شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ هيچكس بامن نيست، مانده ام تا به چه انديشه كنم، مانده ام در قفس تنهايي. در قفس ميخوانم چه غريبانه شبي ست، شب تنهايي من. 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ كاش فاصله ها مثل سياهي مداد بودند تا هنگام دلتنگي آنها را پاك مي كرديم... 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ شب..! من..! تنهایی.. و سیگاری که سروته روشن شد!! آخرین رفیقم را اشتباهی سوزاندم...!!! 4 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ باز احساس دلتنگی قلبم را میکوبد باز احساس دیدنت قلبم را میفشارد کاش و بودی و میدیدیو میگفتی با این احساس دلتنگی چه کنم............ 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ به جز تو، هيچ چيز اين جهان بي كرانه را جدي نگرفته ام... حتي عشق را!!! 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ در نگاهت چیزیست که نمیدانم چیست ؟ مثل آرامش بعد از یک غم . . . مثل پیدا شدن یک لبخند . . . مثل بوی نم بعد از باران . . . در نگاهت چیزیست که نمیدانم چیست ؟! من به آن محتاجم ! 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ تو همان ساحل امني كه شدي امين اين دل تو همان سوداي سردي كه شدي آتش اين دل تو همان قاب شكسته روي كتف چپ ديوار تو همان آينه هستي كه شدي صورت اين دل تو همان اميد سبزي كه زدي جوانه در دل به اميد سبز آن روز كه شوي صاحب اين دل 6 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ شاید روزی بیاید که حال ِ من هم خوب شود هوا خوب شود … عشق خوب شود … و تو …. خووب ِ من شوی …? 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ به افتخار عاشقی کردن های دخترک کوچک خواب آلودم در روزهای روشن آینده.... . خورشید را میدزدم فقط برای تو! میگذارم توی جیبم تا فردا بزنم به موهایت فردا به تو میگویم چقدر دوستت دارم! فردا تو می فهمی فردا تو هم مرا دوست خواهی داشت. میدانم! شل سیلور استاین 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ نمیگذاشتم به آسانی دلم را ببری، اگر میدانستم بعد از تو زندگی چقدر دل میخواهد؟! 9 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ "سیگاری نیستم اما به تو که فک می کنم مزرعه بزرگی از توتون در سرم آتش می گیرد ." جلیل صفر بیگی 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ غــرور یعنی "تـــــــو" که می توان هزاران بار بخاطرت شکســت.... 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ جای آن دارد که چندی هم ره صحرا بگیرم ... سنگ خارا را گواه این دل شیدا بگیرم مو به مو دارم سخن ها نکته ها از انجمن ها بشنو ای سنگ بیابان بشنوید ای باد و باران با شما همرازم اکنون با شما دمسازم اکنون ... 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ اجازه ... ! انگار این جای ِ خالی ... فقط ... با کلمه ی ِ مناسب ِ " تو " پُر می شود.... 6 لینک به دیدگاه
pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ وقتي که عاشقم شدي پاييز بود و خنک بود تو آسمون آرزوت هزار تا بادبادک بود تنگ بلوري دلت درست مث دل من کلي لبش پريده بود همش پره ترک بود وقتي که عاشقم شدي چيزي ازم نخواستي توقعت فقط يکم عاشقي و نوازش و کمک بود چه روزا که با هم ديگه مسابقه گذاشتيم که رو گل کدوممون قايق شاپرک بود؟ تقويم که از روزا گذشت دلم يه جوري لرزيد راستش دلم خونه ترديد و هراس و شک بود ديگه نه از تو خبري بود و نه از آرزوهات قحطي مژده و روزاي خوش و قاصدک بود يادم مياد روزي رو که هوا گرفته بود و اشکاي سرخ آسمون آروم و نم نمک بود تو در جواب پرسشم فقط همينو گفتي عاشقيمون يه بازي شايد الک دولک بود نه باورم نميشه که تو اينو گفته باشي کسي که تا ديروز برام تو گل دنيا تک بود قصه با تو بودن و مي شه فقط يه جور گفت کسي که رو زخماي قلبم مث نمک بود... 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ می دانم کوله ام سنگین و دلم غمگین است.اما تو دلواپس نباش...نیامده ام که بمانم... 5 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ خواستم بگویم تنگ است دل عاشقم کاش به سادگی از کنارش رد نمیشدی 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ بگذار عشق خاصيت تو باشد نه رابطه خاص تو با كسي! نلسون ماندلا 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ باز باران باريد...خيس شد خاطره ها...مرحبا بر دل ابري هوا...هركجا هستي باش...آسمانت آبي و دلت از غصه دنيا خالي... 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ خاطرمان باشد به ياد هم باشيم شايد سالها بعد در گذر جاده ها بي تفاوت از كنار هم بگذريم و بگوييم:آن غريبه چقدر شبيه خاطراتم بود... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده