hfml 1545 ارسال شده در 16 فروردین، 2015 اعتراف میکنم نگرانم...میترسم یه درسو خراب کنم و یه ترم بخاطرش باز بخونم.... سلام اگر خوندید که هیچی، اگرم نخوندید بارها مواردی دیده شده که با نخوندن پاس شدن! حتی گاهی پاااااااااااااااس! در ترم های اول که کلا دروس را یکی درمیون پاس میکردم، به همین شکل یه درس سه واحدی ۱۸ یا ۱۸/۵ شدم ایشالا که خیره 3
Tamana73 28838 ارسال شده در 16 فروردین، 2015 سلاماگر خوندید که هیچی، اگرم نخوندید بارها مواردی دیده شده که با نخوندن پاس شدن! حتی گاهی پاااااااااااااااس! در ترم های اول که کلا دروس را یکی درمیون پاس میکردم، به همین شکل یه درس سه واحدی ۱۸ یا ۱۸/۵ شدم ایشالا که خیره خوووووووشبحالتون.ترسم از اینکه حالا که ترم آخرم تو این مدت خراب نکردم حالا الان خراب کنم. خونده بودم استاد گرام سوالا رو کامل نداده بود...خودشم نیومد...به استاد نشون میدیم میگه چطور حل میکنید وقتی سوال کامل نیس... داغونم ...نامه ام نوشتیم به ریاست...خدا بخیر کنه... با ارز پوزش اسپم شد... 5
Nazanin.ad 6896 ارسال شده در 16 فروردین، 2015 اعتراف میکنم بعضی وقتا دهن قدیمیا رو باید طلا گرفت : میهمان گرچه عزیز است ولی همچو نفس ، خفه می سازد اگر آید و بیرون نرود (یا دیر بیرون رود)! 6
ra.ar 967 ارسال شده در 17 فروردین، 2015 اعتراف میکنم ک سریع نمی تونم تصمیم بگیرم .... و نظر بقیه در تصمیم گرفتنم خیلی مهمه ..... 4
Nazanin.ad 6896 ارسال شده در 17 فروردین، 2015 اعتراف میکنم این تاپیک پر از انرژی منفیه... افسردگی میگیره آدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 6
Paroshat 6378 ارسال شده در 19 فروردین، 2015 اعتراف میکنم زلزله امروز خیلی منو ترسوند هنوزم دارم میلرزم 6
Tamana73 28838 ارسال شده در 20 فروردین، 2015 اعتراف میکنم دستام انقدر درد میکنه بخاطره سرم همچین نگهداشتم انگار دستام شکسته....کسی ام که نزدیکم میشه جیغ بنفش میکشم.... 3
Tamana73 28838 ارسال شده در 22 فروردین، 2015 اعتراف میکنم بعد 2 سال باز بدترین روز زندگیم شد امروز....لعنت بهت... 2
masi eng 47046 ارسال شده در 24 فروردین، 2015 اعتراف ميكنم الان خيلي خسته شدم.. تا چندروز نيستم.. ولي باز ميام سر ميزنم و تالار رو شارژ ميكنمو ميرم.. 1
masi eng 47046 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 اعتراف ميكنم بد تو گل گير كردم نميدونم چيكار كنم.. فقط بخاطر يه سوتي... 2
sara kia 3158 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 اعتراف می کنم که روزای خیلی حساسی رو دارم میگذرونم، آخرش خوشه یا ... نمیدونم. 2
fakur1 10131 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 هر چه که تو زندگیم میگذره , برام روشن و مبرّاست. چیزی ندارم که اعتراف کنم. همه چی برام مثه روز روشنه. بدجوری خرکیفم. همشم با هوشیاری به دست آوردم. کلا راضی ام .عمق نگرانی ما، بیانگر فاصله ما از خداست... 3
sama-sh 6917 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 اعتراف میکنم خیلی من تو شرایط آنپاسم.... ینی روز نیست بیاد من در ارامش کامل باشم.. 3
faaarnaz 5345 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 اعتراف میکنم اهمیت دادن به حرف مردم بیخودترین کار ممکنه کاری که دلم میخاد و میکنم اما نه فقط از روی لج و لجبازی که با عقل هر چیم بشه تا آخرش پاش وای میستم 7
sama-sh 6917 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 اعتراف میکنم چشمای منم داره کور میشه..امروز خیلی خسته شدم... 2
ll3arg 643 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 اعتراف می کنم غمگین نیستم فقط تُهی ام .. خالی ِ خالی اعتراف می کنم که چند ساعته دارم مطلب ، ویدئو و .. انگیزشی میخونم و می بینم تا برای صحبتهای فردام خودمو آماده کنم ولی وقتی خودم از درون به هیچ کدوم اینا باور قلبی ندارم ( یعنی برام بی معنی شدن ) چطور میتونم به 2 نفر دیگه انگیزه و روحیه بدم و براشون حفظ ظاهر کنم و لبخند بزنم و محکم صحبت کنم؟؟!؟! اعتراف می کنم که ترس ِ از خوابام خوره شده افتاده به جونم.... اعتراف میکنم اون یک روزی که تنهای تنها به دور از بقیه بودم خیلی چسبید ولی کم بود اعتراف می کنم که همیشه به برنامه هایی که برای خودم می ریزم حالت تدافعی می گیرم و یادم نمیاد که به یکیش عمل کرده باشم و دونه دونه کارامو بعد از انجام شدن خط بزنم و آخر شب به خودم افتخار کنم // ..... زمستون هم باید به بی بخار بودن ِ خودش اعتراف کنه.. 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری