رفتن به مطلب

چـــلا...آخه چـــلا...چرا راننده ها زیر بارون دلشون فقط برای بانوان می سوزه؟ها....

ارسال های توصیه شده

نه بابا مشکل اینه که آقایون طرز رانندگی خانومارو میبینن میگرخن واسه همین اکثرا ترجیح میدن تو جوب شنا کنن اما جلو کنار یه خانوم راننده نشینن(شوخیم نبود جدی جدی گفتم):ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 57
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:icon_razz::icon_razz::icon_razz:همین آدمای بی ادبن که باید 1ساعت زیر بارون بمونم دیگه آره اینم میتونه باشه که خانوما از این که یه وقت طرف ناتو از آب در بیاد سیلم بیاد طرف غرقم بشه سوت میزنن از بغلش رد میشن

شوما اون آقایی رو که سوار کردی به من نشونش بده:icon_razz:آشـــــگااااااااال ......یخ کردم دیروز

نه اتفاقا من همیشه تو زندگیم کاری که اعتقاد دارم درسته رو انجام میدم از عواقبش نمی ترسم...

شما رم اگه میدیدم و تو مسیرم بودین سوار میکردم یعنی واقعیتش اینه که تو اون شرایط مرد و زن واسم فرقی نداره وقتی آدمی داره یخ میزنه باید خیلی مریض باشم که به این چیزا فکر کنم...

در باره ی رانندگی ام خیالتون راحت من این یه کارو خوب بلدم...:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام خوبین چطورین امروز 54 دقیقه زیر بارون یه ژیانم واسم بوق نزد سوارم کنه ...

دیگه رفته بودم رو ویبره بعد یه دخمل خوفی اومد کنارم خندید خیلی ملو(راحت و با حالت تمسخر) گفت خیلی وایسادی اینجا منم با نگاهی مظلومانه گفتم آه آری ....او گفت:

داشتم از پنجره محل کارم میدیدمت اومدم نجاتت بدم ....و در عین نا باوری دیدم تمام ماشین ها حالت تاکسی شده ودل سوزانه برای خانوم دارن بوق میزنن سوارش کنن تا سوار یکیشون شد سریع بمنم گفت بیا:ws3:

منم پریدم بالا:ws47:

رانندش کب کرد(گرخید):w58: بدبخت به خیال خودش زرنگی کرده اتو زده:ws28:

بعد دختر 20 متر جلوتر گفت ممنون پیاده میشم ولی راننده در کمال تعجب دید من پیاده نمیشم:ws3: و تا ته مسیر کنارشم:ws47:آخرای راه دیگه داشت از عصبانیت میترکید منم داشتم از خنده میمردم.....

خب آخه چرا دل هیچ راننده ای تو این بارون واسه من نسوخت ....:icon_razz::icon_razz:

تو الان سوال کردی که جواب بگیری یا خاطره تعریف کردی؟؟؟:ws43:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام خوبین چطورین امروز 54 دقیقه زیر بارون یه ژیانم واسم بوق نزد سوارم کنه ...

دیگه رفته بودم رو ویبره بعد یه دخمل خوفی اومد کنارم خندید خیلی ملو(راحت و با حالت تمسخر) گفت خیلی وایسادی اینجا منم با نگاهی مظلومانه گفتم آه آری ....او گفت:

داشتم از پنجره محل کارم میدیدمت اومدم نجاتت بدم ....و در عین نا باوری دیدم تمام ماشین ها حالت تاکسی شده ودل سوزانه برای خانوم دارن بوق میزنن سوارش کنن تا سوار یکیشون شد سریع بمنم گفت بیا:ws3:

منم پریدم بالا:ws47:

رانندش کب کرد(گرخید):w58: بدبخت به خیال خودش زرنگی کرده اتو زده:ws28:

بعد دختر 20 متر جلوتر گفت ممنون پیاده میشم ولی راننده در کمال تعجب دید من پیاده نمیشم:ws3: و تا ته مسیر کنارشم:ws47:آخرای راه دیگه داشت از عصبانیت میترکید منم داشتم از خنده میمردم.....

خب آخه چرا دل هیچ راننده ای تو این بارون واسه من نسوخت ....:icon_razz::icon_razz:

شایعه نساز این مردا تا تاکسی میبینن میدون ما جا میمیونیم:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه اتفاقا من همیشه تو زندگیم کاری که اعتقاد دارم درسته رو انجام میدم از عواقبش نمی ترسم...

شما رم اگه میدیدم و تو مسیرم بودین سوار میکردم یعنی واقعیتش اینه که تو اون شرایط مرد و زن واسم فرقی نداره وقتی آدمی داره یخ میزنه باید خیلی مریض باشم که به این چیزا فکر کنم...

در باره ی رانندگی ام خیالتون راحت من این یه کارو خوب بلدم...:ws3:

باریکلــــــــــــــــــــا ایول داری خواهر:w42:بازم مرام آبجیم

شاعر میگه:

گر بر سر نفس خود امیری مَردی ** ور بر دگری نکته نگیری مَردی

مردی نبُود فتاده را پای زدن **گر دست فتاده ای بگیری تو زنی . . .

• Like 2
لینک به دیدگاه
باریکلــــــــــــــــــــا ایول داری خواهر:w42:بازم مرام آبجیم

شاعر میگه:

گر بر سر نفس خود امیری مَردی ** ور بر دگری نکته نگیری مَردی

مردی نبُود فتاده را پای زدن **گر دست فتاده ای بگیری تو زنی . . .

بسیار زیبا شعر و اصلاح کردی...بسی لذت بردیم...:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
تو الان سوال کردی که جواب بگیری یا خاطره تعریف کردی؟؟؟:ws43:

سوال اونه که از این علامتها داشته باشه؟؟؟؟

گله ای کردم........

اما

نمونه سوالات اینه با جواب

چرا دود از دودكش بالا مي‌رود؟ چون ظاهرا چاره ديگري ندارد

چرا فيل از «سوراخ سوزن» رد نمي‌شه؟ براي اينكه ته دمش «گره» داره

یا خیلی سوالات دیگه داشتم اینجا جوابش رو گرفتم...

حالا میخوای سرگرم شی جواب این سوال رو بده

چرا روي آدرس اينترنت به جاي يك دبيليو، سه تا دبيليو مي‌گذارند؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

به نظر بجز دلیل مذکر بودن راننده ها

میشه گفت ، همنطور که خیلی شنیدیم از این روش ( به عنوان مسافر کنار راهی جا زدن ) خیلی برای دزدی استفاده شده ... و خطرناک ...

:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
به نظر بجز دلیل مذکر بودن راننده ها

میشه گفت ، همنطور که خیلی شنیدیم از این روش ( به عنوان مسافر کنار راهی جا زدن ) خیلی برای دزدی استفاده شده ... و خطرناک ...

مردم ما خیلی بدبین شدن به هم...چرا این طوری فکر نمی کنیم که درصد آدمای سالم جامعه مون خیلی بیشتر از آدمای بیمارشه...اخبار حوادث تو جامعه ی خیلی بیشتر از اخبار خیریه طرفدار داره خودمون عادت کردیم که ترس رو تو خودمون پرورش بدیم اون قدرکه برای کمک کردن به همنوعمون همیشه اون احتمال خطرناک بودنشو در نظر میگیریم...

• Like 4
لینک به دیدگاه
مردم ما خیلی بدبین شدن به هم...چرا این طوری فکر نمی کنیم که درصد آدمای سالم جامعه مون خیلی بیشتر از آدمای بیمارشه...اخبار حوادث تو جامعه ی خیلی بیشتر از اخبار خیریه طرفدار داره خودمون عادت کردیم که ترس رو تو خودمون پرورش بدیم اون قدرکه برای کمک کردن به همنوعمون همیشه اون احتمال خطرناک بودنشو در نظر میگیریم...

موافقم ... :icon_gol::icon_gol:

یه کی بود که مدتی بود گیر داده بود به صفحه حوادث ، کم کم این قدر متوهم شده بود و اعصاب همه رو خورد میکرد که من تا روزنامه دستش میدیدم صفحه حوادثش رو پاره میکردم ...

• Like 4
لینک به دیدگاه
موافقم ... :icon_gol::icon_gol:

یه کی بود که مدتی بود گیر داده بود به صفحه حوادث ، کم کم این قدر متوهم شده بود و اعصاب همه رو خورد میکرد که من تا روزنامه دستش میدیدم صفحه حوادثش رو پاره میکردم ...

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

قبول دارم حرف دوستان رو ولی وقتی امنیت نباشه ترس همراهش میاد مخصوصا تو ایران که هیچ جایی برای بروز وتخلیه افرادی که دارای شرایط اجتماعی خوبی نیستن وجود نداره واسه همین ممکنه خیلی از این کارها وخلافها تنها برای آرام کردن حس شهوت باشه ...

• Like 3
لینک به دیدگاه
قبول دارم حرف دوستان رو ولی وقتی امنیت نباشه ترس همراهش میاد مخصوصا تو ایران که هیچ جایی برای بروز وتخلیه افرادی که دارای شرایط اجتماعی خوبی نیستن وجود نداره واسه همین ممکنه خیلی از این کارها وخلافها تنها برای آرام کردن حس شهوت باشه ...

این درسته...

اما من حرفم اینه که بعضی ادما به خاطر رفتار نادرستی که یه بار ازشون سر میزنه یه عمر تاوان میدن...من اعتقادم اینه که باید به ادما فرصت داد شاید با احترام گذاشتن من به ادمی که یه عمر سرخورده بوده مسیر زندگیش تغییر کنه...

• Like 3
لینک به دیدگاه

نه کتی

بدبینی نیست واقع گراییه

منم تا چند ماه قبل مثل تو قکر میکردم اما به چشم دیدم نه این خانه از .......

این درسته...

اما من حرفم اینه که بعضی ادما به خاطر رفتار نادرستی که یه بار ازشون سر میزنه یه عمر تاوان میدن...من اعتقادم اینه که باید به ادما فرصت داد شاید با احترام گذاشتن من به ادمی که یه عمر سرخورده بوده مسیر زندگیش تغییر کنه...

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه کتی

بدبینی نیست واقع گراییه

منم تا چند ماه قبل مثل تو قکر میکردم اما به چشم دیدم نه این خانه از .......

اخه واقعیت جامعه ی ما گاهی خیلی تلخه اون وقت این تلخیش دهن مارو هم تلخ می کنه اون وقت یاد میگیریم که دیگه هیچکسو دوست نداشته باشیم اون وقت دنیامون مثل جهنم میشه اون وقت.........

مینا ما باید از یه جایی شروع کنیم...:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اخه واقعیت جامعه ی ما گاهی خیلی تلخه اون وقت این تلخیش دهن مارو هم تلخ می کنه اون وقت یاد میگیریم که دیگه هیچکسو دوست نداشته باشیم اون وقت دنیامون مثل جهنم میشه اون وقت.........

مینا ما باید از یه جایی شروع کنیم...:icon_gol:

کتایون جان افکارت تو دوست دارم وستایشت میکنم به دلیل این ذهن زیبا:icon_gol:

ولی وقتی یه مملکت رو بیجنبه بار میارن با افکار زیبایی و نازی مثل تو نمیشه درست شه چون مرد ایرانی 70 سالشم دور از جون بچهای اینجا و خانوادشون عقده ای بار اومده

• Like 3
لینک به دیدگاه
کتایون جان افکارت تو دوست دارم وستایشت میکنم به دلیل این ذهن زیبا:icon_gol:

ولی وقتی یه مملکت رو بیجنبه بار میارن با افکار زیبایی و نازی مثل تو نمیشه درست شه چون مرد ایرانی 70 سالشم دور از جون بچهای اینجا و خانوادشون عقده ای بار اومده

لطف داری...:icon_gol:

ولی واقعا این دیدگاه تو ایران منو همیشه آزار میداد...این که به ما دخترا یاد میدن همیشه به مردا به شکل یه موجود...............نگاه کنیم...وحشتناکه واقعا...:ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سوال اونه که از این علامتها داشته باشه؟؟؟؟

گله ای کردم........

اما

نمونه سوالات اینه با جواب

چرا دود از دودكش بالا مي‌رود؟ چون ظاهرا چاره ديگري ندارد

چرا فيل از «سوراخ سوزن» رد نمي‌شه؟ براي اينكه ته دمش «گره» داره

یا خیلی سوالات دیگه داشتم اینجا جوابش رو گرفتم...

حالا میخوای سرگرم شی جواب این سوال رو بده

چرا روي آدرس اينترنت به جاي يك دبيليو، سه تا دبيليو مي‌گذارند؟

اینم از علامت سوالت!!

چـــلا...آخه چـــلا...چرا راننده ها زیر بارون دلشون فقط برای بانوان می سوزه؟ها....

پس سوال کرده بودی!!!!:Ghelyon:

• Like 1
لینک به دیدگاه

خوب برو سوار اتوبوس و مترو شو که نخوای از یه دختر استفاده کنی و بعدشم بهش توهین کنی.........

ظاهرا حقت بوده زیر بارون خیس بشی و سرما بخوری :w00:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...