shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 به استان فارس چه که همه ازش عکس فرستادند.......خب میخواستید از جاهای دیگه بفرستید خودتون تنبل هستید به مکانش چکار دارید ......... 5
rahele_s 6472 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 ما نیز 1/10/11:rose: کاش میشد بازم انتخاب کنیم:girl_in_dreams: 3
amirhossein65 386 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 سلام به همه دوستان!! جسارت نشه ها!! ولی خیلی عکسها ضعیف بودن!! به سختی انتخاب کردم! بجز 1 و11 بقیه بسیار سطحی عکس گرفته شده بودن!! البته شاید من زیادی سختگیری میکنم!! ولی خدایی عکسها خام خام بودن و اطلا جلوه نداشتن!! مخصوصا عکسهای تخت جمشید با یه ادیت ساده خیلی بهتر میشدن!! همونجور که میبینین عکس 1 که با اختلاف جلو هست با یه ادیت خوب اینجوری شده!!:wubpink::wubpink: 3
m f s 1727 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 فقط عکس شماره 12 : سی و سه پل - اصفهان منم فقط به داداش كوچولويه خودم تك راي دادم 12......چونخيلي قشنگ گرفته عكس رووو:icon_gol: 1
Afsaneh.M 19633 سازنده ارسال شده در 3 خرداد، 2011 من به شماره های 7و8 رای دادم. به نظرم باید جاهای دیگر ایران،به غیر از شیراز و اصفهان را هم دریابیم... 1و8و9 رأی دادم هیچ کدومشونم مال شهرمون نبود آخر نفهمیدم ناسیونالیست هستی یا نیستی درود دوستان جدا که همه عکسا زیبا بودن دست همتون درد نکنه آی شیرازیااااااا بیشترش که برا شیرازه! و اما انتخابهای من: 1 ، 8 ، 11 این عکس آخر زاینده روده؟؟؟؟ درود علیکم یوحی گلی خودممممم :icon_gol: تقصیر شیرازی ها نیست همشون شیرازی نیستن از جاهای دیگه هم عکس شیراز و فارس دادن خو شهر و استانمون خیلی قشنگه دیگه عکس آخری هم زاینده رود هست چرا اکثر عکسا از استان فارسه چیه حسودیت میشه :w00: من از بناهای تاریخی خوشم نمیاد بناهای تاریخی هم از تو خوششون نمیاد شوخی میکنم گلم به استان فارس چه که همه ازش عکس فرستادند.......خب میخواستید از جاهای دیگه بفرستید خودتون تنبل هستید به مکانش چکار دارید ......... بله همین که شهدخت گفت... فقط عکس شماره 12 : سی و سه پل - اصفهان منم فقط به داداش كوچولويه خودم تك راي دادم 12......چونخيلي قشنگ گرفته عكس رووو:icon_gol: تبلیغات ممنوعه :banel_smiley_4: 6
from_hell 10964 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 به عکس شماره 2 رای دادم...بخاطر کادر بندی عالی...و نورپردازی بسیار زیبا... فکر میکنم کیفیت دوربین پائین بوده...وگرنه عکس خیلی زیبایی هست... اینو هم در نظر داشته باشید که عکس هیچ ادیتی نداره...در واقع خام هست... 1
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 من اشتباه کردم میشه از اول رأی بدم:banel_smiley_52: 2
Afsaneh.M 19633 سازنده ارسال شده در 3 خرداد، 2011 من اشتباه کردم میشه از اول رأی بدم:banel_smiley_52: باشه اشکالی نداره اگر میتونی دوباره رای بده 2
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 باشه اشکالی نداره اگر میتونی دوباره رای بده خوب رأی منو حذف کن از اول رأی بدم 1
Afsaneh.M 19633 سازنده ارسال شده در 3 خرداد، 2011 خوب رأی منو حذف کن از اول رأی بدم چطوری حذف کنم عزیزم ؟! نمیشه گلم... پس چرا اینقد خشکه؟؟؟ شاید عکسه برا تابستونه بچه های اصفهان الان هم وضعیت زاینده رود همینه ؟ 2
ارسالهای توصیه شده