سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ فال گوش نشینی زنان و دخترانی که شوق شوهر کردن دارند، یا آرزوی زیارت و مسافرت، غروب شب چهارشنبه نیت می کنند و از خانه بیرون می روند و در سر گذر یا سر چهارسو می ایستند و گوش به صحبت رهگذران می سپارند و به نیک و بد گفتن و تلخ و شیرین صحبتکردن رهگذران تفال می زنند. اگر سخنان دلنشین و شاد از رهگذران بشنوند، برآمدن حاجتو آرزوی خود را برآورده می پندارند. ولی اگر سخنان تلخ و اندوه زا بشنوند، رسیدن به مراد و آرزو را در سال نو ممکن نخواهند دانست. غروب سه شنبه می شه دیگه؟ یا غروب چهارشنبه سوری 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ بیا ببینم چیکار میخوای بکنی نمیری بیرون حامد؟ خوشکله اعصاب ندارم... 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ اعصاب ندارم... اون دوروبر شلوغ میشه 1 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ :ws2:من كه امشب سر كارم در ضمن ادارمون يك جايي كه اصلا هيچ صدايي نميشنوي سكوت كامل فقط صداي موج دريا و در كنار بچه هاي با حال نوانديش دارم چهار شنبه سوري ميگيرم وار اين كه در كنار شما هستم خوشحالم 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ اون دوروبر شلوغ میشه آره سر و صداشم داره میاد... 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ اينجا چرا هيش خبري نيس؟؟؟؟؟؟؟ :JC_thinking: از غروب تاحالا فقط صداي 2تا موشك سوتي اومده لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ فال گوش نشینی غروب زنان و دخترانی که شوق شوهر کردن داردند یا آرزوی و زیارت و مسافرت مانند دختران دم بخت یا زنان در آرزوی فرزند شب چهارشنبه نیت می کنند و از خانه بیرون می روند و در سر گذر یا سر چهار راه كه نماد گذار از دشواری ها بود میایستادند. گوش به صحبت رهگذران می سپارند و به نیک و بد گفتن و تلخ و شیرین صحبت کردن رهگذران تفال می زنند اگر سخنان دلنشین و شاد از رهگذران بشنوند رسیدن به مراد و آرزو را در سال نو ممکن خواهند . بدرستی آنها از فروهرها میخواستند كه گره كارشان را با كلیدی كه زیر پا داشتند، بگشایند. کدوم چهارراه 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ اینجا پر سرو صداست همه یا تو حیاطن یا پشت بوم یا بیرون خونن اما من دستم بستس نمی تونم برم بیرون 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ یه استادی داشتیم میگفت اولا چهارشنبه سوری خیلی رسم جالبی بودهمیگفت به این دلیل از رو اتیش میپریدن که اعتقاد داشتن اتیش پاک کنندس و گناهها رو میبره . مردم قبل از شروع سال جدید از رو اتیش میپریدن تا با یه دل پاک و صاف پا به سال جدید بذارن . . این روزا چهارشنبه سوری که دیگه ترقه نیست ! بزن برقصه فقط تو خیابونا کلی حال میده اصلش همون رقصه ديگه قاشق زنی زنان و دختران آرزومند و حاجت دار، قاشقی با کاسه ای مسین برمی دارند و شب هنگام در کوچه و گذر راه می افتند و در برابر هفت خانه می ایستند و بی آنکه حرفی بزنند پی در پی قاشق را بر کاسه می زنند. صاحب خانه که می داند قاشق زنان نذر و حاجتی دارند، شیرینی یا آجیل، برنج یا بنشن و یا مبلغی پول در کاسه های آنان می گذارد. اگر قاشق زنان در قاشق زنی چیزی به دست نیاورند، از برآمدن آرزو و حاجت خود ناامید خواهند شد. گاه مردان به ویژه جوانان، چادری بر سر می اندازند و برای خوشمزگی و تمسخر به قاشق زنی در خانه های دوست و آشنا و نامزدان خود می روند. ازما که گذشت...اما باز شدن بخت بقیه تونو ارزومندم!!!!!! ميگن ما كه نامزد نداريم نميشه تو كوچه بزنيم مراسم کوزه شکنی مردم پس از آتش افروزی مقداری زغال به نشانه سیاه بختی،کمی نمک به علامت شور چشمی، و یکی سکه دهشاهی به نشانه تنگدستی در کوزه ای سفالین می اندازند و هر یک از افراد خانواده یک بار کوزه را دور سر خود می چرخاند و آخرین نفر ، کوزه را بر سر بام خانه می برد و آن را به کوچه پرتاب می کند و می گوید: «درد و بلای خانه را ریختم به توی کوچه» و باور دارند که با دور افکندن کوزه، تیره بختی، شور بختی و تنگدستی را از خانه و خانواده دور می کنند. همچنین گفته میشود وقتی میتراییسم از تمدن ایران باستان در جهان گسترش یافت،در روم وبسیاری از کشورهای اروپایی ،روز ۲۱ دسامبر ( ۳۰ آذر ) به عنوان تولد میترا جشن گرفته میشد.ولی پس از قرن چهارم میلادی در پی اشتباهی که در محاسبه روز کبیسه رخ داد . این روز به ۲۵ دسامبر انتقال یافت فال گوش نشینی زنان و دخترانی که شوق شوهر کردن دارند، یا آرزوی زیارت و مسافرت، غروب شب چهارشنبه نیت می کنند و از خانه بیرون می روند و در سر گذر یا سر چهارسو می ایستند و گوش به صحبت رهگذران می سپارند و به نیک و بد گفتن و تلخ و شیرین صحبتکردن رهگذران تفال می زنند. اگر سخنان دلنشین و شاد از رهگذران بشنوند، برآمدن حاجتو آرزوی خود را برآورده می پندارند. ولی اگر سخنان تلخ و اندوه زا بشنوند، رسیدن به مراد و آرزو را در سال نو ممکن نخواهند دانست. اخ جون برم امتحان كنم خدا رو چه ديدي شايد ما هم رفتيم سر خونه زندگيمون اعصاب ندارم... جوون و بي اعصاب ؟:jawdrop: فال گوش نشینی غروب زنان و دخترانی که شوق شوهر کردن داردند یا آرزوی و زیارت و مسافرت مانند دختران دم بخت یا زنان در آرزوی فرزند شب چهارشنبه نیت می کنند و از خانه بیرون می روند و در سر گذر یا سر چهار راه كه نماد گذار از دشواری ها بود میایستادند. گوش به صحبت رهگذران می سپارند و به نیک و بد گفتن و تلخ و شیرین صحبت کردن رهگذران تفال می زنند اگر سخنان دلنشین و شاد از رهگذران بشنوند رسیدن به مراد و آرزو را در سال نو ممکن خواهند . بدرستی آنها از فروهرها میخواستند كه گره كارشان را با كلیدی كه زیر پا داشتند، بگشایند. کدوم چهارراه بيا بريم يه چها راه بيابيم بيا بدو اینجا پر سرو صداست همه یا تو حیاطن یا پشت بوم یا بیرون خونن اما من دستم بستس نمی تونم برم بیرون الان كه فقط ترقش از 9 شروع ميشه اتيشاشون گنده ميشه من بعد ظهر خوابيدم شب با انرزي برم:ws2: 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ نميدونم تو كوچه چي زدن خونه ما لرزيد من ديگه برم دم در ببينم چ خبره 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ صداي اولين امبولانس اومد:icon_pf (34): ادامه بديد 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ الان كه فقط ترقش از 9 شروع ميشه اتيشاشون گنده ميشه من بعد ظهر خوابيدم شب با انرزي برم:ws2: جای منم از رو آتیش بپر و شعر بخون 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ این اسو الان دوستم برام فرستاد گفتم خالی از لطف نیست بذارمش اینجا شاید بروبچ خواستن اس بدن اینو بدن به یاد سرخی گونه هات درخششی چشمات سوزندگی لب هات وداغی عشقت از رو اتیش میپرم چهار شنبه سوری مبارک. 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ به نظر من این چهارشنبه سوری نیست چهار شنبه سوزیه.یه عده با این ترقه و.... خودشونو خانوادهاشونو بد بخت میکنن 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ طرفای ما که دارن بمب میترکونن... خدا صبرشون بده خوب اعصابی دارن... 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ من دوست داشتم کوزه بشکونم ولی چه کنم که قوانین آپارتمان نشینی اجازه نمیده باز خوبه قوانین شهر نشینی اجازه نارنجک اندازی رو می ده!!! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده