VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ مگه نمیخوای اهدا کنی،خوب به من اهدا کن. باشه لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ باشه پس من واسه اینجا وقت میگیرم. هر وقت حاضر بودی بگو. 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ چرا تاپیک ها امروز اسپم شدند؟؟؟ اخه دم عیدِ..:smiley (18): اولش میگم خودکشی اصلا کار خوبی نیست به وقتش میمری دیگه ولی یة روشی میدونم سریع میکشه خوردن سم علف کش منظورم ...یه راه با کلاسه :girl_in_dreams: واااااااااااااا چکارا! خودکشی برا انسانهای ضعیفه! منم که قویییییییییییییییییییییی اصلا فکرشو نمیکنم افرییییین من میخوام ببینم تخیلاتتون تا چه حد کار میکنه...نگفتم که حتما!!! اخییییییی...طفلی 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ الهی ذلیل بشی مادر ناحسابی ......چه بی رحمه زن عوضی انگار عروسکشه هر کاری بخواد باهاش میکنه...... الهی نازا بشی :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ می ری تو جاده هراز و سر پیچ دستی می کشی! 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ الهی ذلیل بشی مادر ناحسابی ......چه بی رحمه زن عوضی انگار عروسکشه هر کاری بخواد باهاش میکنه...... الهی نازا بشی :icon_pf (34): بده ؟ داره برای فرزندش بهشت رو میخره... به این میگند آینده نگری... الان 10 سالش هست... از همین الان براش رودخانه ی شیر و عسل و 70 هوری بهشتی و کاخی از طلا خریداری کرده... مادر ما برای ما از این چیزها خریداری نکرد... به ما گفت انسان باش... 6 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ من اگه بخوام خودکشی کنم . اول نیت میکنم . بعد میرم تو حموم رگمو با تیغ میزنم . بعد میرم خودمو به صورت سری در مدار برق ساختمون قرار میدم . بعد میرم بالا پشت بوم میپرم پایین . ..... اگه مرده بودم که هیچ . ولی اگه نمرده بودم توبه میکنم و به زندگیم ادامه میدم ولی من اهل قلیونم نیستم . چه برسی به این کارای خاک بر سری 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ بده ؟ داره برای فرزندش بهشت رو میخره... به این میگند آینده نگری... الان 10 سالش هست... از همین الان براش رودخانه ی شیر و عسل و 70 هوری بهشتی و کاخی از طلا خریداری کرده... مادر ما برای ما از این چیزها خریداری نکرد... به ما گفت انسان باش... برو از طرف من مادرتو ببوس ........ اون مادره نه این جانی بیرحم........... سگم اینجوری با تولهش برخورد نمیکنه چه برسه به انسان .......... شایدم بچه خودش نیست ؟ 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ بده ؟ داره برای فرزندش بهشت رو میخره... به این میگند آینده نگری... الان 10 سالش هست... از همین الان براش رودخانه ی شیر و عسل و 70 هوری بهشتی و کاخی از طلا خریداری کرده... مادر ما برای ما از این چیزها خریداری نکرد... به ما گفت انسان باش... اخهههههههههه...يه نوشو واست ميخريم:there: منم دارم زندگيمو ميكنم حالا حالاهام نميخوام بميرم 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ من نگفتم که حتما اگه خواستین خودکشی کنین!!!گفتم فرض کنین میخوام قدرت تخیلاتتونو بشناسم :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ من نگفتم که حتما اگه خواستین خودکشی کنین!!!گفتم فرض کنینمیخوام قدرت تخیلاتتونو بشناسم :girl_in_dreams: اخه به ما مياد قدرت تخيل داشته باشيمديگه اين چيزا واسمون نمونده 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ یه راهی هست که من مدتهاست دارم بهش فکر میکنم..... اینکه کلی قرص و کپسول جمع کنیم بعد اینارو تو آب حل کنیم یه محلول غلیط به دست بیاد با عسل قاطی کنیم بخوریم..راحت میکشه ها... 9 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ یه راهی هست که من مدتهاست دارم بهش فکر میکنم..... اینکه کلی قرص و کپسول جمع کنیم بعد اینارو تو آب حل کنیم یه محلول غلیط به دست بیاد با عسل قاطی کنیم بخوریم..راحت میکشه ها... حالا چرا عسل؟ اخه به ما مياد قدرت تخيل داشته باشيمديگه اين چيزا واسمون نمونده راس میگیا...حواسم نبود 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ حالا چرا عسل؟ تلخیشو بگیره تا شیرین کام از دنیا بریم 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ چرا هیچکس به آمپول هوا اشاره ای نکرد... بهترین و راحت ترین راه هست... هیچ رد خوری هم نداره... 5 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ چرا هیچکس به آمپول هوا اشاره ای نکرد... بهترین و راحت ترین راه هست... هیچ رد خوری هم نداره... مگه نميدوني امپول درد داره! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ آمپول درد داره به نظرم بده true lovet با خنجر زهرآگین بزنه به قلبت....... :ws44: 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ به نظرم بده true lovet با خنجر زهرآگین بزنه به قلبت....... :ws44: اونو که من پایه ام ..خیلی رمانتیکه منو یاد یه چیزی انداختی..یه بار یکی بهم میگفت میدونه کسی که اون دوستش داره هیچ وقت تحویلش نمیگیره برای همین میخواد یه جوری جلوش بمیره و پرپر بزنه که اون طرف تا آخر عمر یادش بمونه و هیچ وقت فراموش نکنه. البته بعدها فهمیدیم طرف true love این خانوم نبود....احساسات جوانی بوده 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده