کلافه 597 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 تو شهر ما قبلا فقط قاشق زنی رسم بوده پرش از آتش و چهار راه و کوزه و اینا رسم نبوده . ولی الان همه جا ترقه رسم شده . نمیدونیم چی داریم به روز فرهنگها مون میاریم. ترقه های چینی رسومات ما رو تحت الشعاع قرار داده. پنجاه سال دیگه نوه ام بپرسه چهارشنبه سوری چیه ؟! چی باید جواب بدیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4
کهربا 18091 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 سلام:shad: سلام سارا خانووم بدو بپر از رو آتیش تا این پسرا نیومدن نارنجک پرت کنن! 2
masoume 5751 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 مال من برگزار شد ،با دو تا بچه ( برادر زاده هام ) برای خودم روی پشت بام منزل اتیش روشن کردم ، ترقه بازی کردم ، ابشار . اون دو تام رفته بودن قایم شده بودن که مثلا اسیب نبینن ، خانوماشون گفته بودن ، منم این شکلی خوش گذشت ، فقط بابام شاهکارمو ببینه ، از 4 شنبه سوری هیجانش بیشتره:banel_smiley_52: 3
Yuhana 12780 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 سیلاملیک برا ما هم برگزار شد رو پشت بوم! مثلا نرفتیم تو خیابون که صدمه نبینیم شلوارم سوخت فک کنین اگه میرفتم بیرون الان زغال شده بودم! ولی کلی خوش گذشت شب همگی قشنگ 2
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 سلام سارا خانووم بدو بپر از رو آتیش تا این پسرا نیومدن نارنجک پرت کنن! باشه 2
سـارا 20071 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 جالبه همسایه های ما سالهای قبل آتیش روشن می کردن اما امسال اصلا خبری نبود.فقط هرچند دقیقه یه بار صدای بمب میاد 1
setiya 12666 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 به منم بدين:w821: تو كوچه ما هم هرسال آتيش روشن ميكردن امسال نكردن 1
ooraman 22216 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 به منم بدين:w821: تو كوچه ما هم هرسال آتيش روشن ميكردن امسال نكردن بیا ستی از رو این میپری؟.... 2
ooraman 22216 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 اوري بيا سيگارت بزنيم:4chsmu1: بزن افجی...نسوزی..... من میخوام منفجر کنم تاپیک و ....یه کم شلوغ بشه یه بمب دارم میخوام اونو بزنم 1
pari daryayi 22938 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 بچه ها من کوچمونو ترکوندم 30 تا موتور گارد ویژه ریخت تو کوچمون فکر کردن چه عوامل فتنه ای اینجاست ولی خدایی موندم که چه جوری از کجا آمار می گیرن ها:w127: 5
bme.masood 5832 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 بچه ها من کوچمونو ترکوندم 30 تا موتور گارد ویژه ریخت تو کوچمون فکر کردن چه عوامل فتنه ای اینجاست ولی خدایی موندم که چه جوری از کجا آمار می گیرن ها:w127: الان که زنگ درتون زدن ازشون بپرس 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری