Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 نظرسنجی شماره 1 دومین مسابقه عکس با دوربین شخصی-موضوع بناهای تاریخی ( نظرسنجی شماره 2 دومین مسابقه عکس با دوربین شخصی-موضوع بناهای ) رای گیری به صورت انتخاب چندگانه هست ...حداکثر به 3 عکس رای بدهید. از 12 عکس زیر به کدام 3 عکس رای میدهید ؟ عکس شماره 1 : امارت کلاه فرنگی - رشت ------------------------------------ عکس شماره 2 : تخت جمشید - فارس ------------------------------------ عکس شماره 3 : تخت جمشید - فارس ------------------------------------ عکس شماره 4 : آرامگاه عطار - نیشابور ------------------------------------ عکس شماره 5 : تخت جمشید - فارس ------------------------------------ عکس شماره 6 : ساختمان کلاه فرنگی (موزه پارس) - شیراز 27
Afsaneh.M 19633 سازنده ارسال شده در 2 خرداد، 2011 عکس شماره 7 : کاخ اردشیر بابکان - فیروز آباد فارس ------------------------------------ عکس شماره 8 : مسجد شاه - سمنان ------------------------------------ عکس شماره 9 : گنبد سلطانیه - زنجان ------------------------------------ عکس شماره 10 : آرامگاه خشایار اول - نقش رستم فارس ------------------------------------ عکس شماره 11 : خانه بروجردی ها - کاشان ------------------------------------ عکس شماره 12 : سی و سه پل - اصفهان 31
Ehsan 112349 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 من به شماره های 7و8 رای دادم. به نظرم باید جاهای دیگر ایران،به غیر از شیراز و اصفهان را هم دریابیم... 8
Yuhana 12780 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 درود دوستان جدا که همه عکسا زیبا بودن دست همتون درد نکنه آی شیرازیااااااا بیشترش که برا شیرازه! و اما انتخابهای من: 1 ، 8 ، 11 این عکس آخر زاینده روده؟؟؟؟ 5
هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 همه عکسا قشنگن و انتخاب بینشون سخته بابت موضوع هم تشکر شاید تخت جمشید به دلیل ارزش و جلوه ای که داره و اینکه عکاس از تکنیک ضد نور استفاده کرده عکس شکاره دو و عکس همینطور عکس شکاره هشت مسجد شاه سمنان چون دیدو سیعی داره و عکس شماره یک تشکر بابت تمام عکسا 7
ooraman 22216 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 من به یه عکس رای دادم نمیدونستم میشه چن تا رای داد....وگرنه به 11 هم رای میدادم 5
تینا 15116 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 من به 1و11رای دادم از 11خیلی خیلی خوشم اومد در کل دست همه دوستان درد نکنه 3
کتایون 15177 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 من میخوام رایم مخفی بمونه دست همتون درد نکنه خیلی خوشگل بودن... 2
ارسالهای توصیه شده