bande khoda 899 ارسال شده در 30 مرداد، 2014 هر چه دادم به او حلالش باد غیر از آن دل که مفت بخشیدم فروغ فرحزاد 3
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 4 شهریور، 2014 تقویم دل من نسبتی با تقویم های جهان ندارد ! میان برگ ریزان خزان... وسط چله ی زمستان هم میبینی نوشته ام" بهار" ، آن لحظه که... تو خندیدی ... 5
nazanin abedini 804 ارسال شده در 7 شهریور، 2014 گآهی وقتــــ ها... دلتـــ میخوآهـــد... یكی را صدآ كنی و بگویی: "سلــــام...می آیی قدم بزنیم؟!..." گآهی... آدم چه چیز هآی ســــــآدـهـ ای را ندآرد... 5
hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 7 شهریور، 2014 این شکایت نامه نامهربانی های توست آنچه دیدم از جدایی ها جدا خواهم نوشت :icon_gol::icon_gol: خوش آن زمان که نکویان کنند غارت شهر مرا تو گیری و گویی که این اسیر من است :icon_gol::icon_gol: ترکمنچایی که من با چشم هایت بسته ام بین کشورهای عاشق پیشه هم مرسوم نیست 4
nazanin abedini 804 ارسال شده در 7 شهریور، 2014 بـــرای تصـــاحبت نمـی جنگـــم احاطــه ات نمی کنـــم تــا مــال مــن شـــوی بـا رقیـــبان نمی جنگـــم ! بـــه قـــول دکتــــر انوشـــه کــه می گفـــت : عشـــق تملـــک نیـــست ، تعلــــق اســـت ولـــی اگـــر بیایــی و بمانـــی بـــرای بــا تـــو مانـــدن ، بــا دنیــــا می جنـــگم . . 4
nazanin abedini 804 ارسال شده در 7 شهریور، 2014 بـیــا ایـن هــوا، هـوای خوبـی اسـت بـرای دلــتـنـگ بـودن ... مـن بـغـض هایـم را بـا روح زخمـیـم می آورم ، تـو آغـوشـت را، بـا بـوسـه هایـت ... بـگـذار دسـت کشیـدن از تــو هـمچنـان غیـر مـمکـن بـاشـد! بـیــــــــا ... 4
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 7 شهریور، 2014 کاش میان لوازم خونه جارو دلی داشتیم تا بزداییم غبار نشسته روی دلمان را شاید غبار تو را غبار مرا کاش چسبی بود برا چسباندن زخم دلمان شاید زخم تو را زخم مرا کاش کاش.......... 3
nazanin abedini 804 ارسال شده در 8 شهریور، 2014 سخـت اسـت ببـازی تمــــام احســاس پاکـت را و هنــوز نفهمــیده بـاشی اصـلا ”دوســتت داشـــت”...؟ 5
nazanin abedini 804 ارسال شده در 8 شهریور، 2014 وقـتــے مــرا בر آغـــــوش مــے گـرفــت✗ ✗ { چشــــمـانــش } را مــے بســـت !✗ ✗ نمــے בانــــمـ از احســـاس زیــاבش بـــوב ؟!✗ ✗ یـــا خـــوב را בر آغـــــوش בیـگــرے تصـــور مــے کـرב .. 4
ایلین1366 5544 ارسال شده در 10 شهریور، 2014 مخاطب خاص برمزارم گریه کن اشکت مرا جان میدهد ناله هایت بوی عشق و بوی باران میدهد دست برقبرم بکش تا حس کنی مرگ مرا دست هایت درد هایم را تسلا میدهد وقت رفتن لحظه ای برگردو قبرم را ببین این نگاه آخرت امید ماندن میدهد نیست ازمن قدرتی بوسیدن چشمان تو زخم های مرده ام را دیدنت جان میدهد 5
black banner 9103 ارسال شده در 10 شهریور، 2014 اي عشقم ، دستت را بكن در چشمم عقشم ، بيا با مشت بزن بر زير چشمم ! 3
*atefeh* 13017 ارسال شده در 10 شهریور، 2014 شاید روزی بیاید که حالِ من هم خوب شود ... هوا خوب شود باران خوب شود ، عشق خوب شود ، و تو ... خوبِ من شوی و من ... ؛ خوب شوم 3
nazanin abedini 804 ارسال شده در 10 شهریور، 2014 ای غریبه باهاش دعوا نکن . . . سرش داد نزن . . . باهاش قهر نکن . . . دوسش داشته باش . . . اون . . .؟ به خاطر تو . . . منو فراموش کرد . . . 3
nazanin abedini 804 ارسال شده در 10 شهریور، 2014 مرا زمانی از دست دادی که میان روزمرگی هایت گم شده بودی و تو فرصت آن را نداشتی که دلتنگم باشی عجب از من!!! تمام دل مشغولی ام تو بودی... تمامی دقایقم با تو می گذشت اما حتی در لابه لای دفتر خاطراتت هم نبـــــــــــــــــــــــــــــودم 4
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 10 شهریور، 2014 روزی ما دوباره کبوترهایمان را پیدا خواهیم کرد و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت روزی که کمترین سرود بوسه است و هر انسان برای هر انسان برادری ست روزی که دیگر درهای خانه شان را نمی بندند قفل افسانه ای است و قلب برای زندگی بس است. شاملو 6
nazanin abedini 804 ارسال شده در 14 شهریور، 2014 هی فلانی من زاده تنهاییم خدا تو را برای “او” نگه دارد 4
nazanin abedini 804 ارسال شده در 14 شهریور، 2014 چیزیــــــــم نیـست ,,, فقـــط ,,, راستش را بخواهــــــی ,,, دلـــــم برایِ با هـــــم بودن هـــــایِ یواشــکی مان لـکــــ زده اسـت ... / 6
nazanin abedini 804 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 میان این همه مهمان چقدر تنهایم وقتی ، مابین این همه کفش کفش های تو نیست...! 5
nazanin abedini 804 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 دمِ چشم هایت گرم با آن دوستت دارم های عاشقانه اش از زیر زبانت که نمی توان حرفی کشید 3
ارسالهای توصیه شده