*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم اینجا بودن یه احساس بدی بهم میده که فقط تونستم به سما بگم ولی نمیتونم که اینجا نیام 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم هم اکنون دلم اش دوغ!خواست آش رشته هم قبوله! 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف می کنم ار وقت اعتراف من دیگه گذشته 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ آلان آهنگ شاد گذاشتم روحم شاد شه اعتراف میکنم آش رشته ای که مامانم درست میکنه توی دنیا بینظیره آش دوغ خالم هم عاالیه اعتراف میکنم زیاد از آشپزی خوشم نمیاد ولی دستپختم خوبه البته اگه نسوزه و شور نشه 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم از هرچی بدم میاد سرم میاد 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ ظاهرا این موقع شب هوس آش اپیدمی هستش اعتراف میکنم چیز خوبیه خخح 4 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم توی زندگیم خیلیا حقمو خوردند. اعتراف میکنم فرزند خوبی نبودم برای پدر و مادرم . اعتراف میکنم همیشه مقصر خودم بودم . 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم خوابم میادددد.. 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ آقو ما بچه که بودیم علاقه عجیبی به نقاش ساختمون شدن داشتیم(اولش به تقلید از آقوی همساده ) در همین راستا مداد رنگیامون رو برمیداشتیم و روی دیوار نقاشی میکشیدیم مامانم که میومد همه در میرفتیم این خواهر بزرگ ما همیشه گیر میفتاد و ما از دور شاهد پرپر شدن این گل نشکفته بودیم 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم حالم امروز خوبه چون خودم میخواااااام خوب باشه و شاد حتی به ظاهر.... 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم که اون تونست منو تغییر بده 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم.. خوب برای چی اعتراف کنم. 6 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ امروز آهنگای غمگین گوشیمو پاک کردم حتی اونایی که خیلی خیلی دوست داشتم 9 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ بچه که بودیم با خواهرم که دعوام میشد و مامانم طرف خواهرمو میگرفت میگفتم: منو از سر راه پیدا کردید، همش طرف اونو میگیرید بعد خواهرم میگفت آره از سر راه پیدات کردیم جوابی پیدا نمیکردم، پا میشدم گیس و گیس کشی 7 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم قشنگترین خاطرات کودکیم مربوط به دعواهام با خواهر و برادرامه به بچه هام یاد میدم تا میتونن با هم دعوا کنن که بعدها از خاطراتشون لذت ببرن 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم...فکر نمیکردم دنیا انقدر کوچیک باشه... 5 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم دوشنبه ای که گذشت یکی از بهترین و پر استرس ترین روزای زندگیم بود امیدوارم دوباره تکرار بشه... اما اینبار بدون اضطراب 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم دارم خودمو ازبین میبرم با این استرس و.... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده