ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ هَــرکه مــی خــواهـی بـــاش ایـن عادت مُـــشتَــرک انسـانهــاســت تـــو نیــز ، روزی , ســاعـتی , لـَحظــه ای احــساس خـواهـی کـرد کـــه . . . هیــچکـَـس دوسـتت نَــدارد ... 1 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ تــو هنـــوز... بــا تمـام نبـودنت... تنهــا پنــاهگــاه مـن... از ایـــــن آدمهــــــایـــی...!! 1 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ وقتی دلی برای دلی تنگ می شود انگار پای عقربه ها لنگ می شود تکراری اند پنجره ها و ستاره ها خورشید، بی درخشش و گل، سنگ می شود... هرکس به جز عزیز دلت یک غریبه است وقتی دلت برای دلی تنگ می شود... 1 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ کاش صداتو میشد بوسید مخصوصا وقتی صدام میکنی 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ کجایی .. تو که نیستی همه می خواهند جای تو را پر کنند !! ... بیا .. به همه بگو ! تو تکرار شدنی نیستی ... جای تو جز با خودت پر نمی شود ... 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ دردهایی در این دنیا هست، به آن عظمت که دیگر در برابر آنها از اشک کاری ساخته نیست 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ تو را مثل قانون نانوشتهای پشت کتیبههای سالخورده پنهان کردهام قرنهاست ... شاید روزی برگردم و شبیه فرمانروایی عاشق تمام جهان را بهخاطر تو فتح کنم ... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ مرا کجا صدقه کرده ای که مدام بلای بی تو بودن به سرم می آید ! 3 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ گاهی تنهایی آنقدر قیمت دارد که درب را باز نمی کنم حتی برای “تو” که سالها منتظر در زدنت بودم 3 لینک به دیدگاه
Eavin 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ [h=4]همیشه کسی که دلش روشنه حواسش به دوری رویاش نیست با قلبم میام سمت آرامشت... یه عاشق که تکیَهش به پاهاش نیست … [/h] 2 لینک به دیدگاه
Eavin 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ تو مرا ياد کني يا نکني باورت گر بشود ، گر نشود حرفي نيست اما... نفسم مي گيرد در هوايي که نفس هاي تو نيست ! 3 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ برگرد .... از پیچ و خم کوچه ، هنوز بوی انتظار می آید ... 2 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ به آمدنت دیـــــگــــر امیــــدی نیــــســـت ، فـــقـــط مـــــن را پـــس بفرســــت.. 2 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ آرزو كن با من كه اگر خــواست زمســـتان برود! گرمی دست تو اما باشد "مــا" ی ما "مـــن" نشود سایه ات از سر تنهایی من كم نشود 4 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ میگن بعد از یه دل سیر گریه خواب بدجور میچسبه. سؤالی دارم از تو.. خوابیدن بعد از به گریه انداختن كسی هم همونقدر میچسبه كه هر شب تكرارش میكنی؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: main-bg, align: justify][TABLE=class: blog] [TR] [TD] برای تو یک عالمه کِیْسِ خوب / شراره، پری، نسترن آفرید برای من اما فقط یک نفر / “براد پیت من” را “حَسَنْ” آفرید! برایم لباس عروسی کشید / و عمری مرا در کفن آفرید به نام خدایی که سهم تو را / مساوی تر از سهم من آفرید [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD=class: side-border-right][/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ باز ای باران ببار بر تمام لحظه های بی بهار بر تمام لحظه های خشک خشک بر تمام لحظه های بی قرار 3 لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ مــن و تــو 1نفریــم 1نفــر قوی کــه قول دادیــم هیچ جایـــی ی نفــره نریــم مــآ قهـــر نمیکنیــم با هــــم ســر هیچ چیــزی بحثــ نمیکنیــم با هـــم نقش بازی نمیــکنیم ســـرمون گــرمه ما 2تایـــی جمعمــون جمعــه 6 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ تورا گم کرده ام امروز... وحالا لحظه های من گرفتارسکوتی سرد وسنگینند. وچشمانم که تا دیروزبه عشقت می درخشیدند، نمی دانی چه غمگینند. چراغ روشن شب بود برایم چشمهای تو نمیدانم چه خواهد شد؟؟؟ پرازدلشوره ام،بی تاب ودلگیرم کجا ماندی که من بی توهزاران بار درهرلحظه می میرم!!! 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ چه قدر سخت است که هر روز به اندازه یک روز فاصله مان از آخرین دیدار با تو بیشتر می شود چه قدر سخت است که نیستی دیگر .... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده