Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ نظرسنجی شماره 1 دومین مسابقه عکس با دوربین شخصی-موضوع بناهای تاریخی ( نظرسنجی شماره 2 دومین مسابقه عکس با دوربین شخصی-موضوع بناهای ) رای گیری به صورت انتخاب چندگانه هست ...حداکثر به 3 عکس رای بدهید. از 12 عکس زیر به کدام 3 عکس رای میدهید ؟ عکس شماره 1 : امارت کلاه فرنگی - رشت ------------------------------------ عکس شماره 2 : تخت جمشید - فارس ------------------------------------ عکس شماره 3 : تخت جمشید - فارس ------------------------------------ عکس شماره 4 : آرامگاه عطار - نیشابور ------------------------------------ عکس شماره 5 : تخت جمشید - فارس ------------------------------------ عکس شماره 6 : ساختمان کلاه فرنگی (موزه پارس) - شیراز 27 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ عکس شماره 7 : کاخ اردشیر بابکان - فیروز آباد فارس ------------------------------------ عکس شماره 8 : مسجد شاه - سمنان ------------------------------------ عکس شماره 9 : گنبد سلطانیه - زنجان ------------------------------------ عکس شماره 10 : آرامگاه خشایار اول - نقش رستم فارس ------------------------------------ عکس شماره 11 : خانه بروجردی ها - کاشان ------------------------------------ عکس شماره 12 : سی و سه پل - اصفهان 31 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ من به شماره های 7و8 رای دادم. به نظرم باید جاهای دیگر ایران،به غیر از شیراز و اصفهان را هم دریابیم... 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ 1 و 8 و 11 همه جای ایران سرای من است 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ 1و8و9 رأی دادم هیچ کدومشونم مال شهرمون نبود 7 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ درود دوستان جدا که همه عکسا زیبا بودن دست همتون درد نکنه آی شیرازیااااااا بیشترش که برا شیرازه! و اما انتخابهای من: 1 ، 8 ، 11 این عکس آخر زاینده روده؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ همه عکسا قشنگن و انتخاب بینشون سخته بابت موضوع هم تشکر شاید تخت جمشید به دلیل ارزش و جلوه ای که داره و اینکه عکاس از تکنیک ضد نور استفاده کرده عکس شکاره دو و عکس همینطور عکس شکاره هشت مسجد شاه سمنان چون دیدو سیعی داره و عکس شماره یک تشکر بابت تمام عکسا 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ چرا اکثر عکسا از استان فارسه 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ من به یه عکس رای دادم نمیدونستم میشه چن تا رای داد....وگرنه به 11 هم رای میدادم 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ همه عکسا خوب بودن. من اولی رو پسندیدم. 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ من به 1و11رای دادم از 11خیلی خیلی خوشم اومد در کل دست همه دوستان درد نکنه 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ من میخوام رایم مخفی بمونه دست همتون درد نکنه خیلی خوشگل بودن... 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ منم به 8-12 -5 رای دادم.... سپاس از همه دوستان.... 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ من از بناهای تاریخی خوشم نمیاد 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ ای کاش دوستان جاهای دیگر ایران را هم ببینند........ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده