B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ شب است و ياد تو مرا پر از ترانه مي كند چه كرده اي كه دل چنين تو را بهانه مي كند... 6 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ زندگی یعنی همین لبخند تو...دوست یعنی یک نفر مانند تو...مرحبا بر دوست ، تفسیرش تویی...آفرین بر آسمان، ماهش تویی... 6 لینک به دیدگاه
pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ حالا که لکنتت در باد به خود می پیچد و نیمی از اندام زن.. چون پیراهنی در باد بر تن ماه می رود پشت درهای بستهی ستارهای در کنار سیاهیِهمزادش نشستهام و به لحظهی آن انفجار بزرگ مینگرم امسالِ تنهاییات بر تو و انگشتانت.. که خط می کشند بر عبور ابرناكيمان تا ما واژه ها را از درون دیواركهاي سنگي برداریم خجسته باد خجسته باد اين تنهايي 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ محال نیست برگشتنت..... ولی من میروم تا ، ما شدنمان "محال" بماند ... 5 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ جایم را با کسی پر خواهی کرد او هم تو را خواهد بوسید و به تو خواهد گفت که زیبایی اما به مرور از تک و تاخواهی افتاد چون نه بوسههایش مغناطیس بوسههای مرا خواهد داشت ... نه شعر میداند چیست که زیبایی مفردت را مضاعف کند در جمع سجاد گودرزی 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ بهت گفتم با "دلم" بازي نكن! ببين... خرابش كردي! ديگه عاشق نميشه!! 4 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ من به این جمله نمی اندیشم به تو می اندیشم ای سراپا همه خوبی تک و تنها به تو می اندیشم همه وقت همه جا من به هر حال که باشم به تو میاندیشم تو بدان این را تنها تو بدان تو بیا تو بمان با من تنها تو بمان جای مهتاب به تاریکی شبها تو بتاب من فدای تو به جای همه گلها تو بخند 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ فاشیست هم که باشی ؛ عشق غرورت رو لِه میکنه !! تو از کدوم فرقه بودی که عاشقی های منو لِه کردی ؟؟ 10 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ کاش میشد باور کنی زندگی بی تو ارزش بودن را ندارد کاش باور کنی بدون چشمانت امیدی برای بودن نیست کااااش باور کنی صادقانه دوووستت دارم 9 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ من دیدم تـو را كه لبخند می زدی به احساس های من ! من شنیدم كه هزار بار می گفتی : " دوستـت دارم " ! من احساس كردم كاملا احساس كـردم كه دست های لرزانـم را گرفتی و ... تابستان شدم ! من دیدم ، شنیدم و كاملا احساس كـردم ... من ... . . . این فلسفه ی بیدار شدن از خواب ، عجیـب مرا اذیت می كند !!؟ 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ تو تمــام گذشـته منی .... و من میدانم که گاهی بایـد از گذشــته هم گذشت...! 10 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ کجــای قـصــه خـوابیـــدی، که مــن تـو گـــریـــه بیــــــدارم ... ؟! که هــرشب هرم دستاتـو به آغوشـــم بدهــــــکارم . . . 8 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ نگارم منتظر دیدن سیاهی چشمانت هستم نگارم در انتظار نگاه مهربانت میسوزم امید دارم بزمیگردی و در چشمانم مینگری میگویی دوستت دارم 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ این روزها انگارباید بدجنس باشی...!! تا عاشقت باشن...!! باید خیانت كنی...!! تا دیوونه ات باشن...!! باید دروغ بگی...!! تا همیشه تو فكرت باشن...!! باید هی رنگ عوض كنی...!! تا دوسِت داشته باشن...!! ساده ای ...!! اگه باوفایی...!! اگه یك رنگی...!! همیشه تنهایی.... 7 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ ميان ماندن و نماندن فاصله تنها يك حرف ساده بود از قول من به باران بي امان بگو دل اگر دل باشد آب از آسياب علاقه اش نمي افتد ! 5 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ دیـشبـــ قصـــه ات را بــــرای کســـی میگفتــمــ ؛ بـــاز دوبـــاره عـــاشقـتـــ شــدمــ…!! 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ عاشــقٍ آن لحــــــظه ام، که کنارت هستــــــــم، و کودک درونـــــــم از اشتیاق با تـــو بودن، می خــــواهد زمین و زمان را بهـــم بریزد..... 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ یکنفر در همین نزدیکی ها چیزی به وسعت یک زندگی برایت جا گذاشته است … خیالت راحت باشد آرام چشمهایت را ببند یکنفر برای همه نگرانی هایت بیدار است یکنفر که از همه زیبایی های دنیا تنها تو را باور دارد … 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ دیگر نمی گویم "گشتم نبود، نگرد نیست" بگذارید صادقانه بگویم:"بود اما مال من نبود شما بگردید.. شاید مال شما باشد....... 8 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد :4564::4564: 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده