p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ سلام خوبین اگه مجبور نباشین برین دانشگاه یا حتی پادگان! البته اگر مجبور هم هستید توضیح بدبد چرا؟ معمولا ساعت چند از خواب پا میشین ساعت چند می خوابین؟ ببخشید اگه سوالام یکم زیاد شده 31 لینک به دیدگاه
871431011 144 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ سلام مرسی اگه دانشگاه باشه ساعت 8 ولی اگه روزای تطیل باشه ساعت 5صبح می خوابم حدودای ساعت 1ظهر بیدار میشم 7 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ ساعت 7:15 صبح پا ميشدم 8:30-9 هم ميخوابم اما روزاي تعطيل همش خوابم 5 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ من معمولا صبح ها ظهر پا میشم!!! کلاس های صبح هم همرو 10:30 برداشتم که تا 9:30 بخوابم. ولی خداییش این شب زنده داری ها هم معضلی شده واسه ما ها... 8 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ اولا این نظرسنجی هات داداشی منو کشته ثانیا شب مهم نیس کی بخوابم ولی صب معمولا نرمالش ساعت 30 :8 بیدار میشم مگه اینکه مجبور باشم 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ یک هفته ی روز کار شش و ربع بیدارم تا دوازده شب یک هفته شب کار 8 صب میخوابم تا 2 بعد از ظهر بقیه بیدار یک هفته که خونه ام تایم مشخصی ندارم حالا چرا پرسیدی ؟ 6 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ من یکی دو ماهه 12 , 1 بیدار میشم . مگه صبحش کلاس داشته باشم . یه مدتی قبل ترش 8 و 9 بیدار میشدم 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ من 5 صبح بیدار میشم... نه بابا 5 صبح کوجا بوده.... 11 ...12 اونم بزور.... البته به استثنا روزایی که دوست مردم آزارم زنگ میزنه سر گوشیم و میگه من خروسم زنگ زدم بیدارت کنم و قطع میکنه... بقیه روزها تا ساعت 11 ظهر میخوابیییییییم.... 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ جداااااااااااااا همه اینقد میخوابن؟؟؟؟ من فکر میکردم فقط خودم اینجوریم من وقتی صبح ها کلاس داشته باشم باید 5.30 پاشم تا بتونم 6.30 راه بیفتم برم دانشگاه وقتی عصر باشه کلاسم ساعت 8 -9 پا میشم بیکار هم باشم اصلا پا نمیشم در ضمن در نظرسنجی هم نتونستم شرکت کنم گزینه هاش با من نمیخوند 11 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ من شب هر ساعتی بخوابم، صبح دیرتر از 9:30 بیدار نمی شم.یعنی روزی که دیر بیدار میشم، میبینم ساعت 9و نیمه!! خیلی هم از اینکه صبح زیاد بخوابم بدم میاد.اگه یه روزی پیش بیاد ساعت 10 بیدار بشم، تا شبش افسردم شبم معمولا از1 زودتر نمی خوابم. 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ من اگه کلاس داشته باشم معمولا ساعت 5:30 - 6:00 بیدارم چون هم مسیر طولانیه و هم ترافیک صبح سنگینه و البته با این که فقط یه مانتو شلوار می خوام بپوشم و با اون موهای کوتام فقط مقنعه می خوام سرم کنم و اهل آرایش و این ادا ها هم که نیستم اما همیشه یا دیر می رسم یا دارم سط راه دکمه های مانتوم رو می بندم یا وسایلم رو می گذارم توی کیفم اگه مجبور نباشم طبق عادت نهایتا تا 8:30 بیدارم شب ها هم بستگی داره اما معمولا زود تر از 1:30 - 2:00 نمی خوابم یا دارم کارای فردام رو انجام می دم یا نتم یا دارم کتاب می خونم . 4 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ من سر كار برم 6 بيدارم ولي بيكار باشم تالنگ ظهر مي خوابم ولي خيلي دلم ميخواد تايم خوابم تا 7.45باشه چون خودمو قانع مي كنم كه قبل 8 بيدارم البته بنظرم اب و هوا تاثير زياد داره مثال شمال رطوبتي هست نمي توني صبح سر حال پاشي ولي تو تهران يا اصفهان كه خشكه از خواب تقريبا سير ميشي سبكي 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ از قدیم گفتن روزی رو صبح زود پخش میکنن بین آدما........... ولی از شوخی گذشته من اصلا خواب ندارم... از 2 شب تا 7 صبح میخوابم... 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ تا وقتی که خوابم بیاد میخوابم....معمولا 9 و نیم یا 10...اگر کاری نداشته باشم ...شبا هم حدود 2 میخوابم 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ اگه بخوام برم دانشگاه معمولا ساعت 2 یا 3 یا 4 میخوابم،ساعت 5 یا 6 بیدار میشم!(نوسان داره) اگه نرم دانشگاه ساعت 4 یا 5 یا 6 میخوابم،ساعت 2،3،4 بعد از ظهر بیدار میشم!!! البته گاهی هم زوذتر از این ساعت ها!!!بستگی به شدت صدای مامانم داره!!! 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ سلامخوبین اگه مجبور نباشین برین دانشگاه یا حتی پادگان! البته اگر مجبور هم هستید توضیح بدبد چرا؟ معمولا ساعت چند از خواب پا میشین ساعت چند می خوابین؟ ببخشید اگه سوالام یکم زیاد شده 5 واسه دانشگاه اما نباشه تا 7_30 شبا رنجش 11 تا 1:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ اگه بخوام برم دانشگاه معمولا ساعت 2 یا 3 یا 4 میخوابم،ساعت 5 یا 6 بیدار میشم!(نوسان داره)اگه نرم دانشگاه ساعت 4 یا 5 یا 6 میخوابم،ساعت 2،3،4 بعد از ظهر بیدار میشم!!! البته گاهی هم زوذتر از این ساعت ها!!!بستگی به شدت صدای مامانم داره!!! 4 بعداز ظهرم شده از خواب بیدار بشی؟؟؟؟ :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
flora67 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ اگه کلاس نداشته باشم تا 11 12 خوابم....شبام معمولا 1 2می خوابم... چرا همچین سوالی پرسیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ بستگي به ساعت نماز صبح داره معمولا 6 تا 8 اما بعضي از اوقات هم ميشه كه ساعت 3 و 4 بيدار مي شم و تا صبح خوابم نمي بره شب ها هم معمولا 12 به بعد مي خوابم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده