینا دچار اشتباه شده و خودش راه نادرست رو انتخاب کرده، فرد معتاد بود 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ به نظرم تنها کسی که بین اینا دچار اشتباه شده و خودش راه نادرست رو انتخاب کرده، فرد معتاد بود میگم سوال بعد!! خودمو 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ نه نههههههههههههه ما هم داریم نه اون بالا دارن میان یه دسته حوریییییی همشون کاکل زری گوگولی مگولییییییییییییییییییی واسه خانما قلمانه، 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ شما مثلا میخواهید با حوری ها چکار کنید؟؟ :2525s: 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ من حواس پرتم ولی شماها چرا؟؟؟ تاریخ این تایپیک رو ببینید 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ من نظرسنجی نمیتونم شرکت کنم، به خاطر دلایلم که میگم! خب اول اینکه من با برادران گروگانگیر وارد شُور میشم، سعی میکنم متقاعدشون کنم که هممون گناه داریم ، مارو نکش اگه شد که چه بهتر نشدم میرم سراغ راه بعدی راه بعدی میشینم با بروبچز (معتی و دکی و دخملی) وارد شور میشم سعی میکنم که یه نقشه ی توپ بریزم تا بپیچونیم این برادران گروگانگیر رو فرار کنیم بالاخره هر چی نباشه، دکی که هوشش بالاس، معتی هم همشهریمه، رفیقمه! ولی من دوستای پسری نداشتمماااا حالا فرض کنیم تو مدرسمون بود اونم دوستمه باهام هم دست میشه دخملی هم شاید یه کمکی بکنه دیگه ، مثلا از طریق زیباییش گولشون بزنه و بتونیم فرار کنیم :hapydancsmil: اینارو جدی گفتما!! نگی اسپم کردی یا شوخی گرفتی اگر زبونم لال هیچکدوم جواب نداد با بروبچز میشینیم دوباره شور، اگه کسی در بینمون بود که داوطلبانه شهید بشه که هیچی حله! (شرمنده من داوطلب نمیشم!!) اگرم نبود، اسامی رو روی کاغذ مینویسیم و یکی رو برمیداریم 2 لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ هیچکدوم گروگانگیرا رو 4 تایی میکشیم :guntootsmiley2: (:icon_pf (34):) لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ هدف از این نظرسنجی چیه؟ به فرض که در شرایط معقول و عقلانی فرد معتاد رو انتخاب کنیم. به قول خودتون احتمال این وجود داره که این فرد ترک کنه و برای جامعه مفید واقع بشه. اما ممکنه اون جراح 60 ساله هم از اونجا که دربیاد بره معتاد بشه. فرض محال که محال نیست. هیچ کس شایستگی این رو نداره که برای زندگی و مرگ انسان ها تصمیم بگیره. 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ من زدم یکی از بهترین جراح مغز و اعصاب معتاد ممکنه ترک کنه و خودش برای جامعه مفید واقع بشه حتی جراح مغز و اعصاب بشه خودم و دختره هم همین طور ولی جراحی که یکی از بهترین هاست حتما شاگردان زیادی تربیت کرده،حتما مقالات زیادی نوشته، زندگی اش هم کرده 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ هیچ کس شایستگی این رو نداره که برای زندگی و مرگ انسان ها تصمیم بگیره. به نظر منم باید به همین نتیجه رسید..... 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ به نظر منم باید به همین نتیجه رسید..... به نظرم شما دارین بیراهه می رین، احتمالا ذهنتان سمت فتوای اعدام و... رفت این یک نظر سنجی است و شاید جنبه روانشناسی و هوش هم داشته باشه.. به نظرم شما شایسته انتخاب یکی از اون 4 نفر در شرایط اجبار هستین..منتظرم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده