lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ پس بیا مثل من مهندسی پزشکی بخون میخوای از زندگی نا امیدمون کنی 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ میخوای از زندگی نا امیدمون کنی مهندسی پزشکی خود زندگیست . البته هر رشته ای رو اگه عاشقش باشی میشه زندگیت 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ تو بچه بودی جوجه بودی ؟ الان خروس شدی ؟ آره... اون موقع جوجو بودم... البته هنوزم خروس خروس که نشدم... نیمه خروسم... چند سال دیگه خروس میشم... اره از اون شباس که دلم خفن میگیره تا 1 شنبه کلاس ندارم از بیکاری زیاد دیوونه شدم بمیرم... منم دلم خیلی گرفته بود دیشب... فردا میرم تهران دلم باز میشه... امشب خیلی خوشحالم... :w42: خب من نماینده اسی خانم دیگه :-" :دیپس بیا بریم کار اسی چقدر بالا گرفته... خوش به حالش... منم نماینده میخوام... نماینده ی من نمیشی ؟ نمیام... بزار برم تهران و برگردم... دلم برای جیگر هایم تنگ شده میباشد... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خوب برد دیگه... نمیدونم کی از این حرف ها میزده... احتمالا خاله ی محترم بودند که به گربه ها علاقه ی خاصی دارند... :thk: 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ بمیرم... منم دلم خیلی گرفته بود دیشب... فردا میرم تهران دلم باز میشه... امشب خیلی خوشحالم... :w42: به این زودی کلاسها 2در ؟ خیلی نامردیه که ؟ :brodkavelarg: ما تا خود 26م باید بدرسیم :imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ بمیرم... منم دلم خیلی گرفته بود دیشب... فردا میرم تهران دلم باز میشه... امشب خیلی خوشحالم... :w42: کار اسی چقدر بالا گرفته... خوش به حالش... منم نماینده میخوام... نماینده ی من نمیشی ؟ نمیام... بزار برم تهران و برگردم... دلم برای جیگر هایم تنگ شده میباشد... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خوب برد دیگه... نمیدونم کی از این حرف ها میزده... احتمالا خاله ی محترم بودند که به گربه ها علاقه ی خاصی دارند... :thk: اخییی...به سلامتی حالا تهران چه خبر هست؟:-" اوهوم من نماینده هرکی میشم کارش بالا میگیره (اعتماد به نفسو حال میکنی؟!:دی) اممم....دوس دارم،ولی خرج داره ها:دی 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ به این زودی کلاسها 2در ؟ خیلی نامردیه که ؟ :brodkavelarg:ما تا خود 26م باید بدرسیم :imoksmiley: ماهم باید تا یک شنبه بریم یونی :viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ به این زودی کلاسها 2در ؟ خیلی نامردیه که ؟ :brodkavelarg:ما تا خود 26م باید بدرسیم :imoksmiley: نه بابا... منم تا 26 کلاسام تشکیل میشه... ولی خوب من فقط سه روز کلاس دارم... ولی از صبح تا شب... امروز ساعت 7 صبح رفتم 9 شب اومدم خونه... :shame: جمعه میرم بعد 2 شنبه شب میام... اِ...به سلامتیحالا تهران چه خبر هست؟:-" اوهوم من نماینده هرکی میشم کارش بالا میگیره (اعتماد به نفسو حال میکنی؟!:دی) اممم....دوس دارم،ولی خرج داره ها:دی دیدار دوستان دیگه... میدونم... بره همین میگم بیا برای بنده هم نمایندگی کن دیگه... دست مارم بگیر بکش بالا... نااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامرد... :w74: بره منم حساب کتاب میکنی ؟ 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ نه بابا... منم تا 26 کلاسام تشکیل میشه... ولی خوب من فقط سه روز کلاس دارم... ولی از صبح تا شب... امروز ساعت 7 صبح رفتم 9 شب اومدم خونه... :shame:جمعه میرم بعد 2 شنبه شب میام... دیدار دوستان دیگه... میدونم... بره همین میگم بیا برای بنده هم نمایندگی کن دیگه... دست مارم بگیر بکش بالا... نااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامرد... :w74: بره منم حساب کتاب میکنی ؟ اخییی منم از شنبه تا دوشنبه دارم ولی خیلی فشرده ست مثِ مال شما! بعلهههه...دوستان :-":ws3: باوشه...چون گناه داری می قبولم :پی :دی به نکته خوبی اشاره کردی من خانومم دیگه :پی اوهوم...حساب حساب کاکا خواهر (یه همچین چیزی بود دیگه؟!) 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ چرا تاپیک ها امروز اسپم شدند؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ چرا تاپیک ها امروز اسپم شدند؟؟؟ دم عیده دیگه حال بحث کردند ندارند شاید وظیفه خطیر خراب کردن تاپیک با اسپم و دارند بنده خداها حالا شما بگو نظرتو 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ اولش میگم خودکشی اصلا کار خوبی نیست به وقتش میمری دیگه ولی یة روشی میدونم سریع میکشه خوردن سم علف کش 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ من تصادفو ترجیح میدم که ضربه مغزی شم و حداقل اعضامو بدن به کسی 8 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ من تصادفو ترجیح میدم که ضربه مغزی شم و حداقل اعضامو بدن به کسی ای شیطون عوام فریبی؟ با خدا هم بی حساب میشی میزاریش تو معذورات دیگه 6 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ الان اسونه قديما سخت بود .الان با سه سوت مي كشنت بعد ميگن خودكشي كرد.روش زيبا و پسنديده قهوه قجري كله پا مي مي كرد 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ ای شیطون عوام فریبی؟با خدا هم بی حساب میشی میزاریش تو معذورات دیگه من دوست ندارم کسی بدونه خودکشی کردم اخه مردم حرف در میارن یا میگن یکی میخواست ندادن یا میگن حتما بهش تجاوز شده و ...... همه چی رو میگن جز اینکه طرف اط زندگی خسته شده بعدشم اونطوری میرم به خدا میگم من مردم اما چند نفر دیگه جون پرفتن کدومش بهتره خدا هم میگه الحق که مهندس صنایع هستی و بهینه سازی کارته بعدشم میریم بهشت 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ من تصادفو ترجیح میدم که ضربه مغزی شم و حداقل اعضامو بدن به کسی پس مغز و زبونت ماله من....... من خیلی مغزو زبان و دوست دارم. 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ چجوری خودکشی میکنین؟؟؟! واااااااااااااا چکارا! خودکشی برا انسانهای ضعیفه! منم که قویییییییییییییییییییییی اصلا فکرشو نمیکنم 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ پس مغز و زبونت ماله من....... من خیلی مغزو زبان و دوست دارم. مگه کله پزیه لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ مگه کله پزیه مگه نمیخوای اهدا کنی،خوب به من اهدا کن. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده