hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم که فقط فکر کردن به شهید چمران بهم انگیزه میده... آمیخته با تعجب! تعجب از این همه ظرفیت! این همه سوختن مانند شمع! برای روشن نگه داشتن زمین... 1 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم که یه بار یکی از دوستامو بردم درمانگاه که سرم بزنه. تا پرستاره میخواست سوزنو وارد پوستش کنه با صدای بلند گفتم آااااااخ اعتراف می کنم اگه دکتر میشدم هر پنج دیقه یه بار غش میکردم و به هوش میومدم! 6 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم از انجام بعضی کارای بی شخصیت بازی خیلی لذت میبرم.. مثلا آهنگ با وولوم بالا ... 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم اینی که این بالایی گفته بی شخصیتی نیست! 4 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم اینی که این بالایی گفته بی شخصیتی نیست! من که آدم باشخصیت ندیدم این کارو بکنه ! 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم...بعضی وقتا دلم میخواد داد بزنم و خالی بشم از سنگینی دلم راحت بشم... 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم خیلی نارفیقم که یاد رفیقام نمی کنم .......... 7 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم به خاطر امتحان افتضاح امروزم که 1 هفته است دارم واسش میخونم دلم میخواد خودم دار بزنم 5 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم گاهی خودمم از خودم ورفتارام تعجب میکنم. 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم دیگه تنها بدون خواهرم خونه کسی نمیرم... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف ميكنم كه عاشق شدم وخودم ميخوام برم خواستگاري به خنده كسي هم كاري ندارم مهم دل خودمه كه شاد بشه..چون انتخاب منه .... 8 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم که برای اولین بار اعتقادم به خودم رو از دست دادم. همیشه فکر میکردم صحبتهام میتونه تاثیر گذار باشه اما این بار نبود... 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم که اینهمه گدای عشق های پوشالی رو یه جا زیارت نکرده بودم. محلش بماند. 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم دلم واس دانشگاهمون تنگ میشه.... 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم جدیدا خیلی بی معرفت شم و شرمنده دوستام 3 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف می کنم ..دلتنگم...اعتراف می کنم...بی انگیزه ام...اعتراف ..می کنم ..بی هدفم..اعتراف می کنم تسلیم شدم... و تمام لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم نمیدونستم مردم انقدر پررو ان 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده