ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ چــرا آدمـــا نمیـــدونن بعضــــــــی وقتهــــا خـــــداحافـــــظ یعنـــــــی : " نــــــــــــــــذار برم " یعنـــــــی بــرم گــــردون سفــــت بغلـــــم کـــن ســـــرمو بچـــــسبـــون به سینــــه ت و بگــــــو : "خدافــــظ و زهــــر مـــار بیخــــــود کــــردی میگی خدافـــــظ مگـــــه میـــذارم بــــری؟!! مــــــگه الکیــــــــه!! 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ گـــــاهـــــی دویــــدن بـــرای رســـــیــدن بـــه کــــســـی نــــــــفــــــــــســــ ــــی بــرای مــانــدن کــنــار او بــاقــی نــمــیــگــذارد..!! 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ خنده های تو آرزوهای من اند ، بخند تا برآورده شوند. 1 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ خدایا... فقط تو می دانی که در این شبهای پر تکرار چه آرزوها به سر دارم.. آرزو دارم که سر بر زانویت بگذارم ... دیگر دنیایم بس است ... دیگر عذابم بس است... خسته ام ... خسته از نامهربانی این چرخ فلک ... دستم را بگیر که دیگر طاقت ماندن ندارم... 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ سرخوشانـــــه می خندم شوخـــی می کنم سَر به سَرت می گذارم و تو نمیدانی .... چقدر سخت اســت احساس خفگی کردن پشـت این نقابِ لعنتـی 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ آنکه می رود نمی فهمد اما آنکه بدرقه می کند خوب می داند کاسه آب معجزه نمی کند 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ من بی تو یه درد بی نهایتم! مخاطب خاصم 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ روزی میرسد که بـی هیـــچ خبـری، با کولــه بار تنهاییـــم ، در جــاده های بی انتهای این دنیــــای عجیــب ، راه خواهـم افتــــاد ! من کــه غریبـــــم .. چه فرقی دارد کجـای این دنیـا باشم ... ! 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ سخت است هنگام وداع انگاه که در می یابی چشمانی که در حال عبور است پاره ای از وجود تو نیز با خود خواهد برد ........... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ گــــآهـ ـے . . .! هَــــنوز گـ ـآهــــے . . .! مَــــرآ بـ ـه جــــآن تـ ـو قَـــــسَم مـ ـے دَهَـــــند . . .! ببـــــین تَـــــنهـ ـآ مَـــن نیســـتَم، کــــ ه رَفتَــــــنَت رآ بــآوَر نـمـــــــے کُـــنَم . . .! لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ کاش.... صدای بعضی ها رو می شد بوسید..!! مخصوصا وقتی... اسمتو صدا می زنن...!! ♥ 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ آنـقـدر می نـویـسـمـت که بـگـویـی : جـانـم.. 6 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ دلم گرفت ای هم نفس،پرم شکست تو این قفس،تو این غبار تو این سکوت، چه بی صدا نفس نفس... 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ I praise Allah for sending me you my love You found me home and sail with me And I`m here with you Now let me let you know You`ve opened my heart I was always thinking that love was wrong But everything was changed when you came along And there's a couple words I want to say For the rest of my life I`ll be with you I`ll stay by your side honest and true Till the end of my time I`ll be loving you.loving you For the rest of my life True days and night I`ll thank Allah for opening my eyes Now and forever I...I`ll be there for you I know that deep in my heart I feel so blessed when I think of you And I ask Allah to bless all we do You`re my wife and my friend and my strength And I pray we`re together in jannah Now I find myself i feel so strong Everything was changed when you came along I know that deep in my heart now that you`re here Infront of me I strongly feel love And I have no doubt And I`m singing loud that I`ll love you eternally ...I know that deep in my heart 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ عالی بود مرسی گندم واما شعر من عمر من تا دشت پرستاره اندیشه های گرم تا مرز ناشناخته ی مرگ و زندگی تا کوچه باغ خاطره های گریز پای تا دشت یادها هان ای عقاب عشق از اوج قله های مه آلود دوردستها پرواز کن پرواز کن به دشت غم انگیز عمر من 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ بااینکه درحوالی چشمم ندارمت اماهمیشه کنج دلم دوست دارمت..! 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ حالم خوب است اما.. دلم تنگ آن روزهایی شده که میتوانستم از ته دل بخندم! 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ اسم تو برای من مقدسه تا نفس تو سینه پرپر میزنه باورم کن که فقط باور تومیتونه قفل قفس رو بشکنه 2 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد ولی پشیمان نشد!!!... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده