ایلین1366 5544 ارسال شده در 25 آبان، 2014 چـون آهـوي ِ سـر گشـتـه بـه تـو مـايـل مـن ... آغــوش گـشـا کـه بـي پـنـاهـم آقـا ... ... 6
ایلین1366 5544 ارسال شده در 25 آبان، 2014 باز هم مثل همیشه که تنها میشوم…دیوار اتاق پناهم میدهد… بی پناه که باشی قدر دیوار را میدانی… 5
ایلین1366 5544 ارسال شده در 28 آبان، 2014 من آدم نرفتن ام، آدم دوست موندن، یا اصلا آدم دیر رفتن ام خیلی دیر... اما وقتی برم، دیگه آدم برگشتن نیستم. آدم مثل قبل شدن نیستم. باور کن 5
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 28 آبان، 2014 چند یک دقیقه می ایستمچند یک دقیقه سکوت می کنمچند یک دقیقه شکر می کنمکه هستید.و منصبح هاپا می شومو صورتم را با دستهای کسی می شویمکه گناه گریه هایم را به گردن نمی گیرد 5
Tamana73 28837 ارسال شده در 29 آبان، 2014 اگه فاصله افتاده اگه من با خودم سردم تو کاری با دلم کردی که فکرشم نمیکردم چه آسون دل بریدی از دلی که پای توگیره که ازاین بدترم باشی واسه تو نفسش میره..... 5
ایلین1366 5544 ارسال شده در 29 آبان، 2014 هنگام به گریـه انداختن زَن مواظب باشید . . !! خــُـدا اشک های او را میــشمارَد . . .! 5
ایلین1366 5544 ارسال شده در 30 آبان، 2014 خدا میشه نگام کنی راحت شه زندگیم چشم بر ندار ازم می پاشه زندگیم هر کس به جز تو روانکار می کنم من عاشق توام اقرار می کنم اقرار می کنم.. به یاد تو هنوزهم سخته خواب شب هم خنده های روز از تو حواسموهی پرت می کنم با قلب ِ بی کسم هی شرط می کنم .. برگشتنای دیر دل بستن های زود باور نمی کنی.. دست خودم نبود ، دست خودم نبود دست خودم نبود.. دست خودم نبود میشه نگام کنی راحت شه زندگیم چشم بر ندار ازم می پاشه زندگیم هر کس به جز تو روانکار می کنم من عاشق توام اقرار می کنم اقرار می کنم..به یاد تو هنوز هم سخته خواب شب هم خنده های روز از تو حواسموهی پرت می کنم با قلب ِ بی کسم هی شرط می کنم.. میشه نگام کنی 6
Tamana73 28837 ارسال شده در 30 آبان، 2014 دراز میکشم خیره میشوم به سقف اشکهایم میچکند سر میخورند و میروند به جایی که تو همیشه میبوسیدی 3
nazanin abedini 804 ارسال شده در 31 آبان، 2014 در دنــیـــایــــی که روزی "روح" خـــودم هـــم... تــــــــــــــــرکـــــم مـــیـــکــنــد... از "دیــــگــــــــران" هــیـــچ انـــتـــظـــاری نـــیـــســـت... 1
nazanin abedini 804 ارسال شده در 31 آبان، 2014 آزارم می دهد زندگی وقتی درد درونم را میدانم اما راهی جز صبرندارم.. 3
nazanin abedini 804 ارسال شده در 31 آبان، 2014 ادم باید یک تو داشته باشه که هر وقت از همه چی خسته و ناامید بود.... بهش بگه:مهم اینه که تو هستی بی خیال دنیا! 4
nazanin abedini 804 ارسال شده در 31 آبان، 2014 هنگامی که در زندگی اوج میگیری، دوستانت می فهمند تو چه کسی بودی اما هنگامی که در زندگی، به زمین می خوری، آنوقت تو میفهمی که دوستانت چه کسانی بودند..... 4
ایلین1366 5544 ارسال شده در 1 آذر، 2014 وقتی خسته ام وقتی کلافم وقتی دلتنگم بشقاب ها را نمی شکنم شیشه ها را نمی شکنم غرورم را نمی شکنم دلت را نمی شکنم در این دل تنگی ها زورم به تنها چیزی که میرسد این بغض لعنتی است … که میشکنم 4
ایلین1366 5544 ارسال شده در 1 آذر، 2014 [h=2][/h] شهریور ماه نجیبی ست تمام روزهایش را فرستاده به پیشواز پاییز تمام باران های پاییز .. بدون چتر به انتظار تو مانده اند یک چمدان بوسه و دیگر هیچ به حرمت دلتنگی چنارهای خیابان آشنایی مان به کوچ پرستو نکشانی آمدنت .. زود زود بیا ... 1
ایلین1366 5544 ارسال شده در 3 آذر، 2014 حق، معرفت به هر نگاهم داده / در حلقه ی عشق خویش راهم داده اینها همه علتش فقط یک چیز است / ایرانی ام و رضا پناهم داده . . . 4
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 3 آذر، 2014 رفتم به کلیسیای ترسا و یهود دیدم همه با یاد تو در گفت و شنود با یاد وصال تو به بتخانه شدم تسبیح بتان زمزمه ذکر تو بود 3
Tamana73 28837 ارسال شده در 11 آذر، 2014 حالا كه رفته ای ، غمگینم ! به سراغ حافظ می روم ؛ همین را می گوید ... برود از دل من وز دل من ، آن نرود ... 3
ایلین1366 5544 ارسال شده در 11 آذر، 2014 بیشتر از این آرامشو از روزگاره من نگیر تو بهترین آرازومی تو آرزوی من نمیر پر میشه از نبود تو پیمونه ی چشای من نباشی بی تو میشکنم ویرون میشه دنیای من تو شعله دار عشقمی تو شام بی چراغ من شعلتو بردارو بیار تو بی کسی سراغ من تو این محاله بودنت چه خوبه که شتاب کنی منو با قرض دوریات دوباره بی حساب کنی روزای این دیوونه رو همرنگ تاریکی نکن مسیره غصه هاتو با راه دلم یکی نکن دل پیِ هر بهونه ای برای بی تو مردنه بهونه دست دل بده تشنه ی جون سپردنه تو شعله دار عشقمی تو شام بی چراغ من شعلتو بردارو بیار تو بی کسی سراغ من تو این محاله بودنت چه خوبه که شتاب کنی منو با قرض دوریات دوباره بی حساب کنی 3
ارسالهای توصیه شده