دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چه خوش صید دلم کردی،بنازم چشم مستت را... که کس آهوی وحشی را از این خوشتر نمیگیرد 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خــود را نرنجــان ... آنکـه بودنـت را قدر ندانست ! لایق حضــور در فکـرت هم نیست. ! 2 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فکر نکن اگر برای کسی تمام شدی امیدی هست! خورشید.... از آنجا که غروب میکند طلوع نمیکند..! 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چون می روی بی من مرو...ای جان جان بی تن مرو از چشم من بیرون مشو...ای شعله ی تابان من... 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برای دیدن چشمانت برای لمس دستانت برای با تو بودن تا قیامت صبرخواهم کرد فرقی نمی کند امروز باشد یا در فرداها یقین در من موج می زند که روزی با تو خواهم بود… 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رو به تو سجده می کنم دری به کعبه باز نیست بس که طواف کردمت مرا به حج نیاز نیست به هر طرف نظر کنم نماز من نماز نیست مرا به بند می کشی از این رهاترم کنی زخم نمی زنی به من که مبتلاترم کنی از همه توبه می کنم بلکه تو باورم کنی قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد عذاب می کشم ولی عذاب من گناه نیست وقتی شکنجه گر تویی شکنجه اشتباه نیست قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد عذاب می کشم ولی عذاب من گناه نیست وقتی شکنجه گر تویی شکنجه اشتباه نیست لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو میروی … اما بدان چیزی عوض نمی شود پای ما تا ابد گیر است … من و تو شریک جرم یک مشت خاطره ایم … 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برای هزار نفر ساقی باش اما . . . با یک نفر مست کن …. 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خـــدايا کــمــي بــيـا جــلــوتــــر . . مــي خــواهـــمـــ در گوشــت چــيــزي بــگــويم . . . ! ايـن يـک اعــتـرافــــــ اســت . . . مــن بــي او دوامــ نــمي آورمــ . . . حــتــي تــا صــبح فـــردا . . . !.! 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شانه ات کو ؟ دنیایم باز بهم ریخته........ 2 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نفس نمیکشد هوا قدم نمیزند زمین سکوت میکند غزل بدون تو یعنی همین.... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ساقی و مطرب و می جمله مهیاست ولی عیش بی یار نشود یار کجاست ؟ 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگر روزی رسیدی که من نبودم تمام وصیتم به تو این است " خوب بمان " از آن خوب هایی که من عاشقش بودم..! 7 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از دوست به یادگار دردی دارم... کان درد به صد هزار درمان ندهم روزت مبارک 5 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شاید سال ها بعد در گذر جاده ها بی تفاوت ازکنارهم بگذریم و تو... آهسته زیر لب بگویی چقدر آن غریبه شبیه خاطراتم بود....... 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اصولــــــــــــــــا” به هر چیزی که بخواهم میرسَم حتی به ” حــِــســـــــاب ” ِ شـــما دوستِ عزیز …!!! 4 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باش آری فقط باش بودنت کافی ست که بودنت جانشین همه نبودن هاست... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینجا زمین است، زمین گرد است تویی که مرا دور زدی! فردا به خودم خواهی رسید حال و روزت دیدنیست 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امشب شعری نخواهم نوشت …………. شمع را برای تولدت روشن میکنم و پرهایم را طواف میدهم بر گرد آتشی که تــــو در جانم روشن کرده یی ……….. تکه خاکستر کوچک کافی است تا پر سوخته حرمت پیدا کند. جشن تولد توست و من …… بار به دنیا می آیم و خاکستر می شوم تا راز حضور تو را بدانم. ققنوسم من امشب! تولدت مبارک بهترینم 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوباره دلم واسه دیدن چشمات تنگه...دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه..وقت از تو خوندنه ستاره ی ترانه هام.اسم تو برای من قشنگترین آهنگه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده