رفتن به مطلب

دختران خوب بدون همسر می مانند؟

ارسال های توصیه شده

دقيقا همين طوره هر چي جلف تر و رودار تر باشي زودتر شوهر ميكني اصلا پسرا عاشق دختراي رودار هسند

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 59
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اتفاقا بحث جدید منو بابام همینه

ازدواج به سبک سنتی خوبه یا جدید !

من هنوز شرایط ازدواج ندارم اما با بابا زیاد صحبت میکنیم

من میگم باید با کسی ازدواج کنم که میشناسمش

یعنی کلی باهش حرف زده باشم ، سفر رفته باشم ، اخلاقشو کامل بدونم

بابا میگه این نامردیه . میگه تو یه دختری فرض کن که متینه ، مغروره و اعتقاداتش اجازه نمیده که با تو راحت صحبت کنه که بتونین اخلاق همو کامل بشناسین ( البته برداشت بد از حرفم نشه که چه کسی متین و مغروره و کی نیست ! )

این بحث از اونجایی شروع شد که دخترخاله های خبیثم یه فامیل دور رو پیشنهاد کردن

من رد کردمش با اینکه ندیده بودمش . دلیلم این بود که نمیشناسمش

حالا به نظر شما چه دختری خوبه ؟ دختری که با کسی حرف نزنه ؟

اما من میگم کسی که با همه حرف میزنه در حالی که شخصیت داره و قدر خودشو پایین نماره

این بحثمون تقریبا بینتیجه مونده ، البته دنبال میشه

• Like 6
لینک به دیدگاه
ببخشید,حسش نبود کامل بخونم! فقط می تونم بگم , دخترای خوبو رو هوا می دزدن من با عنوان تاپیک موافق نیستم:a030:

:w16::w16::icon_gol:

هیش کی منو ندزدیده :hanghead:

موضوع تاپیک یه چی دیگه است هااااا:banel_smiley_4:

:jawdrop::icon_gol::ws3:

دخترها مثل سيب هاي روي درخت هستند. بهترين هايشان در بالاترين نقطه درخت قرار دارند. پسرها نمي خواهند به بهترين ها برسند چون مي ترسند سقوط کنند و زخمي بشوند، بنابراين به سيب هاي پوسيده روي زمين که خوب نيستند اما به دست آوردنشان آسان است، اکتفا مي کنند. سيب هاي بالاي درخت فکر مي کنند مشکل ازآنهاست درحالي که آنها فوق العاده اند. آنها فقط بايد منتظر آمدن پسري بمانند که آن قدر شجاع باشد که بتواند از درخت بالا بيايد...

بزن کف قشنگرو ....

:ws3:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

خب اینم یه چکیده واسه دوستای بی حوصله!

تاپیک می گه که خانواده هایی که دختر خیلی خوب دارن ،خیلی سخت نگیرن که چون دختر ما خوبه پسره هم باید خیلی خیلی فلان و فلان باشه(بیشتر مادیات رو می گه که زیاد دنبالش نباشین!)

بعد می گه که تو این عصر جدید وقتی ابزار پیشرفت رو می دین به بچه هل(نت و موبایل)دیگه باید بدونین که ازدواج سنتی خیلی جواب گو نیست!

بعد می گه که بچه هارو اونقدر محدود نکنید که به ازدواج برای مستقل شدن فکر کنن

بذارین به ازدواج به عنوان راه تکامل و با انتخاب خودشون برسن نه برای فرار از محدودیت

:ws37:

• Like 10
لینک به دیدگاه
:w16::w16::icon_gol:

:jawdrop::icon_gol::ws3:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::ws3:

چرا:jawdrop: ؟:w127:

اتفاقا بحث جدید منو بابام همینه

ازدواج به سبک سنتی خوبه یا جدید !

من هنوز شرایط ازدواج ندارم اما با بابا زیاد صحبت میکنیم

من میگم باید با کسی ازدواج کنم که میشناسمش

یعنی کلی باهش حرف زده باشم ، سفر رفته باشم ، اخلاقشو کامل بدونم

بابا میگه این نامردیه . میگه تو یه دختری فرض کن که متینه ، مغروره و اعتقاداتش اجازه نمیده که با تو راحت صحبت کنه که بتونین اخلاق همو کامل بشناسین ( البته برداشت بد از حرفم نشه که چه کسی متین و مغروره و کی نیست ! )

این بحث از اونجایی شروع شد که دخترخاله های خبیثم یه فامیل دور رو پیشنهاد کردن

من رد کردمش با اینکه ندیده بودمش . دلیلم این بود که نمیشناسمش

حالا به نظر شما چه دختری خوبه ؟ دختری که با کسی حرف نزنه ؟

اما من میگم کسی که با همه حرف میزنه در حالی که شخصیت داره و قدر خودشو پایین نماره

این بحثمون تقریبا بینتیجه مونده ، البته دنبال میشه

خب ببین دوست من

در اینجا باید به نقض فرهنگ توجه کرد

خب مشخصه که یه دختری که اینقدر اعتقاداتش محکمه نمی تونه سرانجام مثبتی با یه پسری که خیلی از روابط آزادانه(هر چیزی) رو تجربه کرده کنار بیاد

یه چیزی که تو طلاق های پرونده های روانشناسی خیلی جالبه اینه که برعکس این قضیه خیلی بدتره

یعنی ازدواج پسرانی که هیچ نوع ارتباطی!! یا اطلاعی در این زمینه ها نداشته و اغلب در خانواده های خیلی مذهبی افراطی دیده میشه و اونها رو مجبور به ازدواج زود هنگام می کنن

اغلب این آقایون بعد از ازدواج تازه متوجه جذابیت های این قضیه می شن و تنوع طلب میشن

واسه همینه که می گن باید هر دو از یک سطح فرهنگی و اجتماعی باشن!!

اما کیه که گوش بده؟!:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه

همیشه تو جوامع در حال توسعه یه نسل میمونن بلا تکلیف، ازدواج هم یه بخششه دیگه کاریش نمیشه کرد جلوی روابط رو هم نمیشه گرفت اما میشه بهشون جهت داد...

• Like 5
لینک به دیدگاه
:guntootsmiley2:عطر بارون مال منه کسی حق نداره از من بگیردش:icon_pf (95)::guntootsmiley2:

:girl_blush2:

اِ وا...فک نمیکردم زودی بیای منو بدزدی :ws3:

خب اینم یه چکیده واسه دوستای بی حوصله!

تاپیک می گه که خانواده هایی که دختر خیلی خوب دارن ،خیلی سخت نگیرن که چون دختر ما خوبه پسره هم باید خیلی خیلی فلان و فلان باشه(بیشتر مادیات رو می گه که زیاد دنبالش نباشین!)

بعد می گه که تو این عصر جدید وقتی ابزار پیشرفت رو می دین به بچه هل(نت و موبایل)دیگه باید بدونین که ازدواج سنتی خیلی جواب گو نیست!

بعد می گه که بچه هارو اونقدر محدود نکنید که به ازدواج برای مستقل شدن فکر کنن

بذارین به ازدواج به عنوان راه تکامل و با انتخاب خودشون برسن نه برای فرار از محدودیت

:ws37:

مرسی مرسی مرسی

:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه

دقيقا همين طوره هر چي جلف تر و رودار تر باشي زودتر شوهر ميكني اصلا پسرا عاشق دختراي رودار هسند

اصلا این طور نیست :ws3:

پسرا عاشق دختر جلف و در اصل یله(!) هستند برای دوستی و وقت گذرونی نه برای ازدواج و زندگی

چون خودشون میدونند اینا زن زندگی نیستند!!!

• Like 7
لینک به دیدگاه
اصلا این طور نیست :ws3:

پسرا عاشق دختر جلف و در اصل یله(!) هستند برای دوستی و وقت گذرونی نه برای ازدواج و زندگی

چون خودشون میدونند اینا زن زندگی نیستند!!!

بله همه پسرا همینو می گن

بلا نسبت ! می گن واسه دوستی (من معذرت می خوام اما پسرا می گن) دختر لوند واسه ازدواج دختر خانومِ کدبانو :banel_smiley_4:

یکم زیادی نمی کنه احیاناً؟؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
بله همه پسرا همینو می گن

بلا نسبت ! می گن واسه دوستی (من معذرت می خوام اما پسرا می گن) دختر لوند واسه ازدواج دختر خانومِ کدبانو :banel_smiley_4:

بلا نسبت مردای این جمع جماعت عجیبین واقعا...

• Like 4
لینک به دیدگاه
بله همه پسرا همینو می گن

خوب دیگه هیچ مردی بد خودش رو نمیخواد که!!:ws3:

البته من منظورم فراتر از دوستی بود که گفتنش اینجا درست نیست!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوب دیگه هیچ مردی بد خودش رو نمیخواد که!!:ws3:

البته من منظورم فراتر از دوستی بود که گفتنش اینجا درست نیست!!

درخواست دوستی این روزا مگه چیز دیگه ای هم هست...؟:banel_smiley_4::ws3::banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

به هیچ عنوان ...........

هر پسری هر چقدر هم روابط دوستی با جنس مخالف رو داشته باشه ، باز هم نجیب ترین و بهترین رو برای خودش بر میگزینه

• Like 4
لینک به دیدگاه

آقا جون مشکل جای دیگه ای هستش شاید آقایون به من بگن بی غیرت:167: ولی وقتی آقایون روزی با یکی دوست میشن و شبی با یکی...:ws3::banel_smiley_52:چطور به خودتون جرات می دید و از خانمها انتظار دارید که برای شما پاک باشند به نظر من این مسئله فقط یک راه داره یا همه خوب یا همه بد یک خوب و دیگری بد نامردیه:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...