Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ اما میتونن صادق باشن نه؟؟!!میتونن بهانه مفید بودن اونها رو- که واقعا شرم اور هست این مورد- نیاورند و صادقانه بگن در موقعیت حساس ما نمیتونیم خودمون رو فدا کنیم! این تظاهر ها و قضاوت ها و عدم صداقت های ادما منو دیوانه میکنه..... بله به نظر من باید صادق باشند. من در پست اولم هم گفتم،اگر خودم آدم لا ابالی و بیخودی برای اجتماع باشم به خودم رای میدم. اما اگر احساس کنم میتونم به روند بهبود جامعه کمک کنم،با وجودیکه به هیچ وجه حق تصمیم گیری در مورد حیات کسی را ندارم، اما در اون شرایط به معتاد در حال مرگ رای میدهم. 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ جریان اون زنه هست که داشته غرق میشده با بچه ای که بغل داشت ، اول تصمیم میگیره بچه رو بالا بگیره تا اون زنده بمونه ، بعد که میبینه جدی جدی داره خفه میشه بچشو میزاره زیر پاش میره روش تا خودش زنده بمونه من هرگز حاضر نمیشم به خاطر یک معتاد و دکتر سمیعی و آنجلینا جولی خودمو بکشم البته هیچکس نمیشه اما من چاخان هم نمیکنم 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ بله به نظر من باید صادق باشند. من در پست اولم هم گفتم،اگر خودم آدم لا ابالی و بیخودی برای اجتماع باشم به خودم رای میدم. اما اگر احساس کنم میتونم به روند بهبود جامعه کمک کنم،با وجودیکه به هیچ وجه حق تصمیم گیری در مورد حیات کسی را ندارم، اما در اون شرایط به معتاد در حال مرگ رای میدهم. حتی اگه لاابلی هم باشی کس دیگه ای جز خودت نباید حق زندگی رو ازت بگیره...اون معتاد هم ممکنه ترک کنه و از من و تو انسان تر بشه!! 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ حتی اگه لاابلی هم باشی کس دیگه ای جز خودت نباید حق زندگی رو ازت بگیره...اون معتاد هم ممکنه ترک کنه و از من و تو انسان تر بشه!! گیریم معتاد قراره انشتین بشه من به خاطر یک احتمال خودمو بکشم؟ فیلم اره خیلی خوب این موقعیت هارو نشون داده ، الکی نگین هیچکس خودشو انتخاب نمیکنه با این دلیل که ممکنه معتاده ترک کنه هر 3تاشون هم قرار باشه بمیرن من خودمو انتخاب نمیکنم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ حتی اگه لاابلی هم باشی کس دیگه ای جز خودت نباید حق زندگی رو ازت بگیره...اون معتاد هم ممکنه ترک کنه و از من و تو انسان تر بشه!! من دارم درباره معتادی صحبت میکنم که در حال مرگه و خودش نمیخواد به خودش کمک کنه. نه یک آدمیکه گذشته نسبتا خوبی داشته اما بر حسب اتفاق معتاد شده...... به قول سعدی: عاقبت گرگ زاده گرگ شود،گرچه با آدمیان بزرگ شود. کسیکه به خودش رحم نکنه (از روی عمد و آگاهی) ، مطمئنا به دیگران رحم نخواهد کرد. 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ من دارم درباره معتادی صحبت میکنم که در حال مرگه و خودش نمیخواد به خودش کمک کنه. نه یک آدمیکه گذشته نسبتا خوبی داشته اما بر حسب اتفاق معتاد شده...... به قول سعدی: عاقبت گرگ زاده گرگ شود،گرچه با آدمیان بزرگ شود. کسیکه به خودش رحم نکنه (از روی عمد و آگاهی) ، مطمئنا به دیگران رحم نخواهد کرد. شما از کجا میتونید تشخیص بدید؟؟؟ من کسی را میشناسم که اومد با ما بگو و بخند کرد .با ما عرق خورد. فردا صحبش خبر مرگش را اوردند. کسی را هم میشناسم که اینقدر داغون بود که همه میگفتند 1 ماه دیگه میمیره. رفتش n a و خوب شد. الان دانشجو رشته خودت در یکی از دانشگاه های سراسری هست. الان نامزد هم کرده . 4 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ ما تو شهرمون ی پلی داریم که اتوبوس قدیما از زیرش رد نمیشد (ینی گیر میکرد ) اقا ی روز ی اتوبوسی اونجا گیر کرده بود و در نمی اومد اتیش نشانی هلال اهمر هر چی کارشناسه جم شد نتونستن ی راهی پیدا کنن تا اینکه ی بنده خدای موتا دی اومد و گفت که اگه هزار تومن بدین درش میارم هزار تومنو بش دادن اونم اومد همه چرخای اتوبوس رو کم باد کرد جوریکه اتوبوسه راحت در اومد حالا کی گفته معتاد جماعت باید بمیرن 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ شما از کجا میتونید تشخیص بدید؟؟؟ من کسی را میشناسم که اومد با ما بگو و بخند کرد .با ما عرق خورد. فردا صحبش خبر مرگش را اوردند. کسی را هم میشناسم که اینقدر داغون بود که همه میگفتند 1 ماه دیگه میمیره. رفتش n a و خوب شد. الان دانشجو رشته خودت در یکی از دانشگاه های سراسری هست. الان نامزد هم کرده . ایشالا همه معتادا سر عقل بیان مثل این جوون 2 لینک به دیدگاه
یاسـمن 154 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ ما تو شهرمون ی پلی داریم که اتوبوس قدیما از زیرش رد نمیشد (ینی گیر میکرد )اقا ی روز ی اتوبوسی اونجا گیر کرده بود و در نمی اومد اتیش نشانی هلال اهمر هر چی کارشناسه جم شد نتونستن ی راهی پیدا کنن تا اینکه ی بنده خدای موتا دی اومد و گفت که اگه هزار تومن بدین درش میارم هزار تومنو بش دادن اونم اومد همه چرخای اتوبوس رو کم باد کرد جوریکه اتوبوسه راحت در اومد حالا کی گفته معتاد جماعت باید بمیرن این حرف شما درست من با اون عده ای که می گن معتادجماعت یه آدم بدبخت و مفلوک مخالفم هر آدمی برای خودش ارزش و منزلتی داره اون آدم معتاد هم حتما در مسیر خوبی قرار نگرفته که به این روز افتاده تازه بعضی آدما هم به طور ذاتی گرایش خاصی به سمت اعتیاد دارند در نتیجه هیچ کدوم از ما تا زمانی که در موقعیت شخصی که مثلا معتاد هست قرار نگرفتیم نمی تونیم قضاوت کنیم که بهتر از اون شخص عمل بکنیم شاید هم کارهای بدتر از اینها رو انجام بدیم اما در مورد سوال تاپیک و با توجه به این که مجبوری یک نفر رو انتخاب کنی من بین دو گذینه ی خودم و دوست صمیمی معتادم گذینه ی معتاد رو انتخاب می کنم اونم نه بخاطری که فرد معتاد رو بی ارزش جلوه بدم به خاطری که گفتم به نظرم اعتیاد یک بیماری هست و همه ی بیماری ها دردناک و آذار دهنده هستند کی دوست داره ببینه دوست صمیمیش داره بر اثر بیماری زجر می کشه این حالت بیشتر شبیه شکنجست اینجاست که تر جیح میدم بمیره ولی عذاب نکشه اگر اون فرد معتاد خودم باشم ترجیح میدادم خودم بمیرم 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ آمار خودکُشی از آمار معتاد کُشی فراتر رفت ........ :icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ چرا کسی به یک پیر رای نمیده. طرف پیر بوده دیگه.این همه سال عمرش را کرده. اصلا شاید طرف از زندگی خسته شده باشه. 3 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ اخرین رای رو من انداختم فک کنم رای من تعیین کننده باشه 1 لینک به دیدگاه
hamidal 589 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ اول خودمو و دكتر جراح رو از گزينه ها حذف ميكنم. بين گزينه دوست معتادم و اون دختره. بستگي داره به مقدار اعتياد دوستم اگه كم معتاد باشه و مثلا گاهي ترياك بكشه دختره رو انتخاب ميكنم اگه كراكي و تزريقي و اينا باشه دوست معتادمو انتخاب ميكنم. 5 لینک به دیدگاه
یاسـمن 154 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ چرا کسی به یک پیر رای نمیده.طرف پیر بوده دیگه.این همه سال عمرش را کرده. اصلا شاید طرف از زندگی خسته شده باشه. آخه دکتر بنده خدا همچین پیرم نیست که شما می گید دولاخ موش سفید شده ولی دلش که جونه به این آقادکتر 50 سال بیشتر نمی خوره کی میگه 50 سال پیره 4 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ اول به معتاد رای دادم ولی بعدش فکر کردم دیدم خودمو اگه انتخاب میکردم بهتر بود انتظار نداشتم همه به گزینه 4 رای داده باشن دولت مردامون دست مریضاد دارن که جووناشون خودشونو از یه معتاد کمتر میدونن 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ معتاد به چوبه دار نزدیک تر شد...... 25 رای آمار خودکشی کمتر شد !!!!!! 23 رای این از دستاوردهای دولت خدمـــتگزار اسی است. 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ چرا کسی به یک پیر رای نمیده.طرف پیر بوده دیگه.این همه سال عمرش را کرده. اصلا شاید طرف از زندگی خسته شده باشه. مثلا تو فکر کن پروفسوز سمیعی باشه اون دکتره من اگه قرار باشه بین خودمو اون یکی انتحاب کنم اونو انتخاب کنم چون من اگه خیلی موفقم باشم میدونم بازم مهندسی صنایع هست که کار منو بکنه اما اون بمیره میدونم شاید خیلی طول بکشه یکی مثل اون بیاد مخصوصا از نوع ایرانیش و رشتیش 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ آرزوی مرگ کسی رو ندارم........... 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ من اینطوری بدون هیچ شناخت دیگه ای نمیتونم رای بدم اون پزشک هر گذشته ای که داشته الان به عنوان ناجی انسانهاست پس به درد میخوره. اون معتادم اصلا صرف اینکه معتاد هست نمیشه تردش کرد اونم شاید آینده خیلی درخشانی داشته باشه چون میگن موفق ترین آدما کسایی هستن که یه شکست بزرگ تو زندگیشون خوردن. پس اونم جون سالم به در میبره. در مورد دختره هم که خوب زیبایش اگه موجب فساد نباشه دلیل کشتن نمیشه. خودمم که قراره آدم خوبی بشم خودمم نمیکشم یه دلیلم که خودمو انتخاب نمیکنم چون میدونم به خاطر مرگ من حداقل چندین نفر دیگه به وضعیت خیلی بدی دچار میشن شاید بشن مرده متحرک آخه این نظرسنجی مطمئنی استاندارده یه کم اگه توضیح بیشتری داشته باشه منم شاید یه گزینه رو انتخاب کردم ایجوری نمیتونم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده