pari daryayi 22938 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 سه تا از این آتیشا روشن کردم ناخونم سوخت!:w821: کل صورتم شده عین بابا نوروز پلیسه راهنمایی از ماشین پیاده شد گفتم الان می برنم! اومد از رو آتیش پرید تشکر کرد و وایساد اونور ما رو نگاه کردن 4
ooraman 22216 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 بچه ها متفرق شین.....پناه بگیرین گوشه موشه ها میخوام یه بمب منفجر کنم....گوشاتونو بگیرین ..... 3
ooraman 22216 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 سه تا از این آتیشا روشن کردم ناخونم سوخت!:w821: کل صورتم شده عین بابا نوروز پلیسه راهنمایی از ماشین پیاده شد گفتم الان می برنم! اومد از رو آتیش پرید تشکر کرد و وایساد اونور ما رو نگاه کردن ای ول چه باحال بوده کوچتون....کوچه ما گرد مرده پاشیده بودن.....منم که امسال هیچی نخریده بودم....آخه کسی نبود با هم بترکونیم 3
pari daryayi 22938 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 الان که زنگ درتون زدن ازشون بپرس نه بابا ما اومدیم تو اونام یه خورده ویراژ دادن و رفتن خدایی تهش بودااااااا ملت شریف گارد رو گذاشته بودم سر کار کلی ام عکس گرفتم پسر همسایه اومده بود بر و بر منو نیگا می کرد آخر سر با قر اومد از رو آتیش پرید پسرم پسرای قدیم نیگا الان همتون اینجایین 2
bme.masood 5832 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 بچه ها متفرق شین.....پناه بگیرین گوشه موشه ها میخوام یه بمب منفجر کنم....گوشاتونو بگیرین ..... میگم بازم از این بمب ها نداری به ایران قرض بدی یه جنگ مشتی راه بندازه ؟ 2
pari daryayi 22938 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 ای ول چه باحال بوده کوچتون....کوچه ما گرد مرده پاشیده بودن.....منم که امسال هیچی نخریده بودم....آخه کسی نبود با هم بترکونیم کوچه ما هم مرده بود ما ترکوندیمش باحال بود دینامیت و کپسولی می زدیم ماشینا به نوبت آژیر می زدن تا قطع می شد باز می زدیم یه خانومه اومده بود به من می گفت دخترم به من میگه مامان منم می خوام مثل این خانومه شم ببین چه قشنگ ترقه بازی می کنه:persiana__hahaha: اینخده بوی خوبی می دم! 3
hilari 2413 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 چهار شنبه سوری روز ملی مبارزه با آرامش اعصاب بر شما ترقه بازان گرامی مبارک باد . . ستاد روانی شدگان چهار شنبه اخر سال 2
ooraman 22216 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 میگم بازم از این بمب ها نداری به ایران قرض بدی یه جنگ مشتی راه بندازه ؟ چرا یکی دیگه دارم ولی امشب لازم دارم .... کوچه ما هم مرده بود ما ترکوندیمش باحال بود دینامیت و کپسولی می زدیم ماشینا به نوبت آژیر می زدن تا قطع می شد باز می زدیم یه خانومه اومده بود به من می گفت دخترم به من میگه مامان منم می خوام مثل این خانومه شم ببین چه قشنگ ترقه بازی می کنه:persiana__hahaha: اینخده بوی خوبی می دم! منم بوی خوب میدم ...ولی خیلی کم بیرون بودیم!... اتیشمونم فسقلی بود.... برید کنار به افتخر همتون یه سیم عشقولانه بچرخونم 3
Ehsan 112349 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 من تازه برگشتم. امسال آسمون شهر پر شده بود از این بالن هایی که با آتش بالا میروند. ای کاش فقط رنگ این بالن ها به جای قرمز،ســـبـــز بود...... 6
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 چهار شنبه سوری همگی مبارک ما که نرفتیم بیرون سرما خورده ایم داریم میمیریم فقط از لای پنجره سه تا ترقه انداختم تو کوچه 4
pari daryayi 22938 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 وای نبودی ببینی بنده خدا یه دونه از اینا اومده بود پارک وقتی گارد وِیژه اومد گرفتنش اون طبلش رو پاره کردن یارو رو همین شکلی کردن و رفتن البته بعدش ما هم نامردی نکردیم و بعد اینکه اونا رفتن یه چیزایی!! بلند گفتیم 6
pari daryayi 22938 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 من تازه برگشتم. امسال آسمون شهر پر شده بود از این بالن هایی که با آتش بالا میروند. ای کاش فقط رنگ این بالن ها به جای قرمز،ســـبـــز بود...... آره ما هم فرستادیم:shad: بسی جیغ هم زدیم منم همین فکرو کردم! کاش سبز بود ولی دستم سوخت 5
ooraman 22216 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 وای نبودی ببینی بنده خدا یه دونه از اینا اومده بود پارک وقتی گارد وِیژه اومد گرفتنش اون طبلش رو پاره کردن یارو رو همین شکلی کردن و رفتن البته بعدش ما هم نامردی نکردیم و بعد اینکه اونا رفتن یه چیزایی!! بلند گفتیم بیچاره حاجی فیروز!!!!!! به حاجی فیروز چیکار داشتن دیگه آخه.....:w00: کلا بساط خوشی باید برچیده شه!!!!!!از هر نوعی که میخواد باشه !!!!! فقط گریه و تو سر زدن! 3
amin 202 مهمان ارسال شده در 15 خرداد، 2011 وای نبودی ببینی بنده خدا یه دونه از اینا اومده بود پارک وقتی گارد وِیژه اومد گرفتنش اون طبلش رو پاره کردن یارو رو همین شکلی کردن و رفتن البته بعدش ما هم نامردی نکردیم و بعد اینکه اونا رفتن یه چیزایی!! بلند گفتیم نامردی کردید دیگه! ما اینجا هرکی یه شانه تخم مرغ گندیده تو خونمون داریم....پلیس ملیس بیاد،میزنیم داغونشون میکنیم....خودشون فرار میکنن! زنو مردو بچه همه با هم بهشون حمله میکنیم...
pari daryayi 22938 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 نامردی کردید دیگه!ما اینجا هرکی یه شانه تخم مرغ گندیده تو خونمون داریم....پلیس ملیس بیاد،میزنیم داغونشون میکنیم....خودشون فرار میکنن! زنو مردو بچه همه با هم بهشون حمله میکنیم... 30 تا موتور گارد ویژه رو با تخم مرغ آخه؟ پایه ای سال دیگه بیا بریم تازه فیلم هم می گرفت اونی که عقب ترک موتور نشسته بود!!!!!!! عوضش بعدش همه کلی پول جمع کردیم دادیم به بنده خدا حداقل جبران شه 2
amin 202 مهمان ارسال شده در 15 خرداد، 2011 30 تا موتور گارد ویژه رو با تخم مرغ آخه؟ پایه ای سال دیگه بیا بریم تازه فیلم هم می گرفت اونی که عقب ترک موتور نشسته بود!!!!!!! عوضش بعدش همه کلی پول جمع کردیم دادیم به بنده خدا حداقل جبران شه آره...اگه 100 تا آدم کنار هم باشه میشه.....میگم....باهاس هماهنگ باشید....مامانتم بیاد...باباتم...اونوقت کاری نمیتونن بکنن! من؟ بیام کجا؟ هر کجا هستی باشم...آسمان مال کیه؟
ooraman 22216 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 من آخرین منورمم بزنم بعدش بریم قاشق زنی .....دیگه اتیش بازی بسه 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری