*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ من خودم رو انتخاب کردم.. چون نمیتونم مرگ کسی رو ببینم... 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ هرچي فكر كردم نتونستم تصميم بگيرم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ من خودمو که عمرا نمیکشم ، دروغ چرا؟؟ اگه معتاد مثل این عکسه باشه اونو میکشم ، بعد دختره و بعد دکتر سمیعی رو 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ hamin emshab nazdik bood be khatere man bemire.albate gheyre mostaghim لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ خب این صرفا یه ضرب المثل برای یک جای محدود هستاخردنیا زندگیه وزندگی دراجتماع یعنی تعامل با هزارویک رقم ادم با هزارویک نوع فکر کدوم معتادی میتونه برای اجتماع مفید باشه؟ صرفا دوستی وارتباط که نمیتونه ملاک سنجش قرار بگیره برای یک منفعت جمعی!درحالیکه درسوال شما بزرگترین منفعت انسان یعنی حق حیات نهفته هست ومن مطمئنم با کوچکترین خودازاری یادتون میره که میخواستید گزینه مرگ خودتون رو انتخاب کنید بقیه گزینه ها هم با درنظرگرفتن صلاح جمعی حذف میشن درحالیکه معتاد بجز یک دوستی واقعا بی ارزش ومخرب چیزدیگری عایدتون نمیکنه شما اگه چندتا ازاین معتادارو دیدین من بهترین رفیقم بعد ازمعتاد شدن دست به قتل زد والان شش ساله منتظر اعدام شدنشه من (با تاکید برمنیت قضیه!)هیچ ارزشی برای زیستن وادامه حیات وحتی داشتن حق حیات برای هیچ معتادی قائل نیستم شاید مثل همیشه تک وتوک استثنایی وجود داشته باشد ولی چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است شما هم انشاالله یه روزی وارد متن اجتماع میشید وازاین افکارایده الیستی که الان صاحب فکرتونه دورمیشید اصرار من برای توجیه شما هیچ فایده خاصی الان نداره موفق باشیم سجاد جان منم خیلیارو دیدم که معتاد بودن ولی ترک کردن و الان خیلی مفیدتر از مثلا خودم هستن. معتاده آدم جانی که نیست. تا حالا دوست معتاد داشتی؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ hamin emshab nazdik bood be khatere man bemire.albate gheyre mostaghim کی ؟؟؟!!!! 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ کی ؟؟؟!!!! سفره خونه بودم.پاتوقم اونجاست. کارگرش هم رفیقم هست. قلیون میخواستم. به من گفت زغال نگرفته صبر کن بگیره. من هم اینقدر اصرار کردم و کلی منت براش گذاشتم که دیشب مشروب برات گرفتم و از این حرف ها. بالاخره قبول کرد که فن را روشن کنه که زودتر زغال بگیره. برقی که باید فن را وصل کنه یکم مشکل داشته. این پسر را برق میگیره. شانس اورد برق پرید. با این جال 2 دقیقه فقط ویبره زد. بردیمش بیمارستان خوشبختانه نمرد. البته فعلا بیمارستان هست و داره ازمایش میده که یک وقت به بدنش اسیب نرسیده باشه. :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ سفره خونه بودم.پاتوقم اونجاست.کارگرش هم رفیقم هست. قلیون میخواستم. به من گفت زغال نگرفته صبر کن بگیره. من هم اینقدر اصرار کردم و کلی منت براش گذاشتم که دیشب مشروب برات گرفتم و از این حرف ها. بالاخره قبول کرد که فن را روشن کنه که زودتر زغال بگیره. برقی که باید فن را وصل کنه یکم مشکل داشته. این پسر را برق میگیره. شانس اورد برق پرید. با این جال 2 دقیقه فقط ویبره زد. بردیمش بیمارستان خوشبختانه نمرد. البته فعلا بیمارستان هست و داره ازمایش میده که یک وقت به بدنش اسیب نرسیده باشه. :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): امیدوارم طوریش نشه :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ امیدوارم طوریش نشه :icon_pf (34): امیدوارم. وضعیت ظاهریش خوب هست الان و راحت صحبت میکنه و میخنده. اینطور که ازش امار دارم 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ خیلی دلم میخواد بدونم کسانی به گزینه های اول تا سوم رای دادن چجوری به خودشون اجازه میدن واسه کسی حکم مرگ و زندگی ببرن؟؟:jawdrop: مگه مفید بودن یا نبودن کسی برای این دنیا رو شما باید تشخیص بدید که به راحتی به عنوان میزان سنجش هم ازش یاد میکنید و حکم مرگ میدید؟؟ ممنون از استارتر تاپیک خیلی تفکرات رو به راحتی میشه ازش درک کرد.... 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ مگه مفید بودن یا نبودن کسی برای این دنیا رو شما باید تشخیص بدید که به راحتی به عنوان میزان سنجش هم ازش یاد میکنید و حکم مرگ میدید؟؟ حالا چرا اینقدر خودمان را غیر مفید در نظر بگیریم و رای به مرگ خودمان بدهیم؟ 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ حالا چرا اینقدر خودمان را غیر مفید در نظر بگیریم و رای به مرگ خودمان بدهیم؟ میگم اصلا مفید بودن یا نبودن نباید معیار باشه که ما به راحتی تصمیم بگیریم یه معتاد بدبخت یا ادمی که عمری ازش گذشته نباشه و ما باشیم چرا یه لحظه نگفتید اینکار حقی رو نا حق کردنه در حالی که در مورد دیگران این خطا غیر قابل بخششه و و اگر خودتون رو انتخاب کنید حداقل میتونید بگید چاره ای جز این نبود؟! مسلما عقل سلیم به هیچ کدوم رای نمیده اما برای من جالبه که چقدر ادما تو موقعیت حساس خودشون رو محق تر از بقیه میدونن و به هر قیمتی به زندگی چنگ میزنن!! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ مسلما عقل سلیم به هیچ کدوم رای نمیده اما برای من جالبه که چقدر ادما تو موقعیت حساس خودشون رو محق تر از بقیه میدونن و به هر قیمتی به زندگی چنگ میزنن!! شما تو اون موقعیت حساس قرار نگرفتی..... کافیه یکبار در دریادر حال غرق شدن باشی،اونوقت بین حاضر میشی رو کول یک نفر سوار شی،اما خودت زنده بمونی. من تو مطلب اولم هم گفتم،ما هیچ حقی نداریم درباره حیات دیگران تصمیم بگیریم،حتی حیات یک حشره. اما در اونحال،مجبوری یک تصمیم اتخاذ کنی و مبنا را بر وضعیت افراد فقط در اون لحظه بذاری بدون در نظر گرفتن گذشته و آینده...... 2 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ سوال رو که دیدم یاد یکی از ماجراهای خدا و موسی افتادم یکم طولانی خلاصش میکنم خدا به موسی گفت برو بدترین انسان روی زمین رو وردار بیار موسی هم رفت گشت ادمای مختلفی دید از مریض گرفته تا رباخوارو قاتلو و... ولی غروب وقتی خواست اون ادم رو معرفی کنه اومد خودش رو معرفی کرد و به خدا گفت که از خودم بدتر ندیدم خلاصه اینکه هیچ انسانی حق نداره در مورد دیگران قضاوت کنه که قضاوت فقط کار خداست حالا اگه طرف معتاد باشه یا پزشک باشه ویا... 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ شما تو اون موقعیت حساس قرار نگرفتی..... کافیه یکبار در دریادر حال غرق شدن باشی،اونوقت بین حاضر میشی رو کول یک نفر سوار شی،اما خودت زنده بمونی. من تو مطلب اولم هم گفتم،ما هیچ حقی نداریم درباره حیات دیگران تصمیم بگیریم،حتی حیات یک حشره. اما در اونحال،مجبوری یک تصمیم اتخاذ کنی و مبنا را بر وضعیت افراد فقط در اون لحظه بذاری بدون در نظر گرفتن گذشته و آینده...... مگه شما توی اون موقعیت قرار گرفتی؟؟؟ بنابراین موقعیت من و شما یکی هستش...پس حتی اگه قرا باشه ایده ال فکر کنیم و بدون توی موقعیت بودن تصمیم بگیریم بهتره بیشتر فکر کنیم ممکنه شما درست بگی اما من در زمان حساسش هم به خودم قول میدم که همین تصمیم رو بگیرم حد اقل این جور موضوعات ادم رو وادار میکنن به خاطر داشتن چنین پیش زمینه فکری در لحظه مربوطه تصمیم بهتری بگیریم.... 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ مگه شما توی اون موقعیت قرار گرفتی؟؟؟ بنابراین موقعیت من و شما یکی هستش...پس حتی اگه قرا باشه ایده ال فکر کنیم و بدون توی موقعیت بودن تصمیم بگیریم بهتره بیشتر فکر کنیم ممکنه شما درست بگی اما من در زمان حساسش هم به خودم قول میدم که همین تصمیم رو بگیرم حد اقل این جور موضوعات ادم رو وادار میکنن به خاطر داشتن چنین پیش زمینه فکری در لحظه مربوطه تصمیم بهتری بگیریم.... من قرار نگرفتم اما دیده ام...... کسانیکه شنا بلد نبوده اند و در حال غرق شدن بودند،اما بر سر و کول هم رفته اند تا نجات یابند و دیگری را غرق کرده اند. بابا ملت واسه ده دقیقه نشستن روی صندلی مترو،همدیگر را میکشند،حالا میگی بحث جان !!!! چه نظر من چه نظر شما و چه سایر دوستان فقط شعار است و بس. این سوال فقط خودش را در عمل نشان میدهد والسلام علیکم و لا تفرقوا..... :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ من قرار نگرفتم اما دیده ام...... کسانیکه شنا بلد نبوده اند و در حال غرق شدن بودند،اما بر سر و کول هم رفته اند تا نجات یابند و دیگری را غرق کرده اند. بابا ملت واسه ده دقیقه نشستن روی صندلی مترو،همدیگر را میکشند،حالا میگی بحث جان !!!! چه نظر من چه نظر شما و چه سایر دوستان فقط شعار است و بس. این سوال فقط خودش را در عمل نشان میدهد والسلام علیکم و لا تفرقوا..... :icon_pf (44): با خط اخر موافقم اما در مورد خط سبز رنگ مطابق معمول پیشداوری میکنی 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ با خط اخر موافقم اما در مورد خط سبز رنگ مطابق معمول پیشداوری میکنی پیش داوری ایرادی نداره،مثلا بنده در مورد بازی برزیل و ایران ممکنه پیش داوری کنم ایران برنده میشه. اما آیا در بازی هم همین رخ میده. من گفتم کسی باید با اطمینان نظر بده که طعم قرار گرفتن در اون لحظه را چشیده باشه و گرنه باز هم میگم شعار میده. 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ پیش داوری ایرادی نداره،مثلا بنده در مورد بازی برزیل و ایران ممکنه پیش داوری کنم ایران برنده میشه. اما آیا در بازی هم همین رخ میده. من گفتم کسی باید با اطمینان نظر بده که طعم قرار گرفتن در اون لحظه را چشیده باشه و گرنه باز هم میگم شعار میده. اصلا قابل قیاس نیست این دو نوع پیش داوری تازه اونی که شما میگی پیش بینی هستش!! در ضمن این موردی که تو این تاپیک در حال بحث هستش موردیه که خیلی احتمال پیش اومدنش کمه خیلی کم اما حداقل باعث میشه در مورد قضاوت ها و تصمیم هامون به خصوص وقتی در تقابل با حق و حقوق دیگران هست بیشتر فکر کنیم!!فکر! دوم اینکه موضوعی که خیلی اذیت کننده ست اینه که به قول تو بر فرض ادما تو اون لحظه نتونن خودشون رو فدا کنن و حاضر بشن رای به مرگ همه غیر خودشون بدن اما میتونن صادق باشن نه؟؟!!میتونن بهانه مفید بودن اونها رو- که واقعا شرم اور هست این مورد- نیاورند و صادقانه بگن در موقعیت حساس ما نمیتونیم خودمون رو فدا کنیم! این تظاهر ها و قضاوت ها و عدم صداقت های ادما منو دیوانه میکنه..... 2 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ توی دنیا همیشه ادمایی بودن که سرشون رفته ولی اعتقاداتشون نه الان هم اون ادما وجود دارن ادمایی که وقتی بدونن ی حرفی درست بهش عمل میکنن حالا اگه شده جونشون رو هم میدن(البته ممکن اشتباه هم بکنن مثل اونایی که به خودشون بمب میبندن وی جایی رو دود میکنن ) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده