Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ بدون نگاه کردن به پاسخها این آزمون را انجام دهید. ۱. یک عدد از ۱ تا ۹ برگزینید.۲. آنرا در عدد ۳ ضرب کنید.۳. حاصل را بعلاوه ۳ کنید.۴. دوباره حاصل را در ۳ ضرب کنید.۵.یک عدد دو یا سه۳ رقمی بدست آورده اید۶.رقمهای عدد بدست آمده را با هم جمع کنید : برای نمونه اگر 18 شد 8 را با یک جمع کنید ۷. حالا با توجه به عدد بدست آمده و لیست زیر ببینید الگوی شما در زندگیتان کیست ۱. انیشتین ۲. نلسون ماندلا ۳. جاکوب زوما ۴. تام کروز ۵. بیل گیتس ۶. گاندی ۷. براد پیت ۸. محمد علی کلی 9- من ۱۰. باراک اوباما میدونم میدونم .... من یه تاثیر ویژه ای روی مردم دارم........یه روز هم تو میتونی مانند من بشی..... باور کن! راستی... اینقدر عددهای گوناگون رو هی امتحان نکن.... باهاش کنار بیا عزیزم... من الگوی زندگی تو هستم:smiley (18): --------------------------------------------------------------------------------------------------- ولی بی شوخی،الگوی شما در زندگیتان کیست؟اصن الگو داری یا اینکه سعی میکنی خودت الگوی دیگران باشی؟و.........؟ 15 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ من ؟ خوب اینو تعبیر میکنم که منظورت خودم بود....... 6 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ الگو ندارم بگون الگو زندگیم رو میدوزم 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ هرچی جمع میکنی،9 میشه،واقعا بدجنسی،من ساده را بگو که گولت را خوردم. راستش من اصلا دوست ندارم رهبر یا الگو داشته باشم،اما واسه رهبری که بیشترین احترام را قائلم گاندی است. بعضی وقت ها به خاطر صبر و استقامت و مردانگی و توانایی اش گریه کرده ام،که او کشورش را به کجا برد و رهبر ما به کجا...... 9 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ یعنی الگوی من تویی برم خودکشی کنم 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ یه سوال: به نظر شما اصلا نیازی هست آدم الگو داشته باشه؟ من هیچ الگویی در زندگی ندارم. اما برخی از کارهای دیگران رو که به نظرم خوب می رسن رو مورد استفاده قرار میدم. ممکنه اون فرد خواهر کوچکترم باشد! 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ تا حالا الگو نداشتم هر کاری که فکر کردم درسته انجام دادم یه وقتایی هم اشتباه کردم اما ترجیح میدم اشتباهاتم زیاد باشه ولی کورکورانه الگو برداری نکنم 5 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ یه سوال:به نظر شما اصلا نیازی هست آدم الگو داشته باشه؟ من هیچ الگویی در زندگی ندارم. اما برخی از کارهای دیگران رو که به نظرم خوب می رسن رو مورد استفاده قرار میدم. ممکنه اون فرد خواهر کوچکترم باشد! دقیقا 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ یه جای دیگه به جای من پت و مت بود به نظره من لازم نیست آدم یک نفره خاص و الگو قرار بده...میشه از رفتارای خوب و اعتقاداته درست و انسانی همه آدما استفاده کنه.... 8 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ الگو خودمون ، خودمونیم پس..... سخته که.... خودمون یه عالمه عیب داریم.. چه جوری الگوی خودمون باشیم؟ فک کنم اینجاست که میگن... هیچ کس به اندازه خودت نمیتونه بهت کمک کنه.. تنها و تنها خودتی 5 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ الگو ندارم سعی میکنم از اطرافم بهترینها(البته از نظر خدم)رو جمع کنم آدم میتونه حتی از یه بچه هم چیز یاد بگیره اما اینکه بخوام عینا مثل کسی رفتار کنم لباس بپوشم فکر کنم یا حرف بزنم نه کسی نبوده 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ هرچی جمع میکنی،9 میشه،واقعا بدجنسی،من ساده را بگو که گولت را خوردم. راستش من اصلا دوست ندارم رهبر یا الگو داشته باشم،اما واسه رهبری که بیشترین احترام را قائلم گاندی است. بعضی وقت ها به خاطر صبر و استقامت و مردانگی و توانایی اش گریه کرده ام،که او کشورش را به کجا برد و رهبر ما به کجا...... چه کاری برای کشورش کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ یعنی الگوی من تویی برم خودکشی کنم باید با حقیقت کنار بیای عزیزم:smiley (18): چه کاری برای کشورش کرد؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ چه کاری برای کشورش کرد؟ اگر تشریف ببرین هندوستان،متوجه میشین که مردمش از صمیم قلب گاندی را دوستش دارند و واقعا کمند کسانیکه،او را لعن کنند،اما اینجا !!!!!!!!! مهمترین شاهکار گاندی استفاده از صلح و آرامش در برابر شمشیر بود،کاری که آنانیکه ادعای آسمانی بودن هم داشته اند و دارند،نمیکنند. 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ باید با حقیقت کنار بیای عزیزم:smiley (18): چرا تعجب می کنی؟ من فقط اسمشو شنیدم نمی دونم چه کارایی کرده 1 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ الگو سخته نلسون ماندلا را دوست دارم چون زجر كشيد براي از بين بردن تبعيض ولي عشق حكومت نبود در صورتي كه براش حكومت فراهم بود. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده