ایلین1366 5544 ارسال شده در 14 مرداد، 2014 آدمی که میخواهد برود ، میرود ... داد نمیزند که من دارم میروم ... آدمی که رفتنش را داد میزند ؛ نمیخواهد برود ... داد میزند که نگذارند برود ... 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 14 مرداد، 2014 کاش کمی بی سر وصدا میرفتی.. این جماعت دل داری بلد نیست.. هر روز در گوشم میگویند.. اگر دوستت داشت نمی رفت.. اگر دوستت داشت نمی رفت 3
ایلین1366 5544 ارسال شده در 14 مرداد، 2014 خدايا ”تنها” نذار … دلي رو که هيچکس ”دردش” رونميفهمه 5
nazanin abedini 804 ارسال شده در 17 مرداد، 2014 تو همانی که دلم لک زده لبخندش را او که هرگز نتوان یافت همانندش را قلب من موقع اهدا به تو ایراد نداشت مشکل از توست اگر پس زده پیوندش را 2
nazanin abedini 804 ارسال شده در 17 مرداد، 2014 من یه عمر آزگار پی تو میگشتم با یه قلب بیقرار پی تو میگشتم دست روی دلم نزار دست بزار تو دستم آخه من دیوونه وار دل به تو بستم مثه ابرهای بهار باریده چشمام توی بیداریو خواب تو رو دیده چشمام مثه ماه به من بتاب تا جون بگیرم من دیگه بدون تو جایی نمیرم تو فوق العاده ای هر جا بخوای بری من همراه تو هستم دستامو پس نزن اینو بدون که من دل به عشق تو بستم 1
nazanin abedini 804 ارسال شده در 17 مرداد، 2014 نگو که شعر بگو ، گفتنم نمی آید به روی صفحه ی دفتر قلم نمی آید چگونه از دل سنگ تو خوب بنویسم؟ نگو که بد بنویسم ، دلم نمی آید ! به لطف حادثه شاعر نوشت " خواهد مرد " تو لایک کردی و گفتی " بدم نمی آید...! " 1
bande khoda 899 ارسال شده در 17 مرداد، 2014 مرا با عشق ميخواهي و من از عشق سرشارم كمي لبخند ميخواهي و من لبخند ميآرم كنار يك سبد نرگس نماز شكر ميخواني و من يك باغ نرگس را برايت هديه ميكارم دلت يك عمر دريا خواست؛دريا رفت؛ما رفتيم و من از هرچه دريا بي تو باشد سخت بيزارم 1
bande khoda 899 ارسال شده در 17 مرداد، 2014 ناراحتت کردم دمه رفتن.. خواستم که ناامید شی از من.. این عادلانه نیس میدونم.. ازم نپرس چطوز میتونم.. یکم واست لازمه بی رحمی.. دلیلشو حالا نمیفهمی.. 1
bande khoda 899 ارسال شده در 17 مرداد، 2014 بعد از رفتنت جای خالی أت را خودم پر کردم!!! طاقت دیدن هیچکس را جز خودت در جای خالی نداشتم... . بگذار در کنارم هیچ جای خالی برای ایستادن نباشد. اینجا فقط مختص تو بود و بس 1
bande khoda 899 ارسال شده در 17 مرداد، 2014 آموختم خواستن توانستن نیست.گاهی خواستن داغیست که تا ابد بر دل میماند.... 1
bande khoda 899 ارسال شده در 17 مرداد، 2014 ب من عشق"تعارف" نکنید همین چند وقت پیش"گول"خوردم ....سیرم.... 1
bande khoda 899 ارسال شده در 17 مرداد، 2014 گاهی دلت میخواد همه بغضهات از تو نگاهت خونده بشه !!! وقتی که جسارت گفتن کلمه ی رو نداری ... اما یه نگاه گنگ تحویل میگیری و یه جمله مثل ... چیزی شده ؟؟؟ اونجاست که بغضتو با لیوان سکوتت سر میکشی و با لبخند میگی : "نه هیچی" 7
ایلین1366 5544 ارسال شده در 18 مرداد، 2014 دلـــــم گرفته باشد و .... تو نباشی ! و من ... جایی میان سطــــرهای این شعـــر ، مرده باشم !! دلت که گرفت ... این شعر را بخوان ؛ مـــــن جایی ... میان سطـــــرهای این شعــــر مــــرده ام !! 8
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 19 مرداد، 2014 مــــیـدانــــــی ؟ همه را امـــتــحــــان کــــــــــــــرده ام ! قرص خــــواب و مـسکن روانـشـنــــاس خــــنـــده هـای زورکــــی . . . هـنـدزفـری تـوی گـوش و گــــریــه کـردن دوســتـــــــــــان جـــــدیــد. . . دل من این حـــــــــرفـهـا حـــالـیـش نـمیشود ! آغــو.شـتـــــــ را مـیـخـــــــــــواهـم . . . بـــــــرگــــــرد . . . . . . . 6
ایلین1366 5544 ارسال شده در 24 مرداد، 2014 براے دل خـــودم مے نویسم ... براے دلتنگــے هایــم براے دغدغــہ هاے خـــودم براے شانہ اے کہ تکیہ گاهــم نیستــــ ! برای دلے کہ دلتنگم نیست ... براے دستے کہ نوازشگــ ـــر زخـم هایم نیست ... براے خودم مے نویســـم ! بمیـ ــرم براے خـ ـودم کہ اینقـــدر تنهاستـــ !.!.!.! 4
ایلین1366 5544 ارسال شده در 25 مرداد، 2014 تنهــــــــ♥ــــــــــایم… اما دلتنگ آغوشی نیستم…خستـــــــــــــه ام … ولی به تکیه گاهـــــــی نمی اندیشم … چشمهایم تـــر هستند وقرمز… ولی رازی ندارم... چون مدت هاست… دیگرکسی مرا “خیلی” دوســـــ♥ــــــت ندارد !!! 3
ایلین1366 5544 ارسال شده در 25 مرداد، 2014 نزدیک هم که باشی .... شانه به شانه.... دست در دست.... چشم در چشم.... باز حسرت به قلبم چنگ خواهد زد..!!! تو سهم من نیستی... 3
ایلین1366 5544 ارسال شده در 25 مرداد، 2014 تـا جــایـی کــه مـن یــادمـ مـی آیــد تـو تـرکــم کــرده ای ! پـس چــرا استخــوان هـایِ مـن از درد تیــر مــی کشنــد ؟؟ 4
bande khoda 899 ارسال شده در 30 مرداد، 2014 میدانم روزی تو مرا در آغوش خواهی گرفت... پشیمان و با چشمانی پر از اشک... خودم را که نه!!!عکسم را... عکسی که کنارش نوشته است"یک هفته گذشت..." 2
ارسالهای توصیه شده